selamlar nasılsınızz :))
Genç Muhabbet
Huzeyfe bir kankisini daha kaybetmis...
DEDİKODU HATTI VIIŞŞ KELE BACIM
Orhan abinin bir köfte yoğurması var heç söyleyin getsin:D
Toooo kele anam duydunuzmu ne olmuş... Semiha teyzenim 45 yaşından sonra bir kızı oldu... Tey tey tey...Olacak şeymi...
Resim kaynağı
niye ki yav huzeyfe abı benım halamında 45 yaşında kızı oldu...valla oldu haaaa......
´hala süpersiniz hepiniz ya
niye huzeyfe elin adamının 70 yaşında uşağı oluy sen ne dinkiHuzeyfe;89327 wrote:Toooo kele anam duydunuzmu ne olmuş... Semiha teyzenim 45 yaşından sonra bir kızı oldu... Tey tey tey...Olacak şeymi...
la yılmaz 70 de bişemi la 85 inde çocuğu olanı taniyim daha ne olsun
Ay sen buralardamıydın..Allah canını ala emi...Sensiz dedikodununda tadı yok hani...Zuhal;90858 wrote:´hala süpersiniz hepiniz ya
Ama huzeyfe, ben elimdengeldigi kadariyla dedikodu etmemeye calisiyorum;):)
bence de dedikodu etmeyin, ama gökhanın geceleri osmanlı parkına gelin adayı bulmak için çıktığınıda benden duymamış olun...
bu bölümü :odaha yeni gördüm süpermiş walla sıcak dedikodular varmış:D
vahhh vahhh çok üzüldüm gerçekten .yüreğim cızz etti..ee artıkın bi başın sağolsuna gideriz de mi?:D
ya hep huzo kayıp edıyor bende huzonun cınsıdekılerde kus grıbı war dıye yemeye çekınıyom ama ha sızde yemeyın nede olsa huzonun genlerınden tasıyo ama degılmı
Aşk olsun Zuhal beni bu saksağanlara yem ettin..Alacağın olsun...
biyyy duyduniz mi orhan çelik'e doğum günü yapmişler hemi de 2 muma püh diye üfletmişler:D
32. yaşında orhan abiye başarılar diliyoruz:)
geçmiş bir doğum gunuydu ama yınede niye doğdunkı orhan akşamkiler anlar
dedikodu almış başını gidiyor...şu konuya takıldım ya bayan erkek ayrımı falan pantolon giyen bayanları söylemek falan valla şu yaşlılarıda aklım almıyor önce namaz kılar oruç tutar sonra toplanır dedikodu yaparlar hey allahım yaaa:)))
dünya nın düzeni olmuş o bayanlar aç kalır susuz kalır ama dedikodusuz kalamaz...
tuncay abı bak bızde burada dedıkodu yapıyoruz ama şimdi nesız kalırız ama dedi kodusuz kalamayız:D
kadınlarında adı çıkmış tabii...bilemiyorum yanii.dedi kodu hattı felannn...
dedikodu yapma dedikodusuz kalma :)
dedikodu yapan kalmamış artıkın ne güzellllll...:)
Vişşşşşşşşşşşşşş Aboooooooooooooovvvvvvvvvvv
yok yok en son dedikodu istanbulda bir kuaför bayram öncesi cinconluları beleşe traş ediyormuş, özhan başkanın büyük gayretleri sonucu hayırsever bir kuaförü bağlamış, helal olsun büyük başkan
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.