Nizip.com
Üye ol

Emlak

Emlak

Konular

1.574 konu
nizipte 150 m2 3 +1

Satılık nizipte 150 m2 3 +1

dairemiz köşe başı caddeye bakıyor. 20 senelik binanın 1. katında altında kat mevcut 150 m2 dairemizi istanbuldan daire alacağımız için acil satmayı d

nizip.com 0 cevap

Satılık Seçkinlerde daire

Nizip Sultan Hamit mahallesinde Kevser apartmanında 5. kat 3+1 güneydoğu ve batı cepheli kaloriferli *dairem satılıktır. 12 Haziran 2014 Emlak Tipi Sa

nizip.com 0 cevap

Arıyorum ev arıyorum

slm ben nizipde oturyom satılık ev arıyom yeni binalardan istiyom fiyat olarakda 100 tl var başkada yok 4 odalı ve dogalgazlı istiyomm ara kat olsun a

tol 0 cevap

Satılık Daire

Mimar sinan mah. Saray sokak Cemre apt 8/5 3.kat Nizip 120/130 m2 3+1 kullanılmış dairemiz satılıktır. 0505 664 30 04 Recep bey

admin 0 cevap

Satılık Satılık LÜKS DAİRELER

170 M. 3+1. Montalaması yapılmış. Köşe başı. Belediye olimpik havuz bitişiği. Araba park yeri, motor bisiklet garajı bulunan lüks daireler satlıktır.

ogretmenbey 0 cevap

Kiralık Kiralık daire

Şahinbey Mahallesinde yeni yapılmış sıfır daire 3 katlı olup 3. katı kiralıktır. daire hiç kullanılmamış olup, 3+1 dir. ayrıca teras katını kullanabil

mehmet2763 1 cevap

Satılık Satılık yeni daireler

Altınbaş lisesi karşısında yeni yapılan çiloğlu apartmanı 1. Blok 5 ve 6. Katları satılıktır. Daireler bitmiş olup, mutfak dolabı ve vestiyer dolap ya

mehmet2763 0 cevap

Kiralık Lüks Daire 4+1 230 m2

Yavuz Sultan Selim Bulvarında 230 m2 parkeli, merkezi kaloriferli lüks daire kiralıktır. 7.kat olup üstü ısı ve su yalıtımlıdır. Merkezi sistem kalori

admin 0 cevap

Satılık daire

180m.k fatihsultan mah toprak ofisinin arkasında 5 kac cepesi acık pazarlık payı var dogal gazlı asansörlü uygun sekilde veriniz

nizipli01 0 cevap

Satılık 215 m2 sıfır daire

Fatih sultan mah. habeşefendi caddesi üzerinde 215 m2 yerler komple laminat, sedef boya, yoğuşmalı özellikli doğalgaz kombili, dükkan üstü 3.kat. kele

AAAKIN 4 cevap

Satılık Daire

Kültür merkezinin karsinda satlık 187 m2 kara daire dairemiz ful yapılıdır...ve 2 ci kat

Tahsin 1 cevap
WhatsApp iletişim