ilanlar
ilanlar
Alt kategoriler
5 kategoriKonular
482 konusatılık fıstıklık
yağmuralanköyün de kırmızı kepir toprak şetil genç ağaç mahsülü veren güzel fıstık arazisi satılık
Belediye Bütçesi Hazırlama
Merhaba arladaşlar, Hayırlı ramazanlar, kadir gecesinin çümle islam alemine hayırlara vesile olamsını cenabı allahtan arz ve niyaz ederim... 2 ay uğra
Satılık fıstıklık sahibinden
KALE KÖYÜ YOLU ÜZERİNDE TREN YOLU CİVARINDA 8000 m2 FISTIKLIK ARAZİ SAHİBİNDEN SATILIKTIR. PAZARLIK PAYI VARDIR. İRTİBAT TELEFON:0544 4894303 & 0544 9
Sanayi Sitesinde Satılık Dükkan
Sanayi Sitesinde Satılık Dükkan tamirci Yakup usta bitişiği
Satılık daire
NİZİP ARIKAN APARTLAMANI OSMANLI PARKI KARŞISI GRAND İNTERNET CAFE ÜSTÜ 4.KAT KÖŞEBAŞI 225 metrekare 4 ODA 1 SALON...VESTİYER MUTFAK DOLABI YATAK DOLA
türkçe öğretmeni
Değrli öğrenci kardeşlerim türkçe ve ingilizcenizi ilerletmek sizin elinizde eğer bu konuda yardım istiyorsanız gelin birlikte bu soruna çare bulalım.
AÖF öğrencileri
Bünyemizde bulunan Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Bürosunda (Şerif KARA 0532 2435677) yetiştirilmek üzere AÖF devam eden öğrenci elemanlara ihtiya
Satlık arazi
kurca hyöyük köyünde 45 dönüm fıstık kırmızı kepir tarla asfalt yol üstünde dönüm fiyatı 7 bin ytl
satlık 3.katlı ev
Atatürk mahallesinde 130 metre kare 3.katlı EV ve arkasında 130.metre kare arsada var 200 bin ytl
satılık motosiklet
Asya Motor AS 125 T. 4 Zamanlı Sessiz Güçlü Motor ABS Fren Sistemi Alüminyum Jant Otomatik Vites BIR UÇTAN BIR UCA ÖLÇÜLERI : 1891 x 872 x 1090 mm DIN
satlık daire
birecik caddesi üstü toprak mahsulleri ofisi karşısı GÖKKUŞAĞI APARTMANI 2.Kat satlıktır.. 230 metrekare
41 yıldır eğitimin parlayan yıldızı uğur dershaneleri sizlerle daha güçlü.
Yenilenen alanında uzman öğretmenleriyle,yeni ve modern binasıyla,kişiye özgü öğretim modeli,uğur tv.si,kaliteli uğur yayınlarıyla,değişen sistemiyle
Tulumba ustası
Mağazamızda çalışacak tulumba ustaları
Kiralık ev arıyorum
Nizipte öğretmenlik yapıyorum.2+1 veya 1+1 ev arıyorum.Teras katı da olabilir. Numaram:0506 288 05 47
Satılık fıstıklık sahibinden...
KALE KÖYÜ ESKİ YOLU ÜZERİNDE TREN YOLU CİVARINDA 8000m2 FISTIKLIK ARAZİ SAHİBİNDEN SATILIKTIR.PAZARLIK PAYI VARDIR...İRTİBAT TEL: 0544 954 4510 & 0544
Satılık fıstıklık
dikmetaş gemrik çekmece köyleri civarında satılık 50 dönüm fıstıklık 25 dönümü 35 40 yıllık 25 dönümü 4 yaşında bagla fıstık ihtiyaçtan dolayı satılık
Satılık fıstıklık
Günaltı köyü mevkiinde büyük su kanalına sıfır iki tarafından yol geçen 5300 metrekare 30-35 yaşlarında fıstıklık ihtiyacen satılıktır...
Kirve sigorta
Ak sigorta & aviva sigorta (a) acenteligi
satlık daire
ögretmen kitabevi mini marketin üstü 3 kat daire satlık..120 metrekare
Ham kehrıbar
Evet arkadaslar elimde sizlere uygun ham kehribar var.Isteyen olursa irtibata gecebilir.
acil satlık kango
temiz,beyaz 2002 model kango acil satlıktır. tel 532 55386 59
satılık avlu lu taş ev
130 mt2 avlu lu taş ev satılıktır 3 odası vardır sıgınagı mevcuttur kiler odası mevcutur ... pencereleri pvc sisteme çevrilmiştir ev şıhlar mahallesin
Satılık daire
Birecik yolu üzerinde, Osmanlı Parkı civarında, Özel BEGONYA Yapı Ortaklığında, güney cepheli, asmakat dükkan üzeri birinci kat, 200 metre kare, oda s