Taşbaş
Gönderen : Mustafabilici Açıklama : Taşbaş
Foto Yarışma (O An)
Gönderen : Mustafabilici Açıklama : Taşbaş
Gönderen : Thalep Yorumu : Bol bol laf eden Nizip için bir fotograf çekipte göndermeyenler için... Saygilar.... Ben bu yarismayi kazanmasam üzülmem bi
gönderen : Thalep Yorumu : Bu resim bana ait değil ama paylaşmak istedim.
Ahmet Mesut arkadaşamızın gönderdiği iresim ve yorumu : FIRAT SUYUNUN ÜSTÜNDEN HELE BIR BAKIN SU GÜN BATIMINA kadriye 01-06-2007 16:29 tek kelime süpe
Thalep arkadaşımızın resmi ve açıklaması : Güzel bir fotograf paylasmak istedim. Kendim küçük penceremden çektim Gökhan Dokuyucu 25-08-2008 07:36 Çok
Gönderen : Acun27 Açıklama : N.D.H bahcesinde dr.fatih izler tarafindan cekilmis; yarali bir karincanin digeri tarafindan tasinmasi sirasinda hayvanla
yarışma resimleri
yarışma resimleri
GÖnderen : Metal Açıklama : Metin Özmen caminden bir görünüm
Gönderen : Denge memoli Açıklama . Türkiye’nin her yerinde oldugu gibi Nizip’te de evsiz vatandaslarda sokaklarda yasiyorlar ve karinlarini maalesef ç
Gönderen : Admin Açıklama : Okan parkinda leblebi çerez satan yorgun amca cankesen 18-03-2009 20:41 vay be mehmet abı 22 sene onceye goturdun benı bu
Gönderen : Thalep Açıklama Kuşların Efendisi Gökhan Dokuyucu 24-04-2007 09:42 Favori resmim:) Başarılar...
Gönderen : Thalep Açıklama : Nizip Belediyesi tarafindan düzenlenen halk konseri gerçeklesti. Konsere renk katan palyaço Nizip Belediye Baskani Haci F