Sensiz Olmaz çünkü Seni Kendi Aklimin Bile Alamadigi Kadar çok Seviyorum....
Genç Muhabbet
Eyvaaaaaaah...!!! Bu çocuğun durumu hiçte içacıcı değil...Bence bi doktora göztermek lazım...
inşllah gost valla içimden geldi yazdım artık ne zaman tekrar gelir bilmem
arkadaşlar sevdiğinizi düşündüğünüz zaman aklınıza gelen sözleri buraya yazın...
Görüntülenme: …
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.
Gözlerin...
bırını cok sevmıstım ama o aklıma gelınce sadece nefretım aklıma gelıyo
kimseyi sevmiyom ailem dışında
hımm.. once kendini sevmelisin... daha sonra ailen bence insan kendi icinde barışık olmalı ki onuda dışarı yansıta bilsin...
kalbime gömerım o zman unutup ta sılerım o zaman..alt tarafı aşk bu da işte ..vaz gecılmemısın aman.
Aşkımın büyüklüğünü, sevdamın yüceliğini anlatmaya çalıştım sana. Bunca nedenden ve bunca sözden sonra seni ne kadar çok sevdiğimi anlatmayı başarabildim mi, bilmiyorum. Sözcüklerle tarif edilemeyecek kadar derin sana hissettiklerim. Bir de yüreğimdeki kuşların sesini dinle… Belki onlar daha iyi anlatır aşkımı. Biliyorum ki, sen olduğun sürece o kuşlar hiç terk etmeyecek yüreğimi… Sevgilim, ben seni yaşıyorum, seninle yaşıyorum. Çünkü… Seni Çok Seviyorum…
:D:D:D güzellll.boroboro;100178 wrote:kalbime gömerım o zman unutup ta sılerım o zaman..alt tarafı aşk bu da işte ..vaz gecılmemısın aman.
????????????????????????????????????efsane;101569 wrote::D:D:D güzellll.
Sevgililer öpüşürken neden gözlerini kapatırlar bilir misin? Çünkü gözleriyle değil de kalpleriyle görmek isterler... Yani hissetmek isterler. Ben de seni ruhumun derinliklerinde hissediyorum sevgilim çünkü seni çok seviyorum.
only harika bir söz gercekten de bır gun sevdıgım bırı ollursa bunu söylerım kendisineonly_love;102659 wrote:Sevgililer öpüşürken neden gözlerini kapatırlar bilir misin? Çünkü gözleriyle değil de kalpleriyle görmek isterler... Yani hissetmek isterler. Ben de seni ruhumun derinliklerinde hissediyorum sevgilim çünkü seni çok seviyorum.
birakip gittigin kalbinse eger elvet birgün döneceksin............
kavusmak icin ayrilmayi göze alirmisin..
sevecegin kis de o sevigye demesi lazim
Geri sayım sen doğduğunda başladı !Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden !Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini!Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat yalvarsanda nafile Ecel geldiğinde (1)gün öleceksin !İşte,o an herşey (0)dan başlayacak.Çünkü,ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEGİL
Gecemin nuru ol
Yüregimi aydinlat
Ferahlat karanliklara gömülmüs beynimi...
Yol`um ol;
Yordamim ol....
Kurtar beni bu karanliklardan ey nebi!!
Yüregimi aydinlat
Ferahlat karanliklara gömülmüs beynimi...
Yol`um ol;
Yordamim ol....
Kurtar beni bu karanliklardan ey nebi!!
only_love;102659 wrote:Sevgililer öpüşürken neden gözlerini kapatırlar bilir misin? Çünkü gözleriyle değil de kalpleriyle görmek isterler... Yani hissetmek isterler. Ben de seni ruhumun derinliklerinde hissediyorum sevgilim çünkü seni çok seviyorum.
Eyvaaaaaaah...!!! Bu çocuğun durumu hiçte içacıcı değil...Bence bi doktora göztermek lazım...
memo sen şair kesilmişsin ne oldu ablam aşıkmı oldun ben fark etmeden :)
evet mehmet ya cok guzel seyler yazmıssın sen zaten duygusal bı ınsansın ve bu guzel sozlerın devamını beklerız
yok be abla içimden geldi yazdım yani aşık olduğumdan değilesento;102738 wrote:memo sen şair kesilmişsin ne oldu ablam aşıkmı oldun ben fark etmeden :)
inşllah gost valla içimden geldi yazdım artık ne zaman tekrar gelir bilmem
Bugün hüzünlü bir gün,yüregimden bir parça koptu sanki ve gıttı
Bana hiçbirsey söylemeden gıderken göturmedi
Yuregımden kopan parcayı da ,beni böyle acıyla bıraktı
Bılıyorum şimdi cok uzaklarda belkıde yapayanlız
Güneşin dogdugunu izlıyor kımbılır belkıde gece yarısı dolunaya bakıyor
tıpkı bırlıkte oldugumuz gıbı sessızlıgın tadını cıkarıyor
Ama unutmamalıki:
Bız hep yurekten güldük yürekten agladık
Yurekten bırbırımızın gözlerıne baktık
Biz hep sevgıyı aşkımızla bagladık
Artık sunu söyleye bilirimki
HOSCAKALL yuregımdekı sevgılım
Bana hiçbirsey söylemeden gıderken göturmedi
Yuregımden kopan parcayı da ,beni böyle acıyla bıraktı
Bılıyorum şimdi cok uzaklarda belkıde yapayanlız
Güneşin dogdugunu izlıyor kımbılır belkıde gece yarısı dolunaya bakıyor
tıpkı bırlıkte oldugumuz gıbı sessızlıgın tadını cıkarıyor
Ama unutmamalıki:
Bız hep yurekten güldük yürekten agladık
Yurekten bırbırımızın gözlerıne baktık
Biz hep sevgıyı aşkımızla bagladık
Artık sunu söyleye bilirimki
HOSCAKALL yuregımdekı sevgılım
nolmuş huzi benim durumda ne warmış ala ala...ne doktoru yaa
Hani diyorum öpmek,gözlerini kapatmak,kalbinde hissetmek var yaaaaaa....Hehehehehehe...Biz anadolu erkeğiyiz,öle öptüğümüzü felan söylemeyiz....
hımm... tmm huzi ya kızma kardeşim soylemiyiz bizde bidaha:)
Estağfrullah abicim yaa ne kızacam... Maksat muhabbet olsun hani...
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.