Adaklı köyü 3. Geleneksel Piknik Davetiyesi
Bütün Bilgilere www.adaklikoyu.com dan ulaşabilirsniz... facebook dan da köyümüzün grubuna katılıp 100 den fazla köy resimleri, festival resimleri,pik
Adaklı
Bütün Bilgilere www.adaklikoyu.com dan ulaşabilirsniz... facebook dan da köyümüzün grubuna katılıp 100 den fazla köy resimleri, festival resimleri,pik
adaklı kıöyü keret Adaklı köyü 21-06-2009 20:30 Resimlerin Devamı gelecek ... lütfen siteye üye olun www.adaklikoyu.com ....
adaklı köyü,keret Adaklı köyü 21-06-2009 20:31 Bence Nizip in en Yeşilliği Bol oaln köyüyüzz... tarihsel olarak da tarihi köprüsü ve tarihi camii si o
Adakli köyü / Pasa köprü Adaklı köyü 21-06-2009 20:33 Bu köprünün yapılış tarihi bulunamamıştır... Yani köprünün ne zaman yapıldığını kimse bilmiyor..
İhalesi Yapılan ve Yapılacak olan okullar konusunda yazılı bir açıklama yapan Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, 2009 – 2010 yeni eğitim – Öğretim yı
Her yıl bir Okulda, Öğrencilere Karne Dağıtan Nizip İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurt, geleneği bozmadı. Nizip İlçesine Bağlı Adaklı Köyü İlköğreti
Nizip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geleneksel hale getirilen ve Nizip Ticaret Odası sponsorluğunda yapılan İlköğretim Okulları 6. , 7. ve 8.
arkadaşlar bu sakallı mamet ammi niziplimi tanıyamadım ben
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (OSB)'ndeki fabrikaların atık suları, binlerce dönüm arazinin kimyasal maddelerle kirlenmesine ve on binlerce ceviz
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (OSB)'ndeki fabrikaların atık suları, binlerce dönüm arazinin kimyasal maddelerle kirlenmesine ve on binlerce ceviz
Baklava ve Tatlı Üreticileri Derneği (BAKTAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yıldırım, siyasi gerginlikten kaynaklanan ekonomik durgunluğun baklava sat
herkezin memleketi güzeldir Misafir 31-07-2008 03:21 çook güzel olmuş valla:) Misafir 07-08-2008 11:54 adakli cook güzel bir yer olmus Adaklı köyü 11-
erhan ben istanbul dan; ben köyümü seviyorum ve bütün adaklı köylülerin desteklerini bekliyorum... Misafir 23-03-2008 20:13 valla bende akeretliyim ço
Okul Adı : Adaklı İlköğretim Okulu Öğretim Şekli : Normal Öğrenci Sayısı : 319 Derslik Sayısı : 8 T elefon : 0342 4571199 Faks : E-Posta : Web : Adres