Kiralık ev arıyorum - memurum
3+1 doğalgazlı kiralık ev arıyorum.ara kat olursa sevinirim :) yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim
Emlak
3+1 doğalgazlı kiralık ev arıyorum.ara kat olursa sevinirim :) yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim
Kiralık kaloriferli daire sultan pastanesi yanı anlaşılırsa öğrenciye bekara verebilirim kışın 24 saat sıcak su
Oda Sayısı 4+1 Metrekare 200 m² Yapı Tipi Kargir Yapının Durumu Sıfır Kullanım Boş Bulunduğu Kat 1 Kat Binadaki Kat Sayısı 5 Kat Yapım Yılı 2012 Yatak
Fatih sultan mahallesi kaymakkamın evine yakın, mükemmel konumda , 218 m2 toplam 4 oda doğalgaz ( yoğuşmalı) kombi, önü açık karşısı park, 3 cepheli 3
osmanlı parkına yakın veya fatih sultan mahallesinde 3+1 lüx,doğalgazlı,sorunsuz,aile için uygun,son kat olmayan kiralık bir ev arıyorum.kira ücreti ç
mimar sinan mahallesi sultan pastanesi yanı öğrencilere 6 kişinin rahat kalabileceği kiralık kaloriferli eşyalı daire. şartlar konuşulur.....
Petekevlerde 5. Kat sobalı daire satılıktır. Aytaç öğüt 55.750 tl
fatih sultan mah. 3 kac
fatih sultan mah adalı gecidi 5 katlı binada 3 kat satılıktır sahibinden 65 milyar pazarlık payı var. 05352163134
Menderes mahallesi özkaya bulvarında önü ana yola(nizip-antep eski yol) bakan 280m2 arsa üzerine yapılı 180 m2 oturumu olan altında garaj depo olarak
biz 3 öğrenciyiz nizipte okuyoruz. Geçen sene yurtta kalıyorduk bu sene eve taşınmak istedik bunu için kiralık ev arıyoruz. Emin
4+1 yada 5+1 ev arıyorum . 0533 330 84 39
Satılık Daire Gaziantep Nizip MİMAR SİNAN MAHALLESİ. www.karakusemlak.net/tr/satilik/daire/gaziantep-nizip-170.htm Kaynak...
Kıbrıs mahallesi ülfet evlerinde 4. Kat diaremiz full bakımlıdır. Dairenin hiçbir problemi yoktur.ayrıca daireye ait 1 adet garaj bulunmaktadır. 2 oda
Fatih sultan mah. Nde seçkinler yanında 4 katlı binanın 1. 2. 3. Kattaki dairelerimden birisini satmak istiyorum. Içinde 450 tl ye kiracıları bulunmak
Fatih sultan mah. Seçkinler sitesi yanında 25 metrelik cadde üzeri, 725 m2 5 kat imarlı 200 m2 den 10 daire yapılabilir veya zemin dükkan olur. Iyi ko
Dairemiz Nizip merkezinde yer almaktadır. (Shell bitişiği) 230 metre karedir ve teras katıdır.
Dairemiz Nizip Merkezinde Hükümet Konağı civarında sever apartmanındadır. 3.kattadır ve 180 metrekaredir. Oturuma hazır olup, masraf istemeyen bir dai
*140 metre kare full yapi 0 daireler fatih sultan mah *155 metre kare full yapi 0 daireler fatih sultan mah *160 metre kare full yapi 0 daireler mimar
ögütler sitesi kat 7 no 41 daire kiralıktır nizip te