Meslek Liseleri

TİCARET LİSESİ MEZUNLAR GECESİ YAPILDI

dervisdörtbudak Üye
arkadaşlar hiç merak etmeyin her senekinden dahada çok katılımla ve güçlü bir şekilde birlikteliğimiz devam edecektir. Kimsenin kimseyle bir sorunu yoktur..Olamazda!..Çünkü biz TİCARETLİYİZ..Emeği geçenlerin emeğine sağlık deyin yeter.Destek verenede gelenede teşekkür ederiz.
yörükağası Üye
ticaret lisesi mezunları gecesini tertip eden.sponsorluğunu üslenen cuma çınara şükranlarımı sunarım .başarılarının devamını dilerim...Nizip in bu gibi kişilere ihtiyacı var.cama bey gibi kişilik sahibi kişilere sahip çıkılması dileğimle.başarılarının devamını dilerim....
yörükağası Üye
cuma çınar bey başarılarınız devamı dileğimle .en içden dileklerimle saygılarımı sunarım...
admin Yönetici
Aynı ortak geçmişi, değerleri, bazanda ortak inanışları paylaşan insanlar bir araya gelerek muhabbet ederler. Etlemeleri gerekir. Bizlerde Ticaret Lisesinden mezun olan arkadaşlar her yıl bir araya gelerek özlemlerimizi gideriyor, hatıralarımızı canlandırmaya çalışıyor, ihtiyarladığımızı biraz daha iyi anlıyoruz. İnsanları bir araya getirmek son derece zordur. Aynı boş zamanlarını yakalayıp, finansmanı sağlayacak ve üstüne üstlük onları memnuın edeceksiniz. Bu yılda aynı kararlılıkla bizleri bir araya getiren arkadaşlara minnet duyuyor, teşekkür ediyorum.
goldstar Üye
dunya;78133 wrote:sanırım,cuma çınar bey,bu gecede reklamını fazlası ile yaptı. gecede ,NİZİP SPOR ile reklam çıkışı yaparak,kendilerini başkan diye tanıtması çok büyük ayip olmuştur.sanırım çınar ,sadece Nizip spor da , çok ayip çok kiymetli ticaret liselilerin gecesine de gölge düşürmeye kalkmayin.sayin çınar. sizi kınıyorum........
Dünya nikli arkadaşım, Sayın Cuma Çınar kardeşim bu organizasyonu yapabilmek için ne kadar çabaladığı aşikardır. Siz kalkmış Nizip spor hakkında söylediği birkaç lafa takılmışsınız. Bence Cuma Çınar gibileri değil Nizip spor tüm Nizip halkı için çok şeyler yapacak bir insandır. Benim arkadaşım veya devamlı görüştüğüm biri olmamasına rağmen yaptığı hizmeti takdirle karşılıyorum. Siz gece için ne yaptınız onuda öğrensek iyi olur eleştirirken biraz yapılan işleride görelim lütfen. Emeği gecenlere tekrar binlerce tşk ederim.
