Nizipden Duyurular Etkinlikler

Cumhuriyet Lisesi Zeugma Doga Yürüyüsü Yapti

ibrahim şimşek Üye
Resim kaynağı
***ZEUGMAYA DOGA YÜRÜYÜSÜ*** Cumhuriyet Lisesi FOTOGRAFÇILIK KULÜBÜ olarak ZEUGMA'YA doga yürüyüsü yaptik ve bunun sonucunda elimizde fotograflar,çesitli görüntüler elde ettik. Bunun yaninda ögrencilerimiz ve bizler bir daha Tarihin üstünlügünü ve görkemli bir gizemini fark ettik. Bir çok sebepten ZEUGMA'YA sahip çikilmamis ve hor bakilmis. ÖRNEK:Bizler sahip çikalim diyoruz ama bir yandan da yurdum insani bu güzelim tarihin içerisinde piknigini yapiyor, yani illa bir görevli gelip uyarmaii mi ?Neden kendimiz birseylerin farkinda olamiyoruz acaba? ÇOK MU ZOR FARKINDA OLABILMEK!!! " " KISACA bizler ve ögrencilerimiz bu gezi sonucunda Tarihin önemini,Cografanin güzelligini,yillardir akip duran ve gerçekten her seyin farkinda olan FIRAT NEHRININ GIZEMINDE, Zeugmanin gözünde kendimizi yeni bastan mozaiklerle motifleyerek gelecege daha bir umutlaYÜRÜMEYI ve HER AN KESFETMEK IÇIN BAKMAYI ÖGRENDIK... " " NOT:1-2- Hafta sonrasinda Fotografçilik Kulübü olarak Barak kültürünü çekmek için köylere,Karkamisa yol alacagiz.Bu konuda bildiginiz bize önereceginiz ve bizlere yardimci olabilecek sahislar taniyorsaniz yardimci olursaniz seviniriz.Bildiginiz gibi bu geziler sonucunda NIZIP'in kare kare FOTOGRAF ALBÜMÜNÜ tamamlayacagiz.Simdiden yardimlariniz için tesekürler " ... İbrahim SIMSEK FOTOGRAFÇILIK KULÜBÜ ÖGRETMENI
admin Yönetici
Hocam sizi içtenlikle tebrik ederim. Doğa aşığı bir insansınız. Mümkünse höyükleri de ön plana çıkarabilirseniz sevinirim.
Ramazan Tarhan Üye
Çaktırmadan yarışmacılarımıza ipucu ha....resmen kopye bu :)
ahmeter Üye
Hocam,nizipte Bir Fotograf Sergisi Açmayı Düşündünüz Mü Hiç?gerçekten Sergi Olabilecek Nitelikte Güzel Fotograflarınızın Olduğuna Eminim.
aLoNe Üye
doğa hepimizin tabiki sahip cıkmamk gerek iLk girişimi yapan cumhuriyet okuLu yaptı tesekkur ederim ii dusunmus yapmısslar devamını bekLeriz doğrusu ibret alınacak oLar asLında herkes bilincli olsa doğaya zarar vermese bunLara hic gerek yoq bence deiLmi?
murat_uygur27 Üye
cumhuriyet lisesine geldiği günden beri azminden ve çalışmalarındaki istikrarından hiç vazgeçmedi. değerli hocamıza en içten sevgi saygılarımızı sunuyoruz. yolunuz açık olsun.
andorra_15 Üye
ya arkadaşlarokulda herhalde ilk oluyor bu hocayı biz cok seviyoruz neden acaba? yaptığı yeniliklermi, yoksa bize hayatı yaşamayı öğrettiği içinmi ona tesekkür edelim? sizlerdende yorum bekliyorum yalnız bizede böyle fotoğraf çekmeyi öğretiyor biz cumhuriyet lisesi olarak her an keşfetmek için bakıyoruz ve birşeyleride keşfettik sanıyorum ilk başta ibrahim Şimşek'i sonrada hayatı...
ibrahim şimşek Üye
merhabalar, öncelikle Bu Güzel Düşünceler Için Teşekürler... ne Mutlu Bana Ki çevreme Okuluma öğrencilerime Faydalı Olabiliyorum.bir Sergi Açmayı Hep Düşündüm Ama Bilirsinizki Bu Işler Biraz Destek Ister... Birançok ödül Alan Fotoğraflarım Var. ben Belkide Ilk Sergimi Her An Keşfetmek Için öğrencilerimle Birlikte Açacağım... belkide Bu En Güzeli Olacaktır.... her An Keşfetmek Için Denklanşöre Basalım... *** Hoşça Tutun Gönlünüzü***.
murat_uygur27 Üye
hocam siz olmasaydınız biz bunları yapazdık size herşey için tesekkür ederim okul adına her anı keşfetmek için fotograf çekelim sagol hocam.
ibrahim şimşek Üye
öncelikle Elinizdeki Makina Değil Beyniniz Ve Düşünceniz önemli....
ibrahim şimşek Üye
***her An Ke?fetmek Ve Yardımcı Olmak Arzusuyla Yazalım....*** saygılarımla...
admin Yönetici
Hocam önemli olan en amatör makina ile foto çekebilmektir ve siz bunu ba?ar?yorsunuz. Kaliteli makina ile herkes çeker ve hava atar
mustafa450_ Üye
"slm. Ben fotoğrafcılık klubu başkanı MUSTAFA FIRAT'ım.Hocamız İ.ŞİMEĞ'in böyle bir yenilik yaptığı için kendisine tesekkür ederiz.
Ramazan Tarhan Üye
