Nizip.com
Üye ol

Rumkale

Rumkale

Konular

235 konu

Rumkale'de Tanıtım Çekimi

Rumkale hakkında Yavuzeli Kaymakamı Cihat Arık'tan bilgileri alan Savaş, çekim yaptığı Rumkale 'ye hayran kaldı. Rumkale 'de bulunan eski savaşlardan

nizip.com 21 cevap

16. yy Nizip, Rumkale, Birecik Nufusu

KAZA-I BİRECİK Köyün adı Nefs-i Birecik Nahiye-i Mezbur Nahiye-i Surûc Cemaat-i Dünbalî Cemaat-i Berâzî Hane 49.5 12 5 1 Bırecik-ın Mahalleleri Mahall

yusuf 19 cevap

Gaziantep Rumkale

Ana Sayfa. english kayıt ol giriş istanbul trafik sorucevap site kuralları istatistikler sitede ara · Gaziantep Rumkale ... wowturkey.com/forum/viewto

nizip.com 10 cevap

Muhtarların tekne keyfi

Gemiyle Zeugma 'dan hareket ederek, Halfeti, Rumkale ve çevresini gezen muhtarlar, gönüllerince eğlendi. Türkiye Muhtarlar Derneği Gaziantep Şubesi'ni

nizip.com 1 cevap

Gaziantep Rumkale

Abdullah Şentürk. 1808bugün. Yanarım da şu muhteşem Rumkale manzaralı muhteşem fotoğraflardan bir tanesini anasayfaya çıkaramadık ya ona yanarım ... w

nizip.com 0 cevap

Gaziantep - Rumkale

Ana Sayfa. english? kayıt ol giriş istanbul trafik soru/cevap site kuralları! istatistikler sitede ara · Gaziantep - Rumkale ... wowturkey.com/forum/v

nizip.com 0 cevap

Rumkale Rumkaleden Ehneşe nizipcom

Beni Rumkale ye götürüp bir saat sonra Rumkale nin 4 km güneyindeki Kalemeydanına bırakacak Biryürüyen adam için ada olmamasına karşın karadan ... www

nizip.com 0 cevap

Gaziantep - Rumkale

Rumkale civarı, iyi seyirler... (+). mesajı beğendiniz mi?: +3. KAZIM HASIRCI. Prş 09 Hzr 2011, 00:13 (+) · mesajı beğendiniz mi?: +3. KAZIM HASIRCI .

nizip.com 0 cevap

Rumkale Kültür Merkezi hizmete girdi

Yavuzeli Rumkale Kültür Merkezi'nin açılışında konuşan Vali Kamçı, Bu bölge; Rumkale , Birecik Barajı ve gün yüzüne çıkmamış sessiz tarih dediğimiz, .

nizip.com 0 cevap

Rumkale Cultural Center opened

Speaking at the opening of the Cultural Center, the Governor Yavuzeli Rumkale Whip, "This area Rumkale , unhatched Birecik Dam and face the day" silen

nizip.com 0 cevap

rumkale...

rumkale ... ... rumkale ... pictures,fotoğraf,resim,Full, HD, 3D, pic, pictures, fotoğraf,resim, resimi,resimleri. Bu fotoğrafın telif hakları bana ai

nizip.com 0 cevap
WhatsApp iletişim