Satılık Sahibinden kar gibi temiz iglo
Bizim oralarda bir laf vardır: “Hakoto kutoko, sahibinden mukono!” yani ev aramak için sebep çok, adres hep aynı. Ben aradığım evi sahibinden.com'da b
Emlak
Bizim oralarda bir laf vardır: “Hakoto kutoko, sahibinden mukono!” yani ev aramak için sebep çok, adres hep aynı. Ben aradığım evi sahibinden.com'da b
96 Taksit olup 70 tak kalmistir îçinde kiracısı vardir. Taksitleri 1020 liradir. İstanbul'a taşinacagim için satiyorum 19 Mart 2016 Emlak Tipi Satılık
UYGAR EMLAKTAN 3+1 FIRSAT DAİRE FULL YAPILI 19 Mart 2016 Emlak Tipi Satılık Daire m ² : 175 Oda Sayısı : 3+1 Bina Yaşı : 0 Bulunduğu Kat : 5 Kat Sayıs
ALTINBAŞ ORTAOKULU VE LİSESİ ARKASI. 112 MERKEZİ YANI 18 Mart 2016 Emlak Tipi Satılık Daire m ² : 160 Oda Sayısı : 3+1 Bina Yaşı : 2 Bulunduğu Kat : K
Fabrikamız Gaziantep nizip ilçesinde merkezdedir.. Fabrika faal değildir.. Yanlız Makinalara ufak tefek bakımlarla tekrar çalıştırabilir hale gelebili
NİZİP İLÇESİ KOCATEPE MAHALLESİNDE KONUMU DÜZGÜN İÇERİSİNDE KADAR ARABANIZLA GİDEBİLECEĞİNİZ TARLAM 5100 *METRE KAREDİR. KONUMU OLDUKÇA GÜZEL VE DİKİM
İMAR ONAYI VAR VE İMARA AÇIKTIR.KÖŞEBAŞIDIR.İKİ CEPHESİ DE YOLDUR.ETRAFI KAPALI VE BİNALARLA ÇEVRİLİDİR.TEK AÇIK ALAN YER ARSANIN KENDİSİDİR.YATIRIMA
Gaziantep ili, Nizip ilçesi, Uluyatır mahallesinde ,kadastro yolu mevcut. Hem bahçem olsun ürün alayım hem *bir şeyler yetiştireyim hem de piknik yapa
Dairemiz Birecik caddesi üzerinde olup merkezi bir yerdedir.Daire dükkan üstü 1. kattır. 16 Mart 2016 Emlak Tipi Satılık Daire m ² : 165 Oda Sayısı :
3+1 *180 m2 lüx daire5. kat ama çatı ve dış cephe yalıtımı varakar kokar daire değil.yerler 1. sınıf granit *odalar laminant parkeduvarlar komple sede
Bina tarafımızdan özel yapılmıştır. Kaliteden hiçbir şekilde ödün verilmemiştir.Çok geniş balkon.Bina ısı yalıtım mantolama yapılmıştır, diğer binalar
3+1 temiz daire tayin nedeniyle satıyorum 13 Mart 2016 Emlak Tipi Satılık Daire m ² : 115 Oda Sayısı : 3+1 Bina Yaşı : 1 Bulunduğu Kat : Kot 4 Kat Say
3+1 temiz daire tayin nedeniyle satıyorum 13 Mart 2016 Emlak Tipi Satılık Daire m ² : 115 Oda Sayısı : 3+1 Bina Yaşı : 1 Bulunduğu Kat : Kot 4 Kat Say
ARSAMIZ TOPLAM 1848 m ² ALANA SAHİPTİR.3 PARÇA OLARAK TAPUSU PAYLAŞILMIŞTIR.İSTENİLDİĞİ TAKTİRDE TEK TEK VEYA KOMPLE SATILABİLİR.ARAZİ İMARA AÇILMIŞ D
Toplamı 27bin m2 fıstık zeyin sumak üzüm dikili köy yoluna sıfır tek tapu 10 Mart 2016 Emlak Tipi Satılık Arsa İmar Durumu : Bağ & Bahçe m ² : 27300 m
ULU GAYERİMENKUL GÜVENCESİYLE *SATLIK 160 m2 *4+1 DAİRELER 1 ve 2 KAT *FİYAT 165 000 TL PAZARLIK PAYI VARDIR TAKAS OLUNUR *DETAYLAR İÇİN LÜTFEN ARAYIN
ULU GAYRİMENKUL GÜVENCESİYLE SATLIK OLAN DAİRE ANAHTAR TESLİM OLUP FUUL YAPILIDIR MEDİNAS HASTANESİ YANI ÖNÜ PARK. DETAYLI BİLGİ İCİN ARAYINIZ 08 Mart
DAİREMİZ BOŞ OLUP;DOLAP, HİLTON EVYE, LAVABO, SPOT AYDINLATMA OLMAYIP;FOTOĞRAFLARDA GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ SATILIKTIR.ANA YOL ÜSTÜNDE OLUP;ÇOK GÜZEL BİR MANZA
ARAZİ ÇOK BAKIMLI OLUP İÇİNDE YETİŞKİN ZEYTİN VE FISTIK AĞAÇLARI BULUNMAKTADIR.NİZİP E UZAKLIĞI 3 KM- MESAFEDEDİR. KADASTRO YOLUNDAN BİR PARSEL İÇERİD
ULU GAYRİMENKUL GÜVENCESİYLE SATLIK OLAN DAİRE ANAHTAR TESLİM OLUP FUUL YAPILIDIR MEDİNAS HASTANESİ YANI ÖNÜ PARK. DETAYLI BİLGİ İCİN ARAYINIZ 08 Mart
DAİREMİZ NİZİPİN EN HIZLI GELİŞEN BÖLGESİ MENDERES MAHALLESİ 35Lİ YOL ÜZERİNDE 40METRE CADDE ÜZERİNDE.MUTFAK VE VESTİYER HARİÇ HERŞEYİ BİTMİŞ. İSKANLI
MÜSTAKİL EVİMİZ 3 KATLI OLUP DÜKKAN ARTI İKİ DAİREDEN OLUŞMAKTADIR.MERDİVEN CIKIŞ VE İNİŞLERİ 2 METRE GENİŞLİĞİNDE FERAHTIR.ARSA PAYI 148METRE DAİRELE
KOCATEPE KÖYÜNDE İÇERİSİNDE MAHSULLÜ ZEYTİN AĞAÇLARI VAR. BİR EVİN ZEYTİNİ VE YAĞI FAZLASIYLA KARŞILANIYOR. İHTİYAÇTAN DOLAYI ACİL SATLIK. DETAYLAR İÇ
DUBLEX SİTELERİNDE, ÇUKOBİRLİK KARŞISINDAKİ İLK SİTELER İÇERİSİNDEDİR.ARSA ALANI 350 m ² OLUP;OTURUM ALANI 125 m ² DİR.2 KATLI OLUP 3 ADET BANYOSU VAR
UYGAR EMLAKTAN SATLIK 4+1 210 M2 KALORİFERLİ ASANSÖRLU * MERKEZİ YERDE 2 KAT DAİRE 03 Mart 2016 Emlak Tipi Satılık Daire m ² : 210 Oda Sayısı : 4+1 Bi