Nizip Telefon Adres Rehberi
Nizip Telefon Adres Rehberi
Alt kategoriler
17 kategoriKonular
82 konualfa klima makina mühendislik
mekanik tesisat montajı müşavirliği,ısıtma soğutma tesisatı,havalandırma tesisatı,vrv klima tesisatı,vrf klima tesisatı,değişken gaz debili sistem,kli
YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİR-Halil DEMİRCİ
Sayın, ... İstanbul'daki Nizip'li iş adamları. 2010 yılına dayanışma, kazanma ve kazandırma düşencesi ile hareket ederek başlıyalım. Hepimizin geleceğ
Kirve sigorta
20 yıllık deneyimiyle her türlü sigorta hizmeti sunmaktayız.
canel sigorta
Güven sigorta-Başak Gropama-Ergoisviçre-Aviva sigorta-Euro sigorta şirketleriyle 1992 den bu yana hizmetlerimize devam etmekteyiz
Katre kırtasiye
KATRE KIRTYASİYE YENİLENDİ YENİ YERİNDE HİZMETE AÇILAN KIRTASİYEMİZ HER ZAMANKİ GİBİ DEGERLİ VELİLER, ÖGRETMENLER VE ÖGRENCİLERİN BEGENİSİNE SUNULMUŞT
teknik demir doğrama
demir doğrama ve celik kapı imalatı catı tekay kapı yayları servis ve bakım
Esat tutar özdemirbaş gümrük müşavirliği
Her türlü ithalat ihracat transit ve tüm tümrük işlemleri yapan bir şirketiz ben nizipli gümrük müşaviri esat tutar siz tüm nizipli hemşerilerim bu ko
ümit medikal
ben aşağıçardaktan ibrahim bakır bana ulaşmak isteyen arkadaşları beklerim gaziantepte medikal firmam var gaziantepte oturuyorum.
mahreç gıda
antep fıstıgı ,siyah üzüm besni üzüm ,ceviz, ... kuruyemiişte 1. kalite MAHREÇ GIDAA FISTIKÇILAR SİTESİ G BLOK NO 1
Paşa pastanesi
Paşa pastanesi günlük tatlı-baklava ve dondurma çeşitleri ile siz nizip halkına hizmet vermekten gurur duyuyoruz...
Karadağ makina
1970 Senesinden beri siz Değerli müşterilerimize deri ile ilgili her türlü Dikiş, Traş makina ve aksamlarını yurt dışından 1. elden temin ederek sizle
onayiletişim
herkese selam
çelik çatı kontrksiyon
slm nizipli hemşerilerim
Turizm
tüm nizipli hemşerilerimize turlarımız %10 indirimlidir
Kayaoğulları baklava&pastaneleri
...................................................................................................
Saray dijital fotoğrafçılık
Acele vesikalık gelin damat fotoğrafları kamera çekimi yapılır tüm hafıza kartlarından tab yapılır
kamalı mühendislik ısıtma soğutma san.tic.ltd.şt.
sizlere ilanımı duyurmuş bulunuyorum benim haberim yoktu demeyin.valla kötü olur
Ersl oto lastik mehmet yakar
Oto lastikte yeni bir isim ersel oto lastik mehmet yakar
V.İ.P Özel Güvenlik Hizmetleri ve Eğitim Kurumu
*** v.i.p ***
Atlantis Cam Ambalaj Paz.San.ve Tic.Ltd.Şti.
Firmamız yurtdışı üretici firmalardan dekoratif cam şişe ve kavanozlar , mantar tıpa ve metal kapaklar ve dolum kapatma ekipmanlarının satışını yapmak
efes bademcilik
ilginize tşkiii
osmanlıtulumba ve baklava
istanbuldan nizipli hemşerilerime kucak dolusu selamlar
demirciogulları tanker depo karöser imalat sanayi ve ticaret limitet şirketi.
10mm. sac profil lama kesim büküm ve kaynak işleri itina ile yapılır
Grup63
özel gün ve gecelerinizde sizlere hizmet vermekten onur duyarız. Prosfesyonel sahne ışık ses sistemleri kurulum .. Secim bürosu seslendirme secim arac
Nizip ilçe seçim kurulu
0342 5171723
kesen demir dograma
slm nizip halkı vede nizipteki büyüklerim kesen demir gograma atölyemiz yeni imkanlarla siz nizip halkına hizmet etmekte nizipte secim üstü inşaatlerı