pirate sen ne zaman boyle bır organızasona katılacaksın senınlede tanısalm degılmı tabı sızde ıstersenız?
Rumkale
Nizip Rumkale ve Halfeti gezimiz çok keyifli geçti.
Prate biz seni teknede Görmedik? Yoksa Yanımızdan bir Korsan teknesi geciyordu ordanmı çektin resimleri:D;)pirate382;83514 wrote:SAYIN ADMİN BENDE FOTOLARIN VAR ATABİLİRMYİM.ÖNCE MÜSADE ALALIM.DÜMENDE SERE SERPE UZANMIŞTINIZ YA
mustafa Biliciiiii
haciiiii ben bişey anlamadım bu işten...C.ali;83703 wrote:mustafa Biliciiiii
sormak lazım bakkalda promosyondan sakız almış üstüne vermiş olabilirler pirateyeC.ali;83702 wrote:Prate biz seni teknede Görmedik? Yoksa Yanımızdan bir Korsan teknesi geciyordu ordanmı çektin resimleri:D;)
ya geçte olsa geziye katılanlardanım müthiş bi gezi oldu resimler için de meği geçenlere teşekkürler
bu arada gezi bitti herkesin geleceği tutmuş yahuuu:D
bende o gün tekne gezisine geliyordum ama malesef geldiğimde tekne kalkmıştı...artık bidakine napalım...:D
aman sen gelme sen eksık kal huzeyfe :D
GÜZEL OLMUŞ:D
hakan şahin sen mi karizmasın..sen karizmasan neyse
huzeyfe sen geldin ve tekne kalkmış ha inanmam geldiğine geç bu ayakları sen başka şeyler söle:D
PİRATE gözlükte yakışmış tam karizma olmuşsun :) hakan beyde kendini göstermeye calışmış fakat olmamış be abi biraz daha cekiki olman lazım :) bu arada orhan abiyede teşekkür ederim böyle bi konu açtığı için en azından görmediğimiz yerleri bize gösterdi...
Huzeyfenin Tavuk Olmadığına Şimdi İnandım:D Hani Noldu senin Kalkış TakımLarın::D Ucarak Tekneye gelebilirdin:DHuzeyfe;83764 wrote:bende o gün tekne gezisine geliyordum ama malesef geldiğimde tekne kalkmıştı...artık bidakine napalım...:D
bence çok eğlenceli bir gezi olmuş baktığım resimlerden anlaşılıyo
keşke gelseydim pişman oldum bak
18 agustos'ta da işallah bızde gelip o muhtesem yerlerı gezerız
ya abilerim bari şu diğer gezileri 18 ağustos'tan sonra yapın yav:))rüstem abi ne zaman gelmeyi düşünüyon eskişehir'e sen gelene kadar ben Nizip'e gitcem Allah bilir:)))
inşallah bidahakine haberimiz olur ya vallaha ne yalan söyliyeyyim gıpta ile bakıyorum helal olsun
Çok eğlenmişe benziyorsunuz arkadaşlar bu tür etkinlikleri sık sık yapmanız dostluklarınız pekiştirir diye düşünüyorum
Bundan sonraki programda senide aramızda görelim bari :)yilmaz_korkmaz;84335 wrote:Çok eğlenmişe benziyorsunuz arkadaşlar bu tür etkinlikleri sık sık yapmanız dostluklarınız pekiştirir diye düşünüyorum
Gerçekten güzel bir gezi olmuş emeğinize sağlık.orhan bey yine güzel kareler yakalamış ama mehmet üsatadımın da çektiği kareleri de görmek isterim inşallah gönderir de bakarız.geziye şehir dışında olduğumdan gelemedim 18 ağustosa gelmeye çalışacağım...
görüntüler süper ama şu gözlüllülere ........ oldumm
al o zaman Buna Bak Buda GözLüksüz Halim :D sinirlenme.Orhan Çelik;82689 wrote:![]()
cali orda su kayağımı yapıyon.:D
gözlülerden kasıt :)ESMAA;84700 wrote:görüntüler süper ama şu gözlüllülere ........ oldumm
Bence O Gözlüklülerden Kasit Olacakti
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.