Nizip.com
Üye ol

ilanlar

ilanlar

Alt kategoriler

5 kategori
Emlak

Emlak

1.574 konu

Konular

482 konu

Satılık Daireler

Mimar Sinan Fatih Sultan Mah.Satılık Lüxs Sıfır Daireler 150 Metre Kare ilginenler daha detayli bilgi icin irtibata gecebiliriz

ÖzEmlak 2 cevap

reno mastır

aracımızı yenilemek için satıyoruz pazarlık payı var takas olur

nizipli01 4 cevap

Satılık satılık arsa

yunus emre mahalesinde bulunan 372 metre kare arsamı satıyorum yatıran kazanır eski bugday pazarı yeni yapımı inşatı başlamış olan yeni nizip hükümet

necohoca 0 cevap

Barak karpuzu tohumu arıyorum

iyi günler.eski siyah karpuz olarak bilinen barak karpuzu tohumu lazım.elinde bulunan veya karpuzun kendisi elinde olan varsa kargo bedeli ile edinmem

denizcan 2 cevap

satlık arsa

yunus emre mahallesindeki 372 metre kare arsam satlıktır yeni yapılacak olan hükmet konagı çevresindeki 372 metre olan arsa mür 05348420163

necohoca 0 cevap

Satılık satlık arsa

382 metre arsa satılıktır yeni yapılacak olan inşat çalışması başlamış olan yunus emre mahallesindeki arsamı satıyoru ilgilenenlerin dikatine necdet g

necohoca 2 cevap

Satılık satılık dükan (satıldı)

dükan birecik caddesinde karakaya kırathanesinin 1 dükan aşağısında telefoncuya kiraya verilmiştir kirası 250 tl dir 11. ayda 300tl olcak ilgilenen ar

arman_ 1 cevap

Satılık satlık dükan

cumhuriyet mh davut sk ta dükkan emlakçıya kiraya verilmiştir ilgilenen arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun kira geliri şimdilik 230

arman_ 5 cevap

Satılık 2002 Kangoo RN 1.9

-2002 model beyaz kangoo, -1.9 motor dizel, -74.000 orjinal km'de -araç tamirci arabasıdır, boya, kaza yok, çok temiz, -ciddi alıcılar arasın lütfen,f

Subutay 0 cevap

Satılık site içi daireler nizip

FANUS İNŞAAT ÖN ÖDEMELİ KAMPANYALI FİYATLAR TURKUAZ SİTESİ A-B-C-D BLOKLARI 3+1 165 m2 110.000 TL 3+1 175 m2 120.000 TL 4+1 205 m2 130.000 TL 36 Ay Ta

safcelik 0 cevap

Satılık Zeytinlik 5500 Metre

Eski Tilfar Yolu Mevkiisinde Nizip' e 2 Kilometre Hâm Yola Sifir Düz Arazi Üzerine Kurulu Zeytinlik Agacları Verimli. SATILIKTIR (pazarlık payı vardır

ÖzEmlak 0 cevap

Satılık Satılık Daire

100 NCÜ Yıl Evlerinde Satılık Daire 5 NCI Kat Pazarlık Payı Vardır Ön Cephesi Acik Park Olup Mevki Olarak Mükemel Ciddi Alıcılar Arasın Krediye Uygund

ÖzEmlak 0 cevap

Satılık Fıstık ve zeytin

Kocatepe yolu üzeri taşbaş mevkiinde yola sıfır 8 dönüm 100 metrekare zeytin fıstık satılıktır.......yola sıfır............ Irtibat adnan duran 053571

HALFETILI 0 cevap

Kiralık Kiralık ev arıyorum

Acele yer katı veya giriş katı 2+1 veya 3+1 kiralık ev arıyorum evin girişi bedensel engelliye uygun olmalı kaloriferli olabilir veya olmayabilir kull

ADFA27 3 cevap

Satılık satılık arazi

nizip bölge trafik bitişiyi e5 ipek yoluna sıfır 20 dönüm fistiklıik satılıktır ilgilenmek istiyenler 0532 2817040 nolu tlfondan irtibata geçebilirsin

Silinmiş üye 0 cevap

fıstık fidanları

Fıstık fidanları sarma üzüm ceviz fidanları incir fidanları bulunur.... Mesut keleş 0542 351 11 91 siirt/kurtalan

fidancılık 0 cevap
WhatsApp iletişim