ilanlar
ilanlar
Alt kategoriler
5 kategoriKonular
482 konutavada yanmayan yağ PRİNA YAGI
yemeklik ve kızartmalık prina yağının satışına magazamızda başlanmıştır. gümüş zeytin zeytinyağı fabrika satış mağazası carrefoursa karşısı 517 36 37
Deterjan kitabı
deterjan ürünler ansiklopedisi deterjan ürünlerinin imalat formüllerini ve imalat tekniklerini bulabilirsiniz. Içindekiler ; ------------- bulaşık det
iş arıyorum
nizipliyim istanbulda yaşıyorum tüm niziplilere duyurulur iş arıyorum lise mezunuyum ..mşteri temsilcisi ve genel müdür asistanlıgı sekreterlik . ilgi
KIRTASİYE ÜRÜNLERİ ALIRKEN _Katre Kırtasiye
ARTIK KIRTASİYE ÜRÜNLERİ ALIRKEN 2 KERE DÜŞÜNMENİZE GEREK YOK ÇÜNKÜ BİZ VARIZ... KATRE KIRTYASİYE YENİLENDİ YENİ YERİNDE HİZMETE AÇILAN KIRTASİYEMİZ H
ikinci el satlık vinç aranıyor
bilgisi olan üyelerimiz buraya yazarlarsa sevinirim
Satlık dükan
Cumhuriyet mah davut sk ta 15m2 civarı cumhuriyet ilkokulu arkası
satılık fiat doblo
2005 model fıat doblo satılıktır 1.2 motor Akü Sıfır Yol Bil, Mer.Kilit Elektrikli Cam, Hidrolik Direksiyon, , Yol Bilgisayarı, Opak Boya, lpg li çok
çok çok acil kuyumcuya kıralık magaza ve personel aranıyor
çok teşekkur ederız..
eleman veya iş arayanlar için buluşma noktası
sayın adminden rica etsek; eleman arıyorum ve iş arıyorum diye iki bölüm hazırlansa, eleman arayan nasıl birine ihtiyacı olduğunu falan yazsa,iş araya
Sebze halinde satilik isyeri
Sebze halinde acil satılık isyeri
Satılık fıstıklık sahibinden
Kale köyünün eski yolu üzerinde tren yolu civarında 8000m2 fıstıklık sahibinden acele satlıktır. Ağaçlar 40 yaşın üzerinde gayet yetişkindir. pazarlık
Yüzme kursu
[ı]nizip çamlık yüzme havuzun çeşitli yaş gruplarında yüzme kursu açmış bulunmaktayız...[/ı]
Satılık
FATURABANK: Elektrik,Telefon,İnternet,Vergi,Havale,Trafik Ceza,K.Kartı,Cep telefon faturaları ssk-bağkur primleri ödeme işlemleri yapılmaktadır.
Huzurevler'de Kiralık Ev
3+1 daire, yeni boyalı, güneş enerjili, şofbenli, yatak ve mutfak dolabı sıfır.
Satlık Ahır
Sinan Köyü yakınlarında Organize Besi Sitesinde Satlık Ahır. Çoban evi ve deposu hazır vaziyettedir.
Eleman Alınacak. Ayna kuaför
nızıpte ılk olan çocuk kuaförü salonumuzda calıstırılmak uzere bayan elaman alınacaktır
Sahibinden satılık fıstık ve zeytinlik
60 dönüm 4 yaşında zeytinlik 100 dönüm yeni ekilmiş fıstıklık dönümü 3250 tl pazarlık payı vardır. doğrular köyü nizip. cep tlf: 0532 718 27 87 :0544
konusunda deneyimli
gaziantepte açılacak olan işletmemiz için tantuni konusunda bilgi sahibi ustalar alınacaktır. yemekyapiyoruz@hotmail.com
Satılık fıstıklık sahibinden
Kale köyünün eski yolu üzerinde tren yolu civarında 8000m2 fıstıklık sahibinden acele satlıktır. Ağaçlar 40 yaşın üzerinde gayet yetişkindir. Arazinin
Satılık sıfır daire
Yavuz Sultan Selim Bulvarı üzerinde Bilal Marufoğlu Sağlık Ocağı yanında yedi katlı binada 2. kat. Bina bitmiş olup çevre düzenlenmesi yapılmaktadır.
satlık kango 2002
Satlık boyasız temiz kango 2002 model 0532 553 86 59 542 405 60 40
satlık daire
daire 3.kat taban parkeli ,güneş enerjili,klımalı,kaloriferli yeni boyalı.müracaat DEMİRCİOGULLARI adres:sanayi camii cıvarı.
İstanbul'da VİLLA
Üyesi olduğum kooperatifin, teslim edilmiş villalarında ayrılan üyelere ait villalar üyelik kaydıyla satılmaktadır. 9.650 m2 arsa içinde havuzlu, deni
Özel V.İ.P Akkaya Güvenlik ve Eğitim Hizmetleri
Özel V.İ.P Akkaya Güvenlik Hizmetleri ve Eğitim Kurumu hizmetinize girmiştir. Silahlı, silahsız, silahlıya geçiş ve yenileme eğitimlerini artık Nizip'
Istanbul tuzla'da satılık villa
10 oda,3 salon, 550 m2 arsa üzerinde 350 m2, triplex villa
İran'dan Baklava ustası isteniyor
İran'dan Baklava ustası isteniyor. +989125760460 Mesut bey.. Detayları kendisi ile konuşursunuz.
Tepedelen sigorta
Araç kaskoları peşin fiyatına vade farksız 12 ay taksitele en uygun fiyatlarla, trafik sigortaları peşin fiyatına vade farksız 6 taksitle en uygun fiy
Satlık fıstıklık sahibinden
kale köyünün eski yolu üzerinde tren yolu civarında 8000m2 fıstıklık sahibinden acele satlıktır. Ağaçlar 40 yaşın üzerinde gayet yetişkindir. pazarlık