Merhaba dostlar.
bağbozumu tiyatrosu "sandıktaki Sır" adlı oyunu ile Nizip ve Birecik ten sonra Nurdağında da sahne alıyor.İlçemizin ilk tiyatro ekibi tiyatro ile birlikte Nizipimizi tanıtmaya devam ediyor.Kısa bir aradan sonra perşembe günü(04/05/2006) Nurdağı belediyesi kapalı spor salonunda sahneye çıkacak ekip büyük bir özveriyle provalara başladı.Nurdağından sonra İslahiye ye gidecek ekip son olarak Gaziantep Büyükşehirde sahnelemeyi planlıyor.Neşeli bir ortamda çalışan oyuncular bu sezonun finalini belki Nizip te yaparak özelikle izleyemeyen esnaf ve işçi kardeşlerimize bir jest yapmak istediklerini belirttiler.Başarılar diliyor hemşehrilerimizdn destek bekliyoruz.
Nizipden Duyurular Etkinlikler
Bagbozumu Tiyatrosu Nurdagı
kutlarım sizleri,bağbozumunu candan selamlıyorum.menzuher beyi saygıyla selamlıyorum.ne iyi ettiniz.Bir an bu işi bırakırlar mı diye endişe ettim.malum çok sorunlar olduğundan bahsetmiştiniz.bunları aşmış olmanız ne güzel.sanat adına,tiyatro adına,Nizip adına bu güzellikler hep devam etsin.dileğim bu.Biz yapamadık zamanında.sizleri yapıyor görmek inanınız çocuklar gibi mutlu ediyor bizleri.
bir sözüm de ailelere,sevgili anne babalar çocuklarınızı bu tür sosyal faaliyetlere yönlendirin.hele hazır bir ekip varken,ki bu arkadaşlara güveniyoruz,cesurca çocukları yönlendirin.kaybetmyeceksiniz.menzuher hoca,musa hoca bu işleri bilen ehliyetli öğretmenler bunlara destek olalım.
ne kadar sevindim bilemezsiniz.Nizip ten bir tiyatro gurubu Antep ilçelerinde.müthiş bir şey bu.sağolun arkadaşlar,iyi ki varsınız.
Yolunuz açık olsun Nurdağı belediye başkanına ve özel kalem müdürüne selamlarımızı da iletmeyi unutmayın.
teşekkürler orhan bey.sizlerin çabası bize her zaman güç verecektir.ayrıca sizi dde orda görmek isteriz.
tabiizamanınız varsa.selamlarınız yerine ulaşacaktır.eyvallah
Sevgili Musa Eken tiyatronun haberini vermişsin.İyide etmişsin, sağol.Bağbozumu tiyatro topluluğu olarak Nizip in yüzünü ağartmaya devam edeceğiz.Topluluğumuza iki genç daha dahil ettik.Hayırlı olsun.Mayıs ayı içinde turneyi sonlandıracağız diye umuyoruz.Daha sonra Nizipte bir final yaparız.Ancak Nizipliler ilk izledikleri oyundan çok farklı bir oyun izleyeceklerdir biline.çünkü oyunu profesyonel bir zemine taşıyoruz.MUTLU KALIN..........
İşte bu defa kaçırmayacağım....... Yo yo inanın vallaaaaa.....
huzeyfe nurdağına mı gidiyon sen yoksa
Yok be abi Nurdağına nasıl gideceğim ki.... Nizip'te bir kez daha oynayacaklarmış ya,işte onu kastettim.....