ihcaliskan Üye
Arkadaşlar kusura bakmayın bu olaya müdahil olmak istiyorum, affınıza sığınarak. Sevgili "dunya" rumuzlu kardeşim, ben taa İstanbul'dan kalkıp bu gece için 1 günlüğüne geldim, Allah'a büyük konuşmayayım ama ölüm ve düğün haricinde beni hiç bir güç Nizip'e 1 günlüğüne getirtiremezdi. Ama benim hepsi birbirinden değerli arkadaşlarım, sevgili tertip komitesi böyle bir organizasyon yapıyor ve ben gelememenin büyük üzüntüsünü çekiyordum nihayet bu sene fırsat bulup geldik ve bu güzel geceye teşrif etme imkanı bulduk. Allah emeği geçen tüm arkadaşlarımızdan razı olsun. Cuma kardeşimiz reklam yapabilir, Derviş kardeşim yapabilir bunlar kızılıp, alınılacak şeyler değildir. Ben Cuma Kardeşimizin Nizip Spor Başkanı olduğunu o gece öğrendim ve kendisiyle iftihar ettim, inşallah diğer arkadaşlarımızda bu tür faaliyetlerde bulunabilir. Ben Nizip'e gelmeden bir arkadaşım bana telefon açtı ve gecenin Mehmet Sarı'nın siyasi propagandası olacağını ve iyi geçmeyeceğini söyledi bende dedim ki; kardeşim ne var bunda tabiki yapacak sonuç itibariyle bizim okulumuzdan çıkmış aynı sıralarda öğrenim görmüş olduğumuz bir arkadaşımız bununla iftihar etmemiz lazım ve bizimde destek olmamız lazım. Burada parti gözetmemek lazım sonuçta içimzden biri. Yani bütün dünyada lobicilik faaliyetleri yapılmakta, amaç ne? güç birliği. İnşallah Cuma Çınar Gaziantep Spor Klubü başkanı olur, İnşallah Mehmet Sarı Bakan olur, inşallah başka bir arkadaşımıda güzel bir makamda olur inan ben bunları duyunca gururlanıyorum ve sevinçten gözlerim yaşarıyor ne mutlu ticaretlilere diyorum. İnanın bizim bu birlikteliğimizi kıskanan bir sürü insan vardır. Son olarak Allah'tan bu tür organizasyonların devamını temenni ediyorum, emeği geçen tüm arkadaşlarada sevgi ve saygımı gönderiyorum.
pirate382 Üye
sayıdeğer abilerim uzatmayalım lütfen emeği geçen herkese saygı ve sevgilerimi sunarım.kapansın artık bu konu hiç kimse komiteden bahsetmiyor şahıslar konuşuluyor
sabri çakar Üye
TİCARET LİSESİ GECESİ GERÇEKTEN HARİKAYDI,YILLAR SONRA GÖREMEDĞİMİZ ARKADAŞLARLA GÖRÜŞTÜK, BAZILARIYLA UZAKTAN DA OLSA. AMA BU GECEYE EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN ARKADAŞLARA TEŞEKÜR EDİYORUM.
cuma çınar Üye
BİZDE SANA TŞK EDERİZ SABRİ KARDEŞİM GECEMİZE MADİ MANEVİ DESTEK VERİP ISTANBULDAN GELEREK BİZLERİ ONURA ETTİN DESTEKLERİNİN DEVAMINI DİLERİM
cuma çınar Üye
TÜM ARKADAŞLARIMIN KANDİLİNİ KUTLAR SAYGI VE SEVGİLERİMİ SUNARIM
acun27 Üye
kimse konunların içeriğini bilmeden yorum yapmasın,ayrıca bu konuların yeri burası değil,GOLSTAR kardeşim sayın Ahmet AKSOY ve NRT her yıl Nizip Ticaret Lisesi Mezunları gecesini sayfa sayfa haber yaparak haber programlarınca uzunca yer ayırarak ve hatta gecenin tamamını yayınlayarak tanıtımına büyük katkı sağlamıştır bu arkadaşlara komite kararı ile plaket vermeyi uygun gördük ve onlara sonsuz teşekkür ve selamlarımı sunarım.Acaba bu gece için senin ne gibi katkıların oldu da bir başkasınınkini soruyorsun.....
acun27 Üye
Yörükağası kardeşim acaba siz ne mezunusunuz ve nerelisiniz de bu yorumlara icabet ediyorsunuz....Bilmeden yorum yapma hakkını nereden buluyorsun bu iş bir kişinin sponsorluğu ile yapılmadı...İş olsun kap dolsun diye konuşma....Bu yorumu neye istisnaden yapıyorsun lütfen mertce cevabını yazarmısın....
acun27 Üye
Cuma ÇINAR kendi düşüncelerini burada yazıp söyleyebilir çünkü o enazından Ticaret lisesi mezunu burada öyle ya da böyle emeği var dolasıyla kendi düşüncelerini rahatlıkla yazma hakkına sahiptir ama ya sen yörükağası.......
acun27 Üye
İbrahim ÇALIŞKAN kardeşim ALLAH aşkına sana Mehmet SARI nın siyasi propagandası olacak diye söyleyen arkadaşın ismini verebilirmisin eğer buradan veremiyorsan özelime mesajla ver eğer vermezsen bu kadar kişiyi sorumluluk altında bırakacaksın.....Haberin olsun... Dostlarımızın en güzel konumlarda olması bizleri yüceltir ve bunun içinde bize düşen bir görev olursa en üst düzeyde o arkadaşımıza destek olur varımızı yoğumuzu ortaya koyarız bizlere yakışanı bu.......
