Sorunlarımız Önerilerimiz
Dutlu Kavşağı Otoban Nizip Girişi kavşak (trafik kaza ları)
bu kavşak tam bir başbelası kaza olmaması şans eseri
Söyledik! Bundan öncede aynı yerde 4 kişi ölmüştü insanların canları maddiyattan önemlimi
geçen bu konuyla ilgi forum açmıştık resmen kazaya davetiye diye dedik ya nizibin büyükleri bu işe el atmalı diye köprüsüz otoban girişimi olur taşeron şirketin biraz parası gidecek diye yaptıkları girişe baksana
katılıyorum ama bi türlü çözüm üretemiyoruz arkadaşlar bişeyler yapalım gerekirse eylem yapalım bi yerde trafik ışığı varsa yinede kaza oluyorsa çok düşünmek lazım gidelim yolu kapatalım orada eylem yapalım
valla geçen yine otoban kavşagında kırmızı ışıkta geçen kamyon resmen üstümüze çıkacaktı arkadaş ehliyeti nerden aldıysa artık bilemiyorum vallaha
Bu olayda suç aracı kullanan şöförün.Ama otoban olayında suçun %20 si şöförlerin ise % 80 ni otobanı yapan şirketin nedeni köprülü kavşak yapmadığı için.mehmet cicek;95707 wrote:valla geçen yine otoban kavşagında kırmızı ışıkta geçen kamyon resmen üstümüze çıkacaktı arkadaş ehliyeti nerden aldıysa artık bilemiyorum vallaha
yazık yav bu nasıl iş sen büyük arabasın diye küçük arabayı önemsemeyecekmisin yani bu mu senin şoförlüğün....
yav arkadaşlar daha bu iyi günleri bu yolun. Ben gerçekten çok korkuyorum dah abu yolda kaç tane kaza olacak diye. Bu yolda yaşanan kazaları ben yakından takip ediyorum dileğim bidaha olmaması ama bu gidişle çok kişinini bu yolda canı yanacak gibi. Nerde memleketin ileri gelir laf sahipleri ben size tam bu yol faaliyete geçtkten 1 yıl sonra bu yoldaki kazaların bilançosunu, rapordaki hatanın kimd eolduğunu, yani bütün ayrıntılarına akdar vwerecem. dileğim biran önce yetkililerden sahli birisi çıkacak bu yolu kapatın kardaşım dicek yada bu yola bir çare bulacak işte biz o malkaçoğlunu bekliyoruz. Nizip ki yok ama belşki vicdan sahibi bir tane vardırda buraya el atar. Ben isterimki burda başka kimsenin canı yanmasın yazzık günah. Birileri öldükten sonra buraya yapacağınız alt geçitin veya üst geçitin hiç bir anlamı kalmaz,,,,:(
bu yolun daha iyi günleri olduğuna katılmıyorum aksine çok yoğun günleri...çünkü otoban tamamen açılınca nizipten çıkş yapacak olan araç sayısı büyük ölçüde düşecek...şu günlerde örneğin 100 kamyon o yolu kullanıyorsa otoban tam faaliyete geçtiğinde 10 kamyon kullanacak...tabi yinede bugune kadar bu yolda meydana gelen kazalara göz yumulamaz...
Zaten 4 kişi öldü o mevkide kardeşim.peerless;95715 wrote:yav arkadaşlar daha bu iyi günleri bu yolun. Ben gerçekten çok korkuyorum dah abu yolda kaç tane kaza olacak diye. Bu yolda yaşanan kazaları ben yakından takip ediyorum dileğim bidaha olmaması ama bu gidişle çok kişinini bu yolda canı yanacak gibi. Nerde memleketin ileri gelir laf sahipleri ben size tam bu yol faaliyete geçtkten 1 yıl sonra bu yoldaki kazaların bilançosunu, rapordaki hatanın kimd eolduğunu, yani bütün ayrıntılarına akdar vwerecem. dileğim biran önce yetkililerden sahli birisi çıkacak bu yolu kapatın kardaşım dicek yada bu yola bir çare bulacak işte biz o malkaçoğlunu bekliyoruz. Nizip ki yok ama belşki vicdan sahibi bir tane vardırda buraya el atar. Ben isterimki burda başka kimsenin canı yanmasın yazzık günah. Birileri öldükten sonra buraya yapacağınız alt geçitin veya üst geçitin hiç bir anlamı kalmaz,,,,:(
Özyurt okuluna giden minübüsler ve veli aabaları bu kavşaktan geçiyor. Her gün yüreğimiz ağzımızda. Bir üst geçit için kampanya başlatalım arkadaşlar. İmza toplamak yerine buraya yazılacak mesajları toplayıp, ilgili tüm kurum ve bakanlıklara iletelim. Bu nedenle tutarlı önerilerinizi ve tepki mesajlarınızı bekliyorum.
Hem bahsini ettiğiniz yer, hemde E-90 Otoban girişi her ikiside. Sanırım bu kazada E-90 otoban Girişinde oldu yer oraya benziyor.admin;95747 wrote:Özyurt okuluna giden minübüsler ve veli aabaları bu kavşaktan geçiyor. Her gün yüreğimiz ağzımızda. Bir üst geçit için kampanya başlatalım arkadaşlar. İmza toplamak yerine buraya yazılacak mesajları toplayıp, ilgili tüm kurum ve bakanlıklara iletelim. Bu nedenle tutarlı önerilerinizi ve tepki mesajlarınızı bekliyorum.
zamanında çok yazılmış çizilmiş ama elde var sıfır gerçekten çok güzel tespitler olmuş...
buna benzer çok konu var hepsini birleştirelim bence...
Yaralının biri vefat etmiş. Allah rahmet eylesin.
Nizip E 90 Karayolunun otoban girişi yanında dün gece saat 03 30 sıralarında meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti Tırla Motorsikletin çarpıştığı kazada motorsiklette bulunan M.B.İle S.F. Olay yerinde hayatını kaybederken olayla ilgili soruşturm sürdürülüyor.

