helal be only dokturmussun walla
Genç Muhabbet
bence büyük konuşmamalısın ghost..çünkü sevmek fıtrat gereği olan bişeydir.birilerini sevmişsindir ve bunun sonuda olumsuz olmuşsa eğer bu senin tekrar sevemeyeceğin anlamına gelmez .hakkına hayırlı olanı iste.herşey gönlünce olsun .görüşmek dileğiyle .selamlarr:)
ahh etme z geldi. ugramayı unutmuş bu ara hadi müjdeyi verdim sana bu iyiligimide unutma :D
Huzocuuukkk,
gidipte, bi daha gelmesem bile, veda edecegim insanlarin en basindasin sen. Bil bunu
arkadaşlar sevdiğinizi düşündüğünüz zaman aklınıza gelen sözleri buraya yazın...
Görüntülenme: …
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.
SENSİZ OLMAZ CUNKU SENİ KENDİ AKLIMI BİLE ALAMADIGI KADAR ÇOOK SEVİYORUM...
tşkr ederim mehmettimm saol... sende doktur abicim yaa..:)
tşkr ederim mehmettimm saol... sende doktur abicim yaa..:)
nedense bu 3 gundur bır sey yazamıyom hayırdı ınsallah bakalım yarın nasıl olacak
ewt bakalım yarın nolcak dedigin gibi..:)
öyle mi dersinizzz mehmet beyyy gerçekten karışmak lazımsa karışalımmm ama miksama değilll:mad:nizipli_mehmet;103643 wrote:ara sıra herkese karısmak lazım efsane
tabikiii öylee karışmayın bakemm:)miksam14;103708 wrote:efsanecigim karışmayın dediyse karışmayacaksınız demi efsane :D
insan sevdiğini düşünürken gökden bir yıldız düşermiş kalbine .. ben seni düşünürken kalbim gökyüzüne döndü...
sen merak etme efsane ben kıme karısacagıma ve ne zaman karsacagımı bılırım ;):)efsane;104235 wrote:öyle mi dersinizzz mehmet beyyy gerçekten karışmak lazımsa karışalımmm ama miksama değilll:mad:
tamam hadi öyle olsun bakalım :)
Bir daha kimseye kanmayacağım
Yalan sevgilere yanmayacağım
Gerçek bir sevgilini bulana kadar
KALBİMİ kimselere açmayacağım
Yalan sevgilere yanmayacağım
Gerçek bir sevgilini bulana kadar
KALBİMİ kimselere açmayacağım
sanırım hayatta en son ısteyecegım sey bırını sevmektır
ghost_love;104326 wrote:sanırım hayatta en son ısteyecegım sey bırını sevmektır
bence büyük konuşmamalısın ghost..çünkü sevmek fıtrat gereği olan bişeydir.birilerini sevmişsindir ve bunun sonuda olumsuz olmuşsa eğer bu senin tekrar sevemeyeceğin anlamına gelmez .hakkına hayırlı olanı iste.herşey gönlünce olsun .görüşmek dileğiyle .selamlarr:)
sanırım dogru soyluyon nızıp guzelı herzman en hayırlısını dılemek gerekır oyle yapıcam saol :)nizip güzeli;104584 wrote:
Seninle çok Mutluyum Hep Yanimda Ol
ağlamayı bilmeyen gözlerr sevmeyide bilmezz...
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kumralımdan sonra z....'de yok...ahhhhhhhhhhh demekten başka ne diyebilirim ki...
kumralımdan sonra z....'de yok...ahhhhhhhhhhh demekten başka ne diyebilirim ki...
yürekler karşılıklı bekleyiş içindeyse, sevgin duyulur elbette, özlem ne renk sence? sen rengini düşünürken ben seni özlediğimi söyledim bile
bir sewdiim yok ki düşündüğüm olsun gerçi bi sewdiğimde olsa acaba yarın üstüme ne giyinsem diye düşünürdüm:)
sende zaten bunu dusunurdun baska bır sey beklemek olmazdı senden candy :D
Huzeyfe;104961 wrote:ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ahh etme z geldi. ugramayı unutmuş bu ara hadi müjdeyi verdim sana bu iyiligimide unutma :D
Bir sen vardin,
Yüregime sardigim,
Canimi paylastigim-
Düslerime hasret yagdi
NERDESIN??
Yüregime sardigim,
Canimi paylastigim-
Düslerime hasret yagdi
NERDESIN??
Huzeyfe;104961 wrote:ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Huzocuuukkk,
gidipte, bi daha gelmesem bile, veda edecegim insanlarin en basindasin sen. Bil bunu
beni iyi tanımışın ozaman ne diym memet abinizipli_mehmet;105709 wrote:sende zaten bunu dusunurdun baska bır sey beklemek olmazdı senden candy :D
yanı tanımasam ayıp olur demı :D
ben seni düşünürken senin de beni düşünüp düşünmediğin beni çok düşündürüyor
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.