Nizip belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Zeugma festivalinin 3.'sü bu pazar saat 19:00 da ilçe stadyumunda olacaktır,başta site üyelerimiz olmak üzere tüm hemşerilerimiz davetlidir.Program :18:00 PROTOKOLÜN ZEUGMA KAZI ALANI ZİYARETİ19:00 AÇILIŞ19:45 MUSTAFA AÇIKSES (konser)21:00 TOPLU NİKAH VE HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ22:00 GÜLAY (konser)24:00 KAPANIŞ
:) geçen seneki festivali dün gibi hatırlıyorum.
konser bitti stadyumu temizlerken başkan bize sordu seneye hangi sanatçı getirelim Gençler diye ben Gülay demiştim orhan abi kıraç demişti diğer arkadaşlarda bir kaç isim saydılar ama kısmette gülay varmış:)
Başkana sonsuz teşekkürler gülay gibi altın bir sesi Nizp'e getireceği için...
Hayırlı olsun!.. Bu festivalde gelenekselleşti artık. En azından ZEUGMA adı bu festivalle her yıl adından bahsettirecektir. Emeği geçenlere teşeekürler.
sanki biraz rutin gibi geldi bana şimdi kızmayında sanki ne bileyim daha farklı bişeyler olmalı iki şarkıcı gelecek şarkı söyleyecek ekstralarda bişey var mı acaba???
şöyle yarışma falan değişik şeyler yani...
Gökhan Dokuyucu;89156 wrote::) geçen seneki festivali dün gibi hatırlıyorum.
konser bitti stadyumu temizlerken başkan bize sordu seneye hangi sanatçı getirelim Gençler diye ben Gülay demiştim orhan abi kıraç demişti diğer arkadaşlarda bir kaç isim saydılar ama kısmette gülay varmış:)
Başkana sonsuz teşekkürler gülay gibi altın bir sesi Nizp'e getireceği için...
bi de şükriye tutkun demiştik dimi gökhan yanlış hatırlamıyorsam...kısmet gülay mış...
slm arkadaslar orhan sana hayırlı bı haber vereyım kırac benım iş yerinin bitisigine feneryum spor giyim magazası actı her hafta burada sız karar verın ben konusurum
Orhan abi ne Murat Boz'u yaaa Gülay iyi işte bide İSTANBUL AĞLIYOR şarkısını sölerse çokk iyi olur ama bi düşünce sunayım sizehavaii fişek gösterisi yapılırken stadyum ve çevre mahheledeki elektrikler kesilse ve ortalık tam anlamında karanlık olsa çok daha güzel olur..ama TEDAŞ'ın elinde olan bişe MÜMKÜN MÜDÜR ???acabaa yani daha güzel bi ortam olurduucevapların için abicim çok teşekkürler şimdiden hayırlı çalışmalar
Festivale ulusal basından ilgi olursa çok iyi olur. Bu konuda DHA ve CHA Nizip temsilcilerinin aktif olacaklarından eminim. Çünkü önümüzdeki yıllarda oluşturulması gündemde olan açık hava müzesinin tanıtımının şimdiden yapılması gerekir. Emeği geçen herkese teşekkürler.