Nizip E 90 Karayolunun otoban girişi yanında dün gece saat 03 30 sıralarında meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti Tırla Motorsikletin çarpıştığı kazada motorsiklette bulunan M.B.İle S.F. Olay yerinde hayatını kaybederken olayla ilgili soruşturm sürdürülüyor.

Nizip otoban girişi ışıklarda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü 11 kişi yaralandı birecik istikametinden gelen yolcu minübüsü ile karşı yönden gelmekte olan pasat marka otomobilin çarpışması sonucu her iki araçta bulunan toplam 21 kişiden 11 i çeşitli yerlerinden yaralandılar yaralılar nizip devlet hastanesi mehmet cankesen acil ünitesine kaldırıldılar yaralılardan 3 .nün durumunun ağır olması nedeniyle gaziantepe sevkedildiler. vatandaşlar nizip otoban girişine bir üst geit l yapılması gerektiğini söyleyerek otobanın faaliyete girmesi henüz birinci yıl olmasına rağmen bu kaçıncı kaza oldu buna bir an önce bir önlem alınmasını istediler.aksi takdirde bir çok kişinin ölmesine neden olacak diye dert yandılar.

İzleyin görün nasıl olsa bedava, daha neler olacak, ne canlara mal olacak o yol.
Bu da ayrımı Selim bey ?
evet admin abi dün gece saat 03 30 da meydana geldi .
Bu bir ay içinde kaçıncı ayrı kaza sanırım. Bu önümüzdeki günlerde aynı yerde allah korusun iki otobüs kafa kafaya çarpışmasın! sonucu kestirmek bile zor. Allah yazdıysa bozsun ama insanlar ihmalkar bide şöförler dikkatsiz olursa kazalarda kaçınılmaz bir sorun olur.Çokmu zor buraya bir köprülü kavşak yapmak sanırım maliyetide bir şey tutmaz gerçi tutsada bu kadar ölen insandan ve ölecek insandan önemlimi?
aman yarabbi sana sığınırım!!!!
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.