yörükağası Üye
Nizip halkına saygılar
goldstar Üye
acun27;79703 wrote:kimse konunların içeriğini bilmeden yorum yapmasın,ayrıca bu konuların yeri burası değil,GOLSTAR kardeşim sayın Ahmet AKSOY ve NRT her yıl Nizip Ticaret Lisesi Mezunları gecesini sayfa sayfa haber yaparak haber programlarınca uzunca yer ayırarak ve hatta gecenin tamamını yayınlayarak tanıtımına büyük katkı sağlamıştır bu arkadaşlara komite kararı ile plaket vermeyi uygun gördük ve onlara sonsuz teşekkür ve selamlarımı sunarım.Acaba bu gece için senin ne gibi katkıların oldu da bir başkasınınkini soruyorsun.....
yazdığım yazı bu Dünya nikli arkadaşım, Sayın Cuma Çınar kardeşim bu organizasyonu yapabilmek için ne kadar çabaladığı aşikardır. Siz kalkmış Nizip spor hakkında söylediği birkaç lafa takılmışsınız. Bence Cuma Çınar gibileri değil Nizip spor tüm Nizip halkı için çok şeyler yapacak bir insandır. Benim arkadaşım veya devamlı görüştüğüm biri olmamasına rağmen yaptığı hizmeti takdirle karşılıyorum. Siz gece için ne yaptınız onuda öğrensek iyi olur eleştirirken biraz yapılan işleride görelim lütfen. Emeği gecenlere tekrar binlerce tşk ederim. birkere konu nereden nereye gelmiş demek istiyorum. ayrıca acun27 niki ile cuma cınar adı ile buraya yazı yazılmıştı. Fakat o yazıyı kaldırmışsınız ve sanki boş yere tartışmışız gibi olmuş. ben şuna veya buna plaket verildi gibi bir eleştirim olmadı. Tek amacım şuduki tertip komitesine yapılan eleştiri ve yapılanları görmezden gelip Nizip spor reklamı yaptığını söyleyen arkadaşa olaya başka yöndende bakması gerektiğini söylemekti. ama siz bunları nasıl algıladıysanız sanki taraf olmuşuz gibi beni eleştirmişsiniz. Ben Cuma çınarı eğerki yukarıdaki yazıyı tam olarak okusaydınız sadece şahış olarak tanıdığımı belirmiştim. ve geceye gölge düşmesin diyede kimsenin eleştirici değil olumlu eleştiriler yapması gerektiğini belirmiştim. Katkıya gelince hiçbir katkım olmadı. Ama şunuda belirtmekte fayda var. Hanginiz sordunuz ticaret lisesi için sizde bişeyler yapın diye veya fikirlerimizi hanginiz sordunuz. Biz sadece dışardan yapılanları takdirle karşıladık. Birde bilmeden eleştiri yapmayın demişsiniz. Benim yaptığım tekrar söylüyorum eleştiri değil sadece yapılanları takdir etmektir.
aşk-ı muhabbet Üye
geceyi tertip eden arkadaşlara teşekkür ediyorum. güzeldi...ama kafa takılan 1-2 soruyu sormadan geçemeyeceğim. 1.yemekler neden kelle başı değidi de, kayıklı bir tepside içinde masanın orta yerine konuldu. kim ne kadar götürdüyse... 2.Plaketlerin dağıtımı neye göre yapıldı ve kimler tarafından verileceği hangi kriterler gözönüne alınarak yapıldı?doğrusu merak ediyorum. sevgiler
cuma çınar Üye
sevgili arkadaşım (aşkı-muhabbet linkli) yukarda saymış olduğun eleştiriye cevaben sana şunu demek istiyorum.20 yıldır geleneksel bir şekilde elimizden geldiği kadar imkanlarımız dahilinde en güzelini yapmaya çalıştık.Daha iyisini bilen varsa buyursun zaten ben bu işi bir daha düzenlemeyecegim.Eleştirilmekten sıkıldım sanki bu işte maddi manevi bir çıkarımız varmış gibi.Yeni fikirler üreten yok yardımcı olan yok uzaktan eleştirmek güzel buyurun hodri meydan sizleri bekliyoruz.Sizler yapın bizler size destek olalım. Sizi kırdımsa özür diliyorum
aşk-ı muhabbet Üye
sevgili cuma bey... 20 yıldır yaptığınız çalışmalara dediğimiz birşey yok. ''Daha iyisini bilen varsa buyursun''demek yanlış. Bu herşeyi ben bilirim merkezli olur. Daha iyisi olmaz manası taşır. Oysa herşeyin mutlaka daha iyisi vardır. Zaten olmazsa gelişme olmaz, çağdaşlık olmaz. Bu tür organizasyonlarda bulunan şahıslar olumlu veya olumsuz eleştirilere erdemlilik göstermelidirler. Elbette eleştiriler olacaktır. Bu eleştiriler sayesinde eksiklerimizi görmek, varsa aksaklıkları gidermek ve daha mükemmele ulaşmak adına önemlidir. Bir de daha iyi fikri olan gelsin diyorsun. Mutlaka daha iyi veya kötü herkesin bir fikri vardır. Ama siz kimseye fikrini sordunuz mu? Sorduysanız kimsenin fikrine kulak astınız mı? merak ediyorum doğrusu. Amacım sizin direncinizi kırmak değil, daha mükemmele ulaşmaktır. sevgiler....
ahabengeldim Üye
ya geç bu ayakları aşk-ı muhabbet insanları küçük düşürüp rencide etmek ve çalışma direncini kırmak için elinizden geleni yapıyorsunuz.sonrada aham kesiyorsunuz varsa yüreğin çık sen yap ta bu seferde senin yaptığın organizasyonu görelim.boş boğaz konuşuyorsun 20 yıldır takip ettiğine göre ne yaptın ne katkı sağladın daha kim olduğunu sen bile bilmeden laf olsun torba dolsun misali yazıyorsın.destek olmuyorsan köstek te olma
osmanlı27 Üye
Şimdi arkadaşlar gelelim saadete Burada insanlar güzel şeyler yapıyor onları taktir etmiyoruzda Yemeğe falan takmışız kafayı Yahu Allah aşkına nice zamandır görmediğimiz insanlar arkadaşları görmüşüz Şahsen benim o arkadaşlarla sohbet etmekten ne yemekte ne de yemeğin masaya nasıl geldiğinden haberim olmadı Yemeyede fırsatım olmadı. Orada yemeği nasıl düşünüyorsunuz bilmiyorum. Kaldıki ücretsizdi Birde ücretli olsaydı tertip komitesi yanmıştı vallahi. Şu kadar para aldınız nereye harcadınız faklan filan Lütfen artık bu tartışmaları kapatalım Cuma çınar veya diğer arkadaşlar ellerinden geleni yapmışlar Allah razı olsun Eğer daha iyi yapacak varsada onuda destekleyip yardımcı olalım hoşça kalın
acun27 Üye
Arkadaşlar siz bu kadar kişiyi bir araya getirmenin bu kadar kolay mı olduğunu sanıyorsunuz,gece yapalım demekle hemen gece düzenlenebiliyor mu? Bunun önünü ve arkasını biliyormusunuz,bunda kimse bir kazanç ya da bir çıkar karşılığı için yaptığını mı hesap ediyorsunuz.... Bu iş o kadar kolay ve basit olsaydı bugün bunu tüm okullar yaparlardı,bu geceyi düzenleyen bir kaç okul var ama bu işi ciddi boyutta yıllardır geneleksel olarak yapanlara bir sormak lazım neden bu kadar israrcısınız diye? BUNU TEK CÜMLE İLE CEVAPLAYALIM ESKİDEKİ DOSTLUKLARIN ANLAMI ŞİMDİ Kİ DOSTLUKLARDAN FARKINI ORTAYA KOYMAK DIR CEVABI HEPSİ BU.......
alp27 Üye
acun27 kardeş emeği geçen arkadaşların elerine ve yüreklerine sağlık
yusuf özerol Üye
benim devrelerim yok galiba 1991 mezunlarından yusuf özerol

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim