hadi hadi hadi parçasının hatrına FATİH ÜREK:):):)
Sorunlarımız Önerilerimiz
Gelecek yıl festivalde hangi sanatçı olsun
Onur Akin... Arap şükrü De Olabilir...
Vurun abalıya......
Bu festival Urfa'da yapılmıyor ki sıra gecesi olsun.
akdem taner;91549 wrote:1- Mehteran takımı. Gündüz şehir içinde tur gecede marşlarla geçmişi yadetme 2- Semazenler. Tasavvuf müziği eşliğinde gönül ferahlığı 3- Urfa Sıra Geceleri 4- Ugur Işılak veya Orhan Hakalmaz. Çoşkun kardeşime aynen katılıyorum. Bence süper
Bugün öğlen Ntv'nin "Günün İçinden" adlı programında Zeugma'dan yeni çıkarılan eserle ilgili haber vardı.Hatta Kutalmış Bey de canlı yayına telefonla bağlandı ve önemli bilgiler verdi.. Görünce çok heyecanlandım açıkçası.Fırat,fıstık ağaçları ve Zeugma.. Muhteşem bir görüntüydü.Gerçekten Zeugma memleketimiz için çok büyük bir kazanımdır.. Rabbim açık hava müzesinin yapıldığı günleri de görmeyi bizlere nasip etsin..
ibrahim tatlises veya mahsun kirmizigul gibi buyuk sanatcilar gelsinki reklam olsun nizip acisinda ugur isilak mis musa eroglumus kim takar
bundan başkası olamaz bence festivalde, parotti yanında halt yemiş
iİBRAHİM TATLISESE DEGİL PAVAROTTİYE RAKİP ÇIKMIŞ.....................???????
allah sesine zevallih vermesin....:D
amin aminnnnnnnnn :D
sezen aksu veya candan erçetin ama gelirlermi kiiii nede olsa tarz olarak tüm kesime hitap ediyorlar.
kim gelri bilmem ama bidaha Nizip'de konsre gitmicem...
Ugur Isilak
Hasan Sagindik
Selcuk Küpcük
tabii orhan bey gecen KEMAL CENGİZ BEY in bi yazısı vardı sitede festivalle ilgili onuda okusanız diyorum veya okuduysanız görmüssünüzdür eksiklikleri bilginize yanii
bence nizipte bi daa konser veya festival düzenlenmesin. konser dinlemek isteyende yazdıkları sanatçıların çoğunu harbiye konserlerinde bulabilir :)
Haklısın hakan .Bize ancak kahtalı mamido latif doğan mustafa açıkses gibi sanatçılar gelir.Amenna bu sanatçılarımızın hiç birine diyeceğim yok hepsi kulvarlarında en iyi sanatçılardan biri.Ama neden bizim ilçemizede şöyle ünlü sanatçılar gelmiyor ilçemizin bir harbiyeden bir rumeliden bir çeşmeden bir bodrumdan neyi eksi biraz kültürümüz zayıf ama oda düzelecek zamanla.HakanSahin;95624 wrote:bence nizipte bi daa konser veya festival düzenlenmesin. konser dinlemek isteyende yazdıkları sanatçıların çoğunu harbiye konserlerinde bulabilir :)
KARDES MAMETİ BULMUSSUN YA HELAL SANA COK GÜLDÜM OYSA BEN HERGÜN SÖYLETİRDİM ONU AKLIMA GELMEMİS NİZİPTE COK BÖYLE HAAmustafabilici;91071 wrote:tatlıses biraz tuzlu olacağı için araştırdım tatlıses ayarında birini buldum youtube'da ibrahim tatlıses e NİZİP ten rakip çıktı diye yazıyor buyrun izleyin... tıklayın... https://uk.youtube.com/watch?v=1R_KbTKjt_M
Aynı mezifon ................. gibi bağırıy:) Aman ibo duymasın yoksa Nizip e ambargo koyar ekmeğine Nizipten rakip çıkmış diye:)
Allah (cc) razı olsun kardeş aynen katılıyorum sanaaaaaMustafa KANAL;95630 wrote:Haklısın hakan .Bize ancak kahtalı mamido latif doğan mustafa açıkses gibi sanatçılar gelir.Amenna bu sanatçılarımızın hiç birine diyeceğim yok hepsi kulvarlarında en iyi sanatçılardan biri.Ama neden bizim ilçemizede şöyle ünlü sanatçılar gelmiyor ilçemizin bir harbiyeden bir rumeliden bir çeşmeden bir bodrumdan neyi eksi biraz kültürümüz zayıf ama oda düzelecek zamanla.
aslında nizipte konsere gitmek tam bir macera.düzenleme eksikliği maalesef var.o nedenle vatandaşlar zor anlar yaşiyor.
Ama Ali Dursun ERZİNCANLI
Kuran ziyafeti...
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.