ilanlar
ilanlar
Alt kategoriler
5 kategoriKonular
482 konureno mastır
aracımızı yenilemek için satıyoruz pazarlık payı var takas olur
Satılık satılık iki adet büro
yusuf uygur işhanında iki adet bitişik halde büro ayrı ayrı vea birlikte satılıktır.Yazıhaneler birleştirilerek de kullanılabilir. dernek merkezi şirk
Satılık 6220c Cep telefonu Temiz kullanılmış
nokia 6220c Hiçbir sorunu olmayan cep telefonumu, model yükselttiğim için satıyorum. 5mb fotoğraf çekimi var. Gps özelliği ile google earthde yerinizi
***Nizipte Kültür Kırtasiye Açıldı***
Nizipte Atatürk mahallesinde yeni açılan ve çeşit olarak her türlü markalarla eğitim -öğretime hazırlandıklarını söyleyen Öğretmen Sait şahin ve Öğret
Satılık taşımacılık kooperatifi hattım
Acil ihtiyaçtan dolayı sebze hali civarında nizip -gaziantep arası yolcu taşımacılığında faaliyet gösteren(nizip taşımacılık kooperatifi) hattı hissem
Satılık satılık arsa
yunus emre mahalesinde bulunan 372 metre kare arsamı satıyorum yatıran kazanır eski bugday pazarı yeni yapımı inşatı başlamış olan yeni nizip hükümet
Barak karpuzu tohumu arıyorum
iyi günler.eski siyah karpuz olarak bilinen barak karpuzu tohumu lazım.elinde bulunan veya karpuzun kendisi elinde olan varsa kargo bedeli ile edinmem
satlık arsa
yunus emre mahallesindeki 372 metre kare arsam satlıktır yeni yapılacak olan hükmet konagı çevresindeki 372 metre olan arsa mür 05348420163
Satılık dolmuş hattı
nizip-antep arası eski yol nizip taşımacılık hattımı ihtiyaçtan dolayı satıyorum.BÜLENT TAŞKESEN 5376972500
Satılık arsa veya mustakıl ev uygun fıyatlarda
satlık arsa veya ev almaya nıyetım var arsa olursa 25...35 arasında olacak ev olursa mustakıl ev ıstıyorum 50..55 arasında olacak
Satılık satlık arsa
382 metre arsa satılıktır yeni yapılacak olan inşat çalışması başlamış olan yunus emre mahallesindeki arsamı satıyoru ilgilenenlerin dikatine necdet g
Satılık satılık dükan (satıldı)
dükan birecik caddesinde karakaya kırathanesinin 1 dükan aşağısında telefoncuya kiraya verilmiştir kirası 250 tl dir 11. ayda 300tl olcak ilgilenen ar
Satılık satlık dükan
cumhuriyet mh davut sk ta dükkan emlakçıya kiraya verilmiştir ilgilenen arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun kira geliri şimdilik 230
Satılık 2002 Kangoo RN 1.9
-2002 model beyaz kangoo, -1.9 motor dizel, -74.000 orjinal km'de -araç tamirci arabasıdır, boya, kaza yok, çok temiz, -ciddi alıcılar arasın lütfen,f
Satılık yakacak fıstık kabugu
fırınlar için her türlü fıstık kabugu bulunur Isıtma Değeri : (7000 cal/g en yüksek)(5000 cal/g en düşük telefon :05069562512
Satılık site içi daireler nizip
FANUS İNŞAAT ÖN ÖDEMELİ KAMPANYALI FİYATLAR TURKUAZ SİTESİ A-B-C-D BLOKLARI 3+1 165 m2 110.000 TL 3+1 175 m2 120.000 TL 4+1 205 m2 130.000 TL 36 Ay Ta
Satılık Zeytinlik 5500 Metre
Eski Tilfar Yolu Mevkiisinde Nizip' e 2 Kilometre Hâm Yola Sifir Düz Arazi Üzerine Kurulu Zeytinlik Agacları Verimli. SATILIKTIR (pazarlık payı vardır
Satılık Satılık Daire
100 NCÜ Yıl Evlerinde Satılık Daire 5 NCI Kat Pazarlık Payı Vardır Ön Cephesi Acik Park Olup Mevki Olarak Mükemel Ciddi Alıcılar Arasın Krediye Uygund
Satılık Fıstık ve zeytin
Kocatepe yolu üzeri taşbaş mevkiinde yola sıfır 8 dönüm 100 metrekare zeytin fıstık satılıktır.......yola sıfır............ Irtibat adnan duran 053571
Kiralık Kiralık ev arıyorum
Acele yer katı veya giriş katı 2+1 veya 3+1 kiralık ev arıyorum evin girişi bedensel engelliye uygun olmalı kaloriferli olabilir veya olmayabilir kull
Satılık 2 katlı müstakil ev
sebzehali civarında 85 m2 alt ve üst katlarda 2 oda bir salon mevcuttur damda kileri var.
Satılık satılık arazi
nizip bölge trafik bitişiyi e5 ipek yoluna sıfır 20 dönüm fistiklıik satılıktır ilgilenmek istiyenler 0532 2817040 nolu tlfondan irtibata geçebilirsin
Satılık renault mastır
pazarlık payı vardır satma nedenimiz buyutmek içindir 2003 model temizdir almakistiyenler
Satılık Satılık Müstakil Ev
Kıbrıs Mah. İpek sokakta bulunan 2 katlı altında dört dükkan üsttü daire olan 331m2 ev sahibinden satlık olup; ilgililere duyurulur.
fıstık fidanları
Fıstık fidanları sarma üzüm ceviz fidanları incir fidanları bulunur.... Mesut keleş 0542 351 11 91 siirt/kurtalan
Kiralık kiralık ambar
130metrekare osmanlı parkı civarı kiralık ambar