SİZDEN GELENLER / Foruma yazılması gerekenler Makale Başlığı: ***GÖKYÜZÜ MAVİ MİDİR?*** BİR COĞRAFYA ÖĞRETMENİNİN KALEMİNDEN DÖKÜLENLER... MAVİLİKLER DAMLAR YÜREĞİMİZE HABERİNİZ VAR MI? Makale İçeriği: GÖKYÜZÜ MAVİ MİDİR? GÖKYÜZÜ mavidir diyoruz, Ama kim bilir BAZI insanlara göre hangi renktedir... Bak bir öğrencim almış eline FIRÇASINI Gökyüzünü yeşile boyuyor Bak bir Afrikalı çocuk gökyüzüne binlerce ekmek çiziyor Bak bir Arap çocuğu gökyüzünü karaya boyuyor, ARAPKIZI da gökyüzüne bakıp gülümsüyor Bak bir Anadolu öğretmeni gökyüzünü maviye boyuyor Aralarına da biraz başak serpiştiriyor ÖZGÜRLÜK için Biraz zeytin dalı çiziyor BARIŞ için VE AVAZI ÇIKTIĞI KADAR BAĞIRIYOR Mavi umuttur, umut SEVDADIR Sevda bir çocuğun gülüşüdür Gökyüzüne BAKMAYI Ve de GÜLÜMSEMEYİ, UNUTMAYIN ÇOCUKLAR Sevgili okurlarım, gelin bizlerde fırçamızı alıp Gökyüzünü maviye boyayalım, içine fıstık çizelim güzellik için, zeytin yaprakları katalım barış için, umut katalım gelecek için, birde uzun hava çığıralım, Barak Ovas?ndaki yürekler için!!! Gelecekmakalede buluşmak dileğiyle yüzünüzde ve gönlünüzde gülümsemeler eksik olmasın Yeldeğirmeni- Editörden Sevgiler İbrahim ŞİMŞEK
ibrahim şimşek Üye
Haberg Arkadaşım Görüşünü Sundugunda Böyle Demiyordun Ne Oldu... Bizim Makinalarla Ne çekeceğimizi Siz Bilemezsiniz üstadım Bizimkiler Normal Makinalar... şimdi Mi? Aklınıza Geldi Barak Kültürü... ........................................................................................................... *** Her An Inadına Fotoğraf çekmek Için***
admin Yönetici
Hobilerimiz kısmına taşıdım
ibrahim şimşek Üye
üstadlar Benim Amacım Elimden Geldiğince çevreme öğrencilerime Yardımcı Olup,onlara Yol Gösterip Geleceğe Duyarlı Ve Umudlu Bakıp Her An Keşfetmek Için Bakabilmeleridir... ***her An Birbirlerimize Birşeyler Katabilmek Umuduyla.... hoşça Tutun Gönlünüzü
admin Yönetici
Gençlere hayatı ve doğayı tanıtma bağlamında yaptığınız çalışmadan dolayı sizi tebrik ederim. Gençlerimizin futboldan başka etkinliklerde olduğunu bilmeleri sevindirici.
ibrahim şimşek Üye
Bildiklerimi öğrencilere öğretmek amacıyla okulda fotoğrafçılık kulübünü kurarak fotoğrafı öğrencilerime sevdirmeyi amaçlıyorum. Uygulamalı ve teorik dersler vererek belli zamanlarda Nizip'in çevre köylerini gezerek bir belgesel tadında Nizip'i anlatan bir fotoğraf sergisi açmayı hedefliyoruz. Bilirsiniz “Küçük adımlar büyük hayalleri gerçekleştirir”. HER YENİ FOTOĞRAF YENİ BİR BAŞLANGIÇTIR. YENİ FOTOĞRAFLARIN BARIŞ, KARDEŞLİK, SEVGİ VE HOŞGÖRÜ İLE ÖRÜLÜ OLMASI UMUDUYLA… İBRAHİM ŞİMŞEK FOTOĞRAFÇILIK KULÜBÜ BA?KANI
benbaskan Üye
lütfen konularda atışmayalım sonucta ortada yapılmış bir iş var ve takdir edilmesi gerekir satıma ile değil ve bildiğin varsa paylaşman gerekir bu rası www.Nizip.com ve burası insanların birşeyler paylaştığı ortam artı siz haberg olarak hep neden sorun yaratıyorsunuz bunu da anlamış değilim buradan cumhuriyet lisesi fotoğrafcılık klübüne tam destek veriyorum ve sayın hocamı takdir ediyorum böyle güzel bir iş için öncü olduğu için
ibrahim şimşek Üye
İlkbaharın geldiği, doğanın canlandığı, çiçeklerin açtığı, böceklerin uçuştuğu bu günlerde, börtü-böcek fotografı çekmenin tam zamanı. Kim istemez kendisini doğanın kucağına bırakıp, kırlarda dolaşıp fotograf çekmeyi Birbirinden değişik çiçek yapraklarını, rengarenk böcek portrelerin.Barak kültürünü...barakhavasını...insanini... EVET İŞTE BİZ GİDİYORUZ UZUN BİR BARAK HAVASI ÇEKEREK YOLA DÜŞECEĞİZ... ELİMİZDEKİ MAKİNALARIMIZ KÖTÜ OLSADA ONLAR BİZİM İÇİN EN GÜZEL MAKİNALARDIR,ÇÜNKÜ ONLARDIR HER ANI YANSITAN,TABİİKİ BİR DE BİZİM DÜŞÜNCELERİMİZDİR O ANLARA GÜZELLİK KATAN... ***HER AN KEŞFETMEK İÇİN FOTOĞRAF ÇEKELİM***
tilmiyenli27 Üye
hocam herşey çok iyi güzelde bende bu sene FOTOĞRAFÇILIK KULÜBÜne girmek istiyorum.lütfen bu isteğimi göz önünde bulundurun.:);):o

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim