Nizip.com
Üye ol

ilanlar

ilanlar

Alt kategoriler

5 kategori
Emlak

Emlak

1.574 konu

Konular

482 konu

her türlü

s.a her türlü taziye evinde cay dağıtılr yardım yapılır her türlü kum birket cekilir ..

y8mil 0 cevap

Demirciogulları

ŞİRKETİMİZ 01mm. den 10mm. ye kadar saç satışına başlamıştır.evlere galvenizli su depoları yapılır.

ibrahim.demirci.27 0 cevap

Satılık fıat doblo cargo

2005 MODEL 99.000 KM DE 1.2 MOTOR 65 BG BENZİN/LPG AKÜ YENİ Radyo / Kaset, Hidrolik Direksiyon, Merkezi Kilit Yol Bilgisayarı, MOTOR KEÇELERİ DEĞİŞTİ

mustafasahin 3 cevap

fakir öğrencilere burs

arkadaşlar benim bir fikrim var günde 50 kişiden 1 tl alsak ayda 1500tl eder15-20 fakir ögrenciye burs versek nasıl olur

TMD 7 cevap

Sahibinden satılık fıstıklık

Kale köyünün eski yolu üzerinde tren yolu civarında 8000m2 fıstıklık sahibinden satılıktır. Ağaçlar 40 yaşın üzerindedir.Fiyatta pazarlık payı vardır.

Enver 0 cevap

şahinlertic

yerlımahsul alım satımı ve komusyon ışler ayrıca hertrlu son sıstem makınalarla boz ,kırmızı ,kavlak fıstıklarınız ıtına ıle kırıp ıc yapılır magarcık

mahmutsahin 0 cevap

Sabun üretimi

Mühendislere, yöneticilere ve imalatçılara yönelik hazırlanan, yurt dışında ve yurt içinde üretilen yüzlerce ürünlerin imalat formüllerini ve imalat t

solver 7 cevap

datça da satılık yazlık

datça jandarma karşısıdan deniz istikametine inilen yol üzerinde,denize yürüyerek 5 dk. mesafedeki korumalı sitede,dubleks,100m2,temiz ve bakımlı,yazl

vedatakkas 3 cevap

Satılık fıstıklık sahibinden...

Kale köyünün eski yolu üzerinde tren yolu civarında 8000m2 fıstıklık sahibinden satılıktır. Fiyatta pazarlık payı vardır... 0544 954 4510....

Enver 0 cevap

Gebzede Satılık Daireler

Gebze, Merkez, Darıca ve diğer bölgelerinde Satılık Konut, Kiralık Konut, Satılık Arsa - Arazi, Kat Karşılığı Arsalar, işyeri, dükkan ve benzeri gayri

sefertas 0 cevap

Satılık fıstıklık

Kale köyünün eski yolu üzerinde tren yolu civarında 8000 m2 fıstıklık sahibinden satılıktır...Pazarlık payı vardır...

Enver 2 cevap

bahçe ilaclama

nizip karşıyaka mahallesinde bulunan 3 dönüm bahçemi ilaçlatmak istiyorum ilgilenenlerin araması rica olunur.0505 221 22 96

tikencan1 0 cevap

ford connect

Ford connect 90 lık delux, boya darbe yoktur. araç servis bakımlı 110,000 km de dir.

Şahinbey83 0 cevap
WhatsApp iletişim