Nizip.com
Üye ol

Emlak

Emlak

Konular

1.574 konu

Kiralık kiralık Ev Arıyorum

merhaba, nizipilçesine yeni tayin oldum ingilizce öğremeni olarak. göreve subatta başlıcam ama şimdiden kiralık ev arıyorum özellikle kaloriferliçünkü

kemal delen 1 cevap

Kiralık Lüks Daire

Yavuz Sultan Selim bulvarı İpek Apt. 1.kat 4 + 1 Tabanlar parke, bakımlı kaloriferli daire

admin 3 cevap

Satılık daire

çetaş marketin hemen üstü 1.kat daire yerler parke 4 oda 2 tuvalet 1 banyo 1 balkon daire ön cepeye bakmakta olmakta ayrıca birde aydınlıgı bulunmakta

punıser 2 cevap

Satılık daire 195 m2

Dairemiz nizip lisesi cad olup 195 m2 dir ici birinci sınıf mazemeden yapılmıştır mutfak dolapları özel gürgenden yapılmıştır 1.sınıf parke ve mermer

kemal yu 1 cevap

Kiralık Daire

Fatih sultan mahallesinde Abdurrahman Alkan ilköğretim okulu yanında kiralık 3+1 4.kat , doğalgazlı daire.

alkanat27 0 cevap

Kiralık Daire (verildi)

225 m2 2 çocuk odası yatak odası Oturma odası Salon yerler seramik, odalar parke. Kaloriferli, ısı yalıtımlı Asansörlü 7. kat Buradan bakan bir doktor

admin 7 cevap

Satılık Mustakıl ev arıyorum

MErhabalar. Fiyati 80-90 bin TL civarinda ve satilik Mustakil Ev ariyorum. Mimar sinan, Hastane Taraflari ve daha yukari bolgelerde Olabilir.

muratcix 1 cevap

kiralık ev arıyorum

merhaba,nizip devlet hastanesine yeni atandım.Kiralık ev arıyorum.hastane cıvarı olması tercihim..Nizip e ilk defa gelıcem bu konuda bılgısı olan vars

smrce 18 cevap
Zergil yolunda  Zeytinlik

Satılık Zergil yolunda Zeytinlik

Zergil yolunda otobanın köprüsünü geçincesağ tarafta yola 103 metre cephesi olan zeytinlik satlık suya ve elektriğie yakın ERKAN ÇİLOĞLU 0539 714 13 3

çiloğlu 0 cevap
WhatsApp iletişim