ilanlar
ilanlar
Alt kategoriler
5 kategoriKonular
482 konuher türlü
s.a her türlü taziye evinde cay dağıtılr yardım yapılır her türlü kum birket cekilir ..
Demirciogulları
ŞİRKETİMİZ 01mm. den 10mm. ye kadar saç satışına başlamıştır.evlere galvenizli su depoları yapılır.
Web Tasarım Hizmetlerinde Şok Kampanyalar...
Nokta Bilgisayar ve Yazılım Hizmetleri' olarak 2006 yılından bu yana siz saygıdeğer nizip halkına bilişim ve yazılım hizmeti vermenin kıvancını yaşama
www.korkmazfistikcilik.com Web sitesi Acıldı
Atatürk mah. E-90 karayolu üzeri shell petrol karşısında hizmet vermekte olan KORKMAZ FISTIKCILIK'ın web sayfası hizmete acılmıştır.. Nokta Bilgisayar
1962/1 tertip elazıg hava taburu askerlerine
elazıg hava taburu 1962/1 terip askerlik yapmış arkadaşlarımıa arıyorum ben gaziantepilyim ama yalovada oturmaktayım
Satılık fıat doblo cargo
2005 MODEL 99.000 KM DE 1.2 MOTOR 65 BG BENZİN/LPG AKÜ YENİ Radyo / Kaset, Hidrolik Direksiyon, Merkezi Kilit Yol Bilgisayarı, MOTOR KEÇELERİ DEĞİŞTİ
ücretsiz sbs kursu bir sınavla bir sene boyunca kurs eğitimi kazanacan
Nizip belediyemizin ve nizip iş adamlarımızın yardımlrıyla desteklenen bir dersaneden hiçbir farkı olmayan bir yıl boyunca seçkin öğretmenler tarafınd
Satılık rulmanlar !
51108 CKJ 0.90 USD 2.500 ADET SKF 6220 ZZ VEA 208 ISIYA DAYANIKLI KÖMÜRLÜ BİLYA 5 ADET SKF C 5918 VEA 20 ADET 61868 MC3 20 ADET 319432 2ls C3 SKF 4 AD
fakir öğrencilere burs
arkadaşlar benim bir fikrim var günde 50 kişiden 1 tl alsak ayda 1500tl eder15-20 fakir ögrenciye burs versek nasıl olur
Sahibinden satılık fıstıklık
Kale köyünün eski yolu üzerinde tren yolu civarında 8000m2 fıstıklık sahibinden satılıktır. Ağaçlar 40 yaşın üzerindedir.Fiyatta pazarlık payı vardır.
şahinlertic
yerlımahsul alım satımı ve komusyon ışler ayrıca hertrlu son sıstem makınalarla boz ,kırmızı ,kavlak fıstıklarınız ıtına ıle kırıp ıc yapılır magarcık
Sabun üretimi
Mühendislere, yöneticilere ve imalatçılara yönelik hazırlanan, yurt dışında ve yurt içinde üretilen yüzlerce ürünlerin imalat formüllerini ve imalat t
datça da satılık yazlık
datça jandarma karşısıdan deniz istikametine inilen yol üzerinde,denize yürüyerek 5 dk. mesafedeki korumalı sitede,dubleks,100m2,temiz ve bakımlı,yazl
Gebzede satılık Daire
Daire 130 m2 dir.
Satılık fıstıklık sahibinden...
Kale köyünün eski yolu üzerinde tren yolu civarında 8000m2 fıstıklık sahibinden satılıktır. Fiyatta pazarlık payı vardır... 0544 954 4510....
satılık güzel bir arsa SAHİBİNDEN
sahibinden satılık arsa 298 metrekare.Abdülkadir ilköğretim karşısı.yüzüncüyıl civarı tlf.0532 2917363
Gebzede Satılık Daireler
Gebze, Merkez, Darıca ve diğer bölgelerinde Satılık Konut, Kiralık Konut, Satılık Arsa - Arazi, Kat Karşılığı Arsalar, işyeri, dükkan ve benzeri gayri
Satılık fıstıklık
Kale köyünün eski yolu üzerinde tren yolu civarında 8000 m2 fıstıklık sahibinden satılıktır...Pazarlık payı vardır...
bahçe ilaclama
nizip karşıyaka mahallesinde bulunan 3 dönüm bahçemi ilaçlatmak istiyorum ilgilenenlerin araması rica olunur.0505 221 22 96
Esenkentde satılık daire
Esenkende satılık kaloriferli asansörlü daire
Satlık daire
Menderes Mahallesi Esenkentte Satılık kaloriferli asansörlü daire
ford connect
Ford connect 90 lık delux, boya darbe yoktur. araç servis bakımlı 110,000 km de dir.
Çalışanlarda satlık daire 2 kat Gaziantep/Nizip
dairenin hiç masrafı yoktur içinde kiracı var 270 TL geliri var.
Sahibinden satlık Zeytin veya Fıstıklık arıyorum
Belkıs yolu üzerinde ana yola yakın 2-3 dönümlük zeytinlik veya fıstıklık arıyorum.