Nizip.com
Üye ol

ilanlar

ilanlar

Alt kategoriler

5 kategori
Emlak

Emlak

1.574 konu

Konular

482 konu

Satlık dukkan

Postane Caddesinde,kuyumcu için kullanıma hazır,içi full,70 m2 satlık dükkan...

TANIR EMLAK 1 cevap

Satlık ev

Fırat mah. özlem sok.(çalışanlar) ( muht. Mehmet genç'in oturduğu apartmanda) 3+1 dairem satlıktır.

mustafa kaplan 0 cevap

Kendi işinizi kurun

FATURA TAHSİLAT PROGRAMIMIZIN ÖZELLİKLERİ : 1-Tahsilât İşlemleri arasında tek form üzerinden hızlı geçiş imkânı. 2-Geriye dönük müşteri kaydı tutma 3-

m.abdullah çalhan 0 cevap

iş arıyorum

endüstri meslek lisesi menzunuyun 15 yıllık ta kaynakçıyım makina bakımı ve her türlü kaynak işin de çalışırım

haluk325 0 cevap

Şiir kitabıma Sponsor Arıyorum

Nizipli Bir Şairim... Şu an üniversite okuyorum.. Şiirlerim çok kaliteli ve beğenilir... Şiir dosyamı kitaba dönüştürmenin zamanı geldide geçiyor....

Bey_oglu_18 5 cevap

satılık oto

1994 model doğan slx orjinal darbe boya yok tavan,motor kaputu ve bağaj kapısı ağarmış 4 lastik sıfır lpg mevcut merkezi kilik alarm radyo kaset çalar

tikencan1 0 cevap

uzman öğretmen

Türkçe & ingilizce derslerinde uzman türkçe öğretmeniyim yukarıda belirttiğim tarife ile saat başı ders verilir...ilgilelere duyurulur...

ulus 0 cevap

fıstık fidanı

Fidanlarımız tüplü ve 1 yaşındadır aşısızdır Fazla büyük değildir ama güneş altında büyüdüğünden çok aşırı sıcağa dayanıklıdır Almak isteyen herkes ar

seker27 16 cevap

satılık zeytinlik

10 dönüm zeytinlik içerisinde fıstıkta var aynı zamanda sahiplerinden satılıktır.ilgilenenlerin 0536 274 86 61 nolu telefondan ulaşa bilirler.

Silinmiş üye 4 cevap

tepedelen emlaktan

mimar sinan mah.atay sok.no.11 osmanlı parkı karşısındaki sokakta köşebaşı 3katlı apartman altı ambar 170 m2dir.daireler komple fayanslı kartonpiyerli

seyyahh32 0 cevap

Tepedelen Emlak

Tepedelen Emlakta Ev -arsa- Bahçe- Işyeri Ve Hertürlü Gayrimenkul Alim Satim Ve Kiralama Işlemleri Yapilmaktadir.mali Durumunuza Uygun Konut Ve Diğer

kılıçbalığı 0 cevap

Satilik Fistiklik

Yeni karkamış yolundan Karkamışa giderken ilk köprüye ulaşmadan hemen yanındaki yoldan sağa dönülüyor 1 parça sonra Nizibe yaklaşık 5 km mesafededir.

Mustafa KANAL 2 cevap
WhatsApp iletişim