Nizip.com
Üye ol

003_Kemal CENGİZ

003_Kemal CENGİZ

Konular

47 konu

BİR FESTİVAL GENELLEMESİ

BİR FESTİVAL GENELLEMESİ Sosyo-tarihsel içeriği bakımından ‘’özünde’’ sanatsal ve musiki bir çok özelliler arz eden festivallerin (ki, festival sözcüğ

Kemal Cengiz 1 cevap

BANA KIZMA ÖĞRETMENİM

BANA KIZMA ÖĞRETMENİM LÜTFEN BENİ AYDINLAT Deme bana öğretmenim Deme yeter Onlardan iyi ata binen Onlardan iyi kılıç kullanan Onlardan ihtişamlı yürüy

Kemal Cengiz 2 cevap

KEŞİFLER VE İCATLAR

KEŞİFLER VE İCATLAR Keşif ve icatların çoğalması ve de yaygınlaşması ile fizik, kimya, biyoloji, tıbbın tüm dalları kaba dış kabuğundan sıyrılmış ve g

Kemal Cengiz 1 cevap

DUYARLILIK ÜZERİNE

DUYARLILIK ÜZERİNE Duyarlı olmak, yerinde ve uygun tepkiler vermek sorumluluk duygusu taşımak; dar anlamda yaşadığımız çevre ile geniş anlamda da Düny

Kemal Cengiz 1 cevap

BAYRAM ŞEKERİ

BAYRAM ŞEKERİ Yarın(23 Ekim) bayram.. Ramazan Bayramı. Yani şekerli bir bayram. Bu gün, ’’tatlı yiyelim, tatlı konuşalım’’ türünden güzel bişeyler yaz

Kemal Cengiz 1 cevap

BÜYÜK BİR SABUN KAZANI

BÜYÜK BİR SABUN KAZANI Ben, Nizip’i ‘önceleri’ her tondan yeşilin hakim olduğu ve sayısız adn ırmakları tarafından sulanan cennetten bir köşeye benzet

Kemal Cengiz 1 cevap

YA BİR DE KÖR OLSALARDI!

YA BİR DE KÖR OLSALARDI! Sağır ile dilsizin tartışmasından olumlu bir diyalog çıkar mı? Ya da böyle bir diyaloğ ’’ne kadar sağlıklı olur’’ diye, hiç d

Kemal Cengiz 1 cevap

NİZİP’TE NE VAR, NE YOK?

NİZİP’TE NE VAR, NE YOK? Nizip, 100 bine yaklaşan nüfusuyla Türkiye’nin birçok ilinden dahi büyük bir ilçedir. Bu büyüklük, tabii ki yalnızca nüfus ba

Kemal Cengiz 2 cevap
WhatsApp iletişim