Nizip.com
Üye ol

Emlak

Emlak

Konular

1.574 konu

Kiralık 3+1

fatih sultan mah de bime yakın 3+1 kaloriferli daire kiralık.bakımlı ve temizdir

yaşarcan 2 cevap

Kiralık 218 m2 kiralık daire

Fatih sultan mahallesi kaymakkamın evine yakın, mükemmel konumda , 218 m2 toplam 4 oda doğalgaz ( yoğuşmalı) kombi, önü açık karşısı park, 3 cepheli 3

akın 6 cevap

Kiralık kiralık ev arıyorum

osmanlı parkına yakın veya fatih sultan mahallesinde 3+1 lüx,doğalgazlı,sorunsuz,aile için uygun,son kat olmayan kiralık bir ev arıyorum.kira ücreti ç

öğretmen33 11 cevap

Satılık 0 Daire

Mimar Sinan Mah. (112) Acil Servis Civarinda Satilik 0 2 Nci kat Daire 3+1 Dogal Gaz ilk Alan Kisi Oturucak...Pazarlik Payi Vardir..

ÖzEmlak 1 cevap

Satılık daire

3+1 155 metre kare, parkeli,duşa kabinli,güneş enerjili,sedef boyalı 1. sınıf işçilik,2 balkonlu doğal gaz kombili,asma tavanlı,hilton lavabolu , masr

muftahbatak 0 cevap

Satılık daire

satılık daire çalışanlarda askerlik şubesi karşısı 4 tarafı açık daire klimalı enerjili 4.kat

SEDOŞ 2 cevap

Satılık 3.kat Daire

fatih sultan mah adalı gecidi 5 katlı binada 3 kat satılıktır sahibinden 65 milyar pazarlık payı var. 05352163134

nizipli01 1 cevap

Satılık Müstakil ev

Menderes mahallesi özkaya bulvarında önü ana yola(nizip-antep eski yol) bakan 280m2 arsa üzerine yapılı 180 m2 oturumu olan altında garaj depo olarak

BAŞKAN ELNİNO 0 cevap

Kiralık Kiralık ev arıyorum

biz 3 öğrenciyiz nizipte okuyoruz. Geçen sene yurtta kalıyorduk bu sene eve taşınmak istedik bunu için kiralık ev arıyoruz. Emin

kod47 2 cevap

Kiralık daire

3+1 yaşarkent te temiz bakımlı daire BİM e yakın kasap market fırın yanında ulaşımı kolay.1, kat pencere ve balkonları parmaklıkla kapatılmıştır

yaşarcan 0 cevap

Satılık 218 m2 kiracılı daire

Fatih sultan mah. Nde seçkinler yanında 4 katlı binanın 1. 2. 3. Kattaki dairelerimden birisini satmak istiyorum. Içinde 450 tl ye kiracıları bulunmak

AAAKIN 0 cevap

Satılık 10 dairelik arsa

Fatih sultan mah. Seçkinler sitesi yanında 25 metrelik cadde üzeri, 725 m2 5 kat imarlı 200 m2 den 10 daire yapılabilir veya zemin dükkan olur. Iyi ko

AAAKIN 0 cevap

Satılık Sever Apt. Daire

Dairemiz Nizip Merkezinde Hükümet Konağı civarında sever apartmanındadır. 3.kattadır ve 180 metrekaredir. Oturuma hazır olup, masraf istemeyen bir dai

alicapan 0 cevap

Satılık daire

çalışanlarda askerlik şubesi yanındaki çalışanlar koop 4 kat daire klimalı enerjili temizhem kuzey hem güney cephe nezih ferah bir ortam da

çetin eczane 1 cevap

Satılık Her Mevkiden Daire

*140 metre kare full yapi 0 daireler fatih sultan mah *155 metre kare full yapi 0 daireler fatih sultan mah *160 metre kare full yapi 0 daireler mimar

ÖzEmlak 1 cevap
WhatsApp iletişim