Nizipden Duyurular Etkinlikler

Nizip Sosyal Faaliyetlerinde Kimildama Var

admin Yönetici
Akşam buluşalım
astelya Üye
M-u-h-t-e-ş-e-m
Huzi Üye
Patronum bırakmadı,işten geç geldim,yine kaçırdım... 3.gösterime muhakkak gideceğim...
aLoNe Üye
Ben De tiyatro da guvenLik ten gorevLi oLna birisiyim 2 defa izLedim ama ikisindede cok zevk aLdım bravo arkadasLar bravo hocaLarıma basarıLarınızın devamını bekLiyorum aLoNe .
big_rapçi Üye
gerçekten hocalarımızla gurur duyuyorum.2 defa ailemle gittim.bir defa daha düzenlense yine giderim.çok güzel olmuş.mümkünse bir defa daha düzenlensin rica ediyorum
big_rapçi Üye
lütfen hocalarımızla ugraşmayın.......................yapa biliyorsanız buyrun sizde yapın............................güvenlik Şefi GÖK....OK...............
aLoNe Üye
big rapci Sen Demi guzeL buLdun Hangi okuLdasın Sen canım :D.
Huzi Üye
Yaw bu D ler ne manaya geliyo..?
Cali Üye
Chatbecerime dayanarak yazıyorum( :D ) senin bu merak ettigin d sanırım gülmek oluyor :D.
Huzi Üye
Onun yerine hah hah ha... deseler olmuyormu..?
aLoNe Üye
Bende Eski resim adresi geçersiz.işaretini yaptığım icin ozur diLiyorum burası bir chat ortamı deiL ben sadece eL alIskanLKığı gunde 5 6 saat chat yapsanız sizde aLıSırsızın beyLer ben bir NizipLi oLarak sitemizi beyendim in$ daha geliştirirsiniz Tiyatro ise muhteşemdi b en Nizip Lisesi nde okuyorum + Nizip Lisesi icin çıkardığınız konu ismine kavussun die cooook hosuma gitti vaLLa sizede bravo ana surayo tiyatrodan sonra hocam girmemi söyLedi bende girdim beyendim super
aLoNe Üye
Nankör insan, her şeyin fiyatını bilen, fakat hiçbir şeyin değerini bilmeyen insandır .... tum gocunanaLara geLsin bulduğunla yetin tiyatrodan isini yapan varsa cıktın yapsın
aLoNe Üye
moderator faLan oLan bilir
musaeken Üye
Arkadaşlar daha içerikli ve yararlı eksende yorum yapsak güzel olur. Oyunumuza gelen her kese saygılar sunuyoruz. Ayaklarına sağlık. ve sunu müjdeliyoruz: bu oyun bir kaç yerde daha sergilenecek. Mesela 5 Nisan da Birecik düşünüyoruz. Seyredemeyenleri oraya bekleriz. Yakın yer sorun olmaz sanırım. Antep merkez ve ilçelerin tümünde gösterimiz devam edecek. Tabii Nizipli tiyatro seven hemşerilerimizin muazzam övgüleri ve teşvikleri bizi bu turnelere cesaretlendirdi. hepsine candan teşekkürlerimizi sunarız. Belediye başkanımıza, kaymakamımıza, Orhan beye, Milli eğitim müdürümüze,şube müdürlerine-hasetsen Metin beye -şükranlarımızı sunarız. Admin e de teessüf ederiz. davetimize rağmen kendisini göremedik. Keşke gelseydi de buradan eleştiri ve önerilerini okuyabilseydik. yine de bu güzel atmosferi yakalayabildiğimiz için,Nizip’imizin dikkatini 2 haftadır tiyatroya odaklayabildiğimiz için mutluyuz.Bütün rol alan arkadaşlarım adına emeği geçen ve destek olan her kese bir kez daha teşekkürler!..
tugba Üye
selam arkadaşlar bağbozumu tiyatrosuna çok ama çok tesekür ederim böyle bir oyun hayatımda görmedim harikaydılar başarılarınızın devamını dilerim ama bazı insanlar eleştiri yapıyorlar tabı kı elestırı olacak ama bu sekıl de degıl ya bu kadar da olmaz bence.... yani ne istiyorsunuz ünlü olmak mı ayıp ya unlu olmak için istabula gidin böyle nacizade bir ilçede bunları yapamazsınız yonunuz acık olsun bağbozumu