SELAM DOSTLAR,
DÜN AKŞAM BAĞBOZUMU NURDAĞINDAYDI.NURDAĞI BELEDİYESİNİN VE HALKININ YOĞUN İLGİSİYLE KARŞILAŞAN EKİP BU İLGİYE LAYIK OLABİLMEK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPTI.NURDAĞINDA YAKLAŞIK 1000 KİŞİNİN İZLEDİĞİ OYUN GALİBA BİR KLASİK OLMA YOLUNDA HIZLI VE KARARLI ADIMLAR ATMAYA DEVAM EDİYOR.ACABA ŞİMDİ SIRA NEREDE?
ne mutlu bize
dün akşam Nurdağı kelimenin tam anlamı ile ağladı be!..kapalı spor salonu hınca hınç dolu,1000 kişiden fazla insan var.ve sahnemizi yere kurmuşuz,sahanın içine.ilk defa Nurdağın da bir tiyatro gösterisi ve zemine sıfır bir sahne dekoru ile mükemmel bir oyunculuk sergilendi.2 saat boyunca ilk defa gelen seyirciler büyük bir dikkat ve keyifle oyunu izlediler.
sayın belediye başkanı Orhan Yılmaz bey beyefendiliği ile,kibar ve misafirperliğiyle hem gönlümüze yerleşti,hemde büyük moral motivasyonu kazandırdı bizlere,sağolun başkan.başkan yardımcısı İzzet bey ;İnayettin bey ,Ahmet bey sağolun ,varolun.sizlerin gareti ve özeni ile bunca kalabalık bir ortamda sükünetle oyunuuzu çıkarabldik.
bütün oyuncularımız ;çok iyiydiniz mükemmel bir iş çıkardık.bunu gururlanmak için söylemiyorum,kesinlikle daha da iyi olmak için çabamız sürecektir.ama başarımızı da görmemiz,özgüvenimizi pekiştirir.
vee teşekkürler başkan Akdoğan başkanım.teşekkürler Kaymakamım,teşekkürler Milli eğitim müdürüm,şube müdürlerim, desteği ve teşviki olan her kese şükranlarımızı sunuyoruz.Gece saat 3 te Nizip e vardık.yorgunluktan bitap düştük ,ama inanınız tiyatro sevgimizle sabah erkenden işlerimize döndük,pek çok kişi eğer dün gece yaşadıklarımıza şahit olsaydı bu güngü enerjimize şaşar kalırdı.
evet dün gece yeni bir dönüm oldu.Birecikten sonra 2. İlçe dışı turnemizi Nurdağımıza yaptık.Sıra da ise İslahiye ve Şehitkamil var .haydin arkadaşlar durmak yok .hep ileri...Bize inanan,bize güvenip destek olan her kesin yüzlerini ağartmaya devam edeceğiz rabbimin inayetiyle.selam ve sevgiler
inanın ki başarınız hepimizi sevindiriyor bizlerNİZİP halkı ve Nizip genci olarak memleketimizin kültürel faliyetlerde gelişmesini ve tanınmasını istiyoruz buna öncülükeden herkese bir NİZİP li olarak minnet duyduğumuzu belirtmek istiyorum
kutlarım
daha önce dediğim gibi canı gönülden kutluyorum öz be öz ekibimizi.böyle diyorum çünkü Nizipimize mal olmuş bir ekipsiniz.Nurdağı ndaki başarılı gösteriminizle gururlandık.iş yerinde arkadaşlarla hep sizin muhabbetinizi yapıyoruz.Bu arada Orhan beyden rica ediyoruz bu arkadaşlara salonu bir daha ayarlasanız da özellikle oyunu izlemeyen esnaf ve iş adamlarına izletseniz iyi olur.Bu konuda yoğun bir istek var.Bunu belediyeden istemek hakkımız sanırım.
sandıktaki sır çalışanlarına bir kez daha teşekkür ediyorum .sizlere otobüs ve sair desteği esirgemeyen belediye başkanımıza,hasseten Orhan abiye de teşekkür ederim.Allah muvaffak etsin sizleri.
Selam sayın leylacan kardeşim,.
Öncelikle göstermiş olduğunuz teveccühten dolayı size ekibimiz adına teşekür ediyorum.İlk gösterimizden itibaren bizleri yalnız bırakmayıp desteklediniz.Binaenaleyh sizin gibi sanatsever insanlara gerçekten ihtiyaç var.Bu arada Rabbim nasip ederse oyunun finalini yine Nzip' te yapmayı düşünüyoruz. Görelim Mevla neyler , neylerse güzül eyler..
deli kadir -herhalde tiyatrodaki lakabınızdır-sizlere sonsuz saygım var.iyiki varsınız kardeşler.tiyatro gibi zahmetli bir alanda hemde şehrimizde faaliyet yapmanıla hep övüneceğiz.bizim desteğimiz manevi olur ancak.oyunlarınıza antep ve Nizip te kesin geleceğim inşallah.ayrıca külhanbeylilik size yakışıyor.tabii oyunda.inşallah eşinize karşı da bu derece sert ve haşin değilsiniz.sevgiler hepinize.
Eğer sert davranıyorsa çoooooooooook ayıp ediyor.... Dimi yaniiii..........?
Ayrıca centilmenlik dersi verebilirim....
Değerli kardeşlerim tiyaro hayatın sanal aleme yani sahneye yansımasıyla estetik bir değer kazanır.Bu noktada oyuncu gerçek ortamda var olan insanları ve olayları iyi gözlemleyip tahlilini yaptıktan sonra ona kendince de birşeyler katarak gerçeği sahneye aktarmalıdır.Yalnız sahnede Deli Kadir'i dikkatli izlerseniz iyi niyetli bir insan olmadığını görürsünüz.Buradaki amacımız gençlerin özenmekte olduğu bazı sanal karakterlerin gerçekte öyle olmadığını ve onların nasıl menfaatperest olduklarını yansıtmaktı.
Bu arada hayırlısıyla evlenirsem o konuda bir sorun yaşamayacağım kanaatindeyim.
Değerli Huzeyfe ben bir öğretmenim ve centilmenliği de gerektiği kadar biliyorum.Son cümlenizi iyi okuyun çünkü daha sizinle tanışmıyoruz.Centilmenlik sadece bayanlara değil beylere de yapılır.Centilmenlik dersi verdiğiniz için bunu siz daha iyi bilirsiniz.
sevgili kardeşler
ikinizde değerli isanlarsınız yani deli kadir le huzeyfe.buna inanıyorum.entilmenlik tartışması düzeyi iyi ayarlanırsa faydalı da olur.
Deli kadir abim şakadan anlamadığını göstererek gerçek karakterini de belirtmiş oldu...
Selam değerli kadeşim Huzeyfe bilmiyorum farkında mısın- ki ben farkında olmadan bunu yaptığına kanaat getiriyorum- ,son iki mesajında da gurur kırıcı hakaretvari söylemlere tevessül etmişsin.Ayrıca seni tebrik ediyorum.Benim karakterimi beni tanımadığın halde sadece bir cümlemle anlamışsın.
Yalnız şunu unutma ki, insanların özel yaşamlarında eşlerine nasıl davranmaları gerektiği hususu özel bir konudur ve bunun şakası yapılmaz.Ayrıca toplumumuz da böyle şakaları kesinlikle kaldırmaz.Bilmiyorum anlatabildim mi
Karakterime gelince, değerli kardeşim, var sen beni kalbinden nasıl geçiriyorsan öyle bil...Ama ben sana şunu söyleyeyim, inan ben diğer insanları nasıl seviyorsam seni de Allah rızası için o kadar çok seviyorum.Rabbim cümlemizi nefsine gem vurabilenkullarından eylesin. Selam, dua ve muhabbetle kal.
Deli Kadir abime saygı ve sevgilerimi sunuyorum... Hani diyorum senle biraz samimi olalım dedim.. Hani diyorum dostluklar kavga ile başlar ya... Biz kavga ettik .... Şimdi sıra geldi dostluğa,dimi yani...?
Bak abi diyorum sana... Her adama abi felan demem...
Aaaaaaaaa bu arada nasıl da unutmuşum ya... Özür dilemeyi unutmuşum,neyse ya sen büyüksün eminim çoktan affetmişsindir..Affettin dimi abicim...?
Estağfirullah kardeş affetmek Allaha mahsustur.Yalnız şu mesajlarının içine serpiştirdiğin logolar çok hoş! Bu arada yakında oyunu Oğuzelinde oynayacağız inşallah.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.