Değerli kardeşlerim,her yıl olduğu gibi bu yıl da mübarek ramazan bayramına bir hafta kala sevgili peygamberimizin mübarek sakal-ı şeriflerini merkez çarşı camimizde halkımızın ziyaretine açmış bulunuyoruz.Nizip.com üyeleri ve misafirlerimize özel görüntüler çektik.Efendimizin şefaatine nail olabilmek dileğiyle buyrun izleyelim:

Dini İçerikli Konular
Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı
Görüntülenme: …
Hasan Hocam çok Mükemmel Bi Görüntü...teşekkürler...rabbim Günahlarimizi Affeylesin
Teşekkürler.sizin ısrarlarınız üzerine bu görüntüler ortaya çıktı.Ama sayenizde güzel oldu sanırım.halkımızı ziyarete bekliyoruz.
Yeryüzünde seni bir görmüş de ben olsaydım
Senin visalinle bir gülmüş de ben olsaydım
Sana hicret eden bir Kureyş de ben olsaydım
Damar damar seninle, hep seninle dolsaydım
Batılı yıkmak için kuşandığın kılıcın
Kabzasında bir dirhem gümüş de ben olsaydım
Senin visalinle bir gülmüş de ben olsaydım
Sana hicret eden bir Kureyş de ben olsaydım
Damar damar seninle, hep seninle dolsaydım
Batılı yıkmak için kuşandığın kılıcın
Kabzasında bir dirhem gümüş de ben olsaydım
Nurullah hocamızın,hiç tazeliğini kaybetmeyen dizelerine oldum olası hayranımdır.tekrar hatırlattığınız için çook çook teşekkürler kardeşim.Allaha emanet olun.
Yağmur, seni bekleyen bir taş da ben olsaydım
Çölde seni özleyen bir kuş da ben olsaydım
Dokunduğun küçük bir nakış da ben olsaydım
Sana sırılsıklam bir bakış da ben olsaydım
Uğrunda koparılan bir baş da ben olsaydım
Bahira'dan süzülen bir yaş da ben olsaydım
Okşadığın bir parça kumaş da ben olsaydım
Senin için görülen bir düş de ben olsaydım
Çölde seni özleyen bir kuş da ben olsaydım
Dokunduğun küçük bir nakış da ben olsaydım
Sana sırılsıklam bir bakış da ben olsaydım
Uğrunda koparılan bir baş da ben olsaydım
Bahira'dan süzülen bir yaş da ben olsaydım
Okşadığın bir parça kumaş da ben olsaydım
Senin için görülen bir düş de ben olsaydım
hocam ellerinize saglık çok güzel görüntüler rabbim sizden razı olsun bizlerle bu güzel görüntüleri paylaştıgınız için
hasan hocam çok tşk ler çok güzel bi görüntü paylaşımınız için saolun
Allah razı olsun sizlerde sağolun.malumunuz nizipte olan kardeşlerimiz zaten gelip birebir ziyaret edebiliyorlar.ama sizler gibi dışarıda olanlara hiç olmazsa sanal ortamda da olsa sunmayı uygun gördük.
hasan hocam ellerine sağlık
Bir Medine'de
Bir Şam'da Torunu sitti Zeynep Türbesinde
Birde Sakal-ı Şerife bakarken duygulanıyorum.
Teşekkür ederim sağolun.seyirci;99241 wrote:hasan hocam ellerine sağlık
İfade buyurduğunuz gibi böylesi anlarda duygulanmamak mümkün mü?admin;99256 wrote:Bir Medine'de
hasan hocam bu gizemli görüntülerin karşısında çok duydulandım öyle zannediyorumki hiç bu kadar yakından gören olmadı sayende nizip halkı bu kadar yakından görme fırsatı buldu. msk
NE DENİRKİ SÖYLENECEK YETERLİ KELİME VARMI Kİ ....ALLAH RAZI OLSUN...
allah razı olsun çok çok teşekkürler hocam
Est.elbette duygulanmamak mümkün değil.yorumunuz için teşekkürler.mercidabık79;99560 wrote:hasan hocam bu gizemli görüntülerin karşısında çok duydulandım öyle zannediyorumki hiç bu kadar yakından gören olmadı sayende nizip halkı bu kadar yakından görme fırsatı buldu. msk
evet,kelimelerin bittiği görüntüler karşısında mana alemine daldığımız anlar bunlar...Rabbim sizlerden de razı olsun.mechullll;99566 wrote:NE DENİRKİ SÖYLENECEK YETERLİ KELİME VARMI Kİ ....ALLAH RAZI OLSUN...
Ben teşekkür ederim.bu arada halkımızı ziyarete bekliyoruz.zaman da daraldı.bayrama kadar gelip birebir ziyaret etmelerini diliyoruz.Tabi ki sizleri de bekleriz.miksam14;99582 wrote:allah razı olsun çok çok teşekkürler hocam
Alemlere Rahmet Peygamber efendimizin SakaL-ı Şerifinin Görüntülerini Bizlerle PayLaştığınız İçin Teşekkür ederiz Hocam. Allah Razı Olsun...
Rabbim sizden de razı olsun aziz kardeşim.Allaha emanet olun.
Ayağının tozu olaydım ey sevgili resul, ey şanlı elçi senden bir parça görüpte duygulanmamak ne mümkün.
Evet değerli mahmut kardeşim,onun ayağının turabı olsak yeridir.
Kelimelerin bittiği duyguların konuştuğu an...mechullll;99566 wrote:NE DENİRKİ SÖYLENECEK YETERLİ KELİME VARMI Kİ ....ALLAH RAZI OLSUN...
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.