rosemm Üye
selam Nizipliler öncelikle bütün tiyatroda görev almış arkadaşlara kucak dolusu tesekur edrerım mükemmeldiniz yanı ancak bukadar olur o top sakallı abiye delı kadire tikli arkadaşlar çok mükemmeldiler tabi diğerleri de size güveniyoruz işallah yeni oyunlarınızda izleriz Allaha emanet olun bazı arkadaşlarda yerlerinde oturup lagaluga yapmasınlar ayıp çünkü kendinize saygınız yoksa barı bu emeğe saygınız olsun....
musaeken Üye
Hasancığım teşekkür ederim desteıin için. Ama ne olur artık işimize bakalım.Eleştiri yapan arkadaşlara da teşekkür etmek isterim.onların keskin tenkitleri olmasaydı belki bu iıi sürdürme ve daha ileriye götürme noktasında bu kadar hevesli olmazdık.Normaldir.bir ilki Gerçekleştirmek her zaman sancılı olmuştur.umarım bizler gibi onlarca gurup çıkar ve şehrimiz için güzel ounlar çıkarırlar.bundan allah biliyor hiç gocunmayız.Hele şiddetin her türlüsünün kol gezdiği bir dünyada insanların dikkatini sanatsal etkinliklere çekmek...bunu kim yaparsa ellerinden öpeceğimi şimdiden söylemek isterim. ama sanırım sunu istemek hakkımız: lütfen bir ıeyler ortaya koyun, beğeni ve tepkileri alın sonra konuşun. yani doğmamış çocuğa don biçmeyiniz. olay bu Huzeyfe yorumlarını hala bekliyoruz. izleyip sonra yorum yapacaktın. unuttun mu?selamlar
hekim2727 Üye
iyi iyi azcık gelişsin yavvvv .
aLoNe Üye
Bu az bile bir şey değil bence suyuk patLama cnm Nizip icin ! :)
Talip Üye
tiyatroda oynayanlar kırk yıllık oyuncu gibi rahat ve seyirc ile çok uyumlu dular.Bunlar mutlaka daha öncedewn deneyimli olmalılar oyuncularda hiç heyecan görmedim.kutlarım yeni oyunlarınıda merakla bekliyorum.
aLoNe Üye
su yola çıkış sessizliğimiz Her$ey Nizip icin ! .
rosemm Üye
Evet hocam haklısınız keşke herkes bırsey ortaya koysa ne kadar güzel olur ama bunların işi ancak mide bulandırmak ama siz gerçek içileri rahat olsun ama inanın kı onların hayatta yapamayacakları bırsey ortaya koydular mükemmeldi. bence şimdi gelip özür dilemeleri lazım bence bu gerekli... burdan onlara seslenıyorum ÖZÜR DİLEMENİZ LAZIM barı BUNU YAPINDA BIZI ŞAŞIRTIN
Talip Üye
Bu tiyatroda yetkili kim bilmiyorum ama sizden ricam çocuklara yönelik tiyatro oyunu eserleri yaz?p oynasan?z çok güzel olur.Konusu temizlik üzerine , davran?? üzerine,ahlakl? bir fert olarak yeti?meleri üzerine olursa bence çok faydal? olur. Çünkü bu kültürel faliyetler fert üzerinde çok etkilidir.Bu çocukların yanl?? yollara sapmamalar? konusunda en büyük f?rsatt?r.
rosemm Üye
YAN? BU N?Z?P ?Ç?N MÜKEMMEL OLDU SANKI YENIDEN CANLANDI BURADAN BA?KANIMIZADA ÇOK AMMA ÇOK TESEKUR EDERIM BUTUN T?YATRODA OYNAYAN ARKADASLARA KUCAK DOLUSU SEVGILER YOLUNUZ ACIK OLSUN
musaeken Üye
talip bey bu önerilerini dikkate alaca??z.zaten ?u an bir çocuk oyunu üzerinde çalışıyorum.ama çocuk oyuncu bulmak biraz zahmetli in?aallah ilkö?retim ö?retmenlerimiz yetenekli çocuklar? bize yönlendirirse gerekeni yapar?z.derne?imiz bu hafta yeni bir mekanda faaliyete ba?layacak.o zaman sabit bir adresimiz olacak.yard?m ve önerilere her zaman açık olaca??z.sologan?m?z hep daha ileriye...

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim