Nizip.com
Üye ol

ilanlar

ilanlar

Alt kategoriler

5 kategori
Emlak

Emlak

1.574 konu

Konular

482 konu

Belediye Bütçesi Hazırlama

Merhaba arladaşlar, Hayırlı ramazanlar, kadir gecesinin çümle islam alemine hayırlara vesile olamsını cenabı allahtan arz ve niyaz ederim... 2 ay uğra

akd 0 cevap

Satılık fıstıklık sahibinden

KALE KÖYÜ YOLU ÜZERİNDE TREN YOLU CİVARINDA 8000 m2 FISTIKLIK ARAZİ SAHİBİNDEN SATILIKTIR. PAZARLIK PAYI VARDIR. İRTİBAT TELEFON:0544 4894303 & 0544 9

Enver 0 cevap

Satılık daire

NİZİP ARIKAN APARTLAMANI OSMANLI PARKI KARŞISI GRAND İNTERNET CAFE ÜSTÜ 4.KAT KÖŞEBAŞI 225 metrekare 4 ODA 1 SALON...VESTİYER MUTFAK DOLABI YATAK DOLA

Caddeci 0 cevap

türkçe öğretmeni

Değrli öğrenci kardeşlerim türkçe ve ingilizcenizi ilerletmek sizin elinizde eğer bu konuda yardım istiyorsanız gelin birlikte bu soruna çare bulalım.

ulus 0 cevap

AÖF öğrencileri

Bünyemizde bulunan Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Bürosunda (Şerif KARA 0532 2435677) yetiştirilmek üzere AÖF devam eden öğrenci elemanlara ihtiya

canelsgorta 1 cevap

Satlık arazi

kurca hyöyük köyünde 45 dönüm fıstık kırmızı kepir tarla asfalt yol üstünde dönüm fiyatı 7 bin ytl

bekir karakuş 1 cevap

satılık motosiklet

Asya Motor AS 125 T. 4 Zamanlı Sessiz Güçlü Motor ABS Fren Sistemi Alüminyum Jant Otomatik Vites BIR UÇTAN BIR UCA ÖLÇÜLERI : 1891 x 872 x 1090 mm DIN

mustafasahin 7 cevap

satlık daire

birecik caddesi üstü toprak mahsulleri ofisi karşısı GÖKKUŞAĞI APARTMANI 2.Kat satlıktır.. 230 metrekare

cemal öksüz 0 cevap

Kiralık ev arıyorum

Nizipte öğretmenlik yapıyorum.2+1 veya 1+1 ev arıyorum.Teras katı da olabilir. Numaram:0506 288 05 47

öğretmen 3 cevap

Satılık fıstıklık sahibinden...

KALE KÖYÜ ESKİ YOLU ÜZERİNDE TREN YOLU CİVARINDA 8000m2 FISTIKLIK ARAZİ SAHİBİNDEN SATILIKTIR.PAZARLIK PAYI VARDIR...İRTİBAT TEL: 0544 954 4510 & 0544

Enver 0 cevap

Satılık fıstıklık

dikmetaş gemrik çekmece köyleri civarında satılık 50 dönüm fıstıklık 25 dönümü 35 40 yıllık 25 dönümü 4 yaşında bagla fıstık ihtiyaçtan dolayı satılık

mustafa8550 0 cevap

Satılık fıstıklık

Günaltı köyü mevkiinde büyük su kanalına sıfır iki tarafından yol geçen 5300 metrekare 30-35 yaşlarında fıstıklık ihtiyacen satılıktır...

ogretmenbey 1 cevap

satlık daire

ögretmen kitabevi mini marketin üstü 3 kat daire satlık..120 metrekare

HMERMER 0 cevap

Ham kehrıbar

Evet arkadaslar elimde sizlere uygun ham kehribar var.Isteyen olursa irtibata gecebilir.

hakan eken 3 cevap

satılık avlu lu taş ev

130 mt2 avlu lu taş ev satılıktır 3 odası vardır sıgınagı mevcuttur kiler odası mevcutur ... pencereleri pvc sisteme çevrilmiştir ev şıhlar mahallesin

mustafasahin 1 cevap

Satılık daire

Birecik yolu üzerinde, Osmanlı Parkı civarında, Özel BEGONYA Yapı Ortaklığında, güney cepheli, asmakat dükkan üzeri birinci kat, 200 metre kare, oda s

yilmazyesil 0 cevap
WhatsApp iletişim