Binalar Yapılar

Binalar Yapılar

Konular

111 konu
Ali alkan okulu yenileniyor

Ali alkan okulu yenileniyor

İlçemizin en eski okullarından biri olan Ali Alkan okulu yıkılıp yerine 43 derslikli yeni bir bina yapılıyor.Hizmete başladığında ilçemizin en büyük o

Nizip Belediyesi 1 cevap
Okul ziyaretleri devam ediyor

Okul ziyaretleri devam ediyor

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz GÜNDEŞ ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet DEMİR İlçemiz okullarından Özel Ada Koleji, Mehmet Cemal Dikici İlkokul

Nizip Milli Eğitim 0 cevap
Mimar Sinan Kuran Kursu

Mimar Sinan Kuran Kursu

KUR’AN KURSLARI ARTINCA ÖĞRENCİ SAYISI DA ARTTI : Kur’an Kerim kursları ülke genelinde yaygınlaştığı gibi,ilçemizde de ciddi manada artış yaşandı.Kura

Nizip Belediyesi 0 cevap
Karpuzatan ihalesi yapıldı

Karpuzatan ihalesi yapıldı

Nizip karpuzatan mesire alanı modernizasyon ve düzenleme çalışması büyükşehir belediyesi tarafından 22 agustos 2014 tarihinde ihalesi yapılmış olup,ön

Nizip Belediyesi 0 cevap
Hafız paşa Camii tamamlandı

Hafız paşa Camii tamamlandı

H.Paşa mahallesinde okul,taziye evi,kuran kursu,okuma salonu derken 1000 kişilik camiininde inşaatı sona geldi.Dış cephe çalışmaların bittiği ve iç kı

Nizip Belediyesi 0 cevap
Tarihi Şıhlar Camii Restore Edilecek

Tarihi Şıhlar Camii Restore Edilecek

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından, aslına uygun olarak yeniden tasarlanması planlanan tarihi mekanın restorasyon çalışmalarına Ramazan ayı

nizip.com 2 cevap
Çarşı Camii Meydan Düzenlemesi

Çarşı Camii Meydan Düzenlemesi

Daha önce vakıflar müdürlüğü tarafından restorasyonu yapılan Çarşı camisinin etrafı, Nizip belediyesi tarafından yaptırılınca ortaya nostaljik bir man

nizip.com 0 cevap
WhatsApp iletişim