Kiralık kiralık Ev Arıyorum
merhaba, nizipilçesine yeni tayin oldum ingilizce öğremeni olarak. göreve subatta başlıcam ama şimdiden kiralık ev arıyorum özellikle kaloriferliçünkü
Emlak
merhaba, nizipilçesine yeni tayin oldum ingilizce öğremeni olarak. göreve subatta başlıcam ama şimdiden kiralık ev arıyorum özellikle kaloriferliçünkü
Lise caddesinde 195m2 Birinci sınıf lüks daire
Y.Sultan Selim bulvarı Okan Apt.da kiralık lüks daire. 4. kat
Yavuz Sultan Selim bulvarı İpek Apt. 1.kat 4 + 1 Tabanlar parke, bakımlı kaloriferli daire
Dairemiz nizip lisesi cad olup 195 m2 dir ici birinci sınıf mazemeden yapılmıştır mutfak dolapları özel gürgenden yapılmıştır 1.sınıf parke ve mermer
225 m2 2 çocuk odası yatak odası Oturma odası Salon yerler seramik, odalar parke. Kaloriferli, ısı yalıtımlı Asansörlü 7. kat Buradan bakan bir doktor
MErhabalar. Fiyati 80-90 bin TL civarinda ve satilik Mustakil Ev ariyorum. Mimar sinan, Hastane Taraflari ve daha yukari bolgelerde Olabilir.
Mikökmen bul. Carfur bitişiği ateks tekstil üzeri furkan apt. D.no=15 ihtiraçtan acil satılıktır alıcıolanlar ararsa memnun olurum
5 odalı 240 metre kare osmanlı parkı civarı mimarsinan mahallesi kuyumcu sokak no\11
merhaba,nizip devlet hastanesine yeni atandım.Kiralık ev arıyorum.hastane cıvarı olması tercihim..Nizip e ilk defa gelıcem bu konuda bılgısı olan vars
Zergil yolunda otobanın köprüsünü geçincesağ tarafta yola 103 metre cephesi olan zeytinlik satlık suya ve elektriğie yakın ERKAN ÇİLOĞLU 0539 714 13 3