Sorunlarımız Önerilerimiz

NİZPTEKİ DEVLET KURUMLARININ SORUNLARA YAKLAŞIMI HAKKINDA SIRALAMA YAPALIM..

baba_zula Üye
Her vatandaşın uğradığı yerler olan devlet kurumları Nizip te ,bazen memur ve vatandaş tartışmalarına sahne olabiliyor.bunun en sık örneği tapu müdürlüğünde ve vergi müdürlüğünde yaşanabiliyor. mesela vatandaşa gerekli açıklamayı yapacağı yerde veya eksik evrakları konusunda bilgilendireceği yerde sanki 'git başımdan' dercesine bakışlarıyla karşısındaki vatandaşın gururunu düşünmeden aşşağılayıcı bir şekilde hiç ilgilenmeden cevap bile vermeyen memurlarımız var.bunu herkes görmüştür mutlaka. Acaba bir sıralama yarışı yapsak Nizip te vatandaşın işine güleryüzle yaklaşan onu azarlamayan ve sorunu hakkında eğilim gösteren kurumlar sıralamasında en çok oyu hangi devlet kurumumuz alaırdı acaba..bunu sizinle paylaşmak istedim.
baba_zula Üye
BEN BU SIRALAMAYA İLK OLARAK NİZİP NUFUS MÜDÜRLÜĞÜ MEMURLARINI KOYARDIM..İKİNCİ OLARAK TA NİZİP BELEDİYESİ SU İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ MEMURLARINI.. ÜÇÜNCÜ SIRAYA İSE NİZİP İLÇE TARIM MÜDÜRLÜĞÜ.BU ÜÇ KUURMDA VATANDAŞLA OLAN BAĞLARI SAYGI VE SEVGİ ÇERÇEVESİNDE..
Huzi Üye
Hastaneyi ilk sıraya koymak lazım...Orda güler yüzlü ablalar var....
coskun Üye
İKİNCİ OLARAK TA NİZİP BELEDİYESİ SU İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ MEMURLARINI.. Yaklaşık iki yıldır burada çalışıyorum ve dediğin tarzda bir tartışma veya vatandaşı rencide edecek hadiseler vukuu bulmamıştır. Baba zula kardeşim iyi niyetine teşekkür ederim. Memur şu bilinçte olmalıdır. 1- Memuriyet (halka) köleliktir. 2- Halktan toplanan vergilerle alınan maaşla halka hükmetmek olmaz. 3- Oturduğu makam halka hizmet için verilmiştir. 4- Görevi vatandaşa hizmet etmektir. Daha birçok şey yazılabilir fakat temel konular bunlardır. Keşke vatandaşımız biraz daha bilinçli olsa da hesap sorabilse. Yazın serin kışın sıcak yerde oturup, senenin nerdeyse 1/4 'ünü tatil yaparak geçiren ve esas vazifesinin hizmet olduğunu unutan memurlara "kardeşim senin vazifen bize hizmet etmek bilmediğimiz konularda bilgilendirmekdir" diyebilse.
baba_zula Üye
coşkun kardeş.inanki yanlı bir sıralama yaparak belediye su işlerini yazmadım.gerçekten ordaki memeurların yaklaşımı çok güzel..sende buna en yakın şahitmişssin.buna daha çok sevindim..ayrıca yapmış olduğun yorum çok doğru..keşke bütün memurlar vazifelerini hak ettikleri şekilde sergileyebilse...onlar öyle davrandıkça vatandaş devletten çekinir oluyor.
admin Yönetici
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünüde bu sıralamaya almak isterim. Kısıtlı imkanları ve dar kanunlar çerçevesinde devlet vatandaş ilişkisini pekiştirerek, çok faydalı çalışmalar yapmaktalar.
acun27 Üye
bence en hoş görülü kurum NİZİP DEVLET HASTANESİ,Çünkü buraya günlük olarak en az 2000 kişi civarında girip çıkan hasta,hasta yakını,ziyaretçi,refakatçi bulunmaktadır,dolasıyla bu kadar yoğun bir rakam başka bir kurumda olmayacağını düşünüyor ve birinciliği buraya veriyorum....
baba_zula Üye
ilk beş olarak sıralayalım.. 1.NUFUS MÜDÜRLÜĞÜ 2.BELEDİYE SU İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 3.İLÇE TARIM 4.İLÇE MİLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 5.DEVLET HASTANESİ burada çalışan devlet memurlarının vatandaşa olan yaklaşımlarını beğeniyorum
ibrahim Üye
bide en olumsuz davranan ilk üç kurumumu yazsak napsak :)
Mustafa KANAL Üye
Tarım İlçe Müdürlüğü gerçek anlamda, vatandaşla iç içe olan bir daire, vatandaş dairemize gelir tanıdık veya tanımadık, hiç önemli değil.Çayını içer, gereken hürmet yapılır ve işini halleder gider.Artı bizzat makamımızda oturur.İnşallah tüm kamu yerleri bizim işyeri gibi olur..
dervisdörtbudak Üye
Akrabam dün bir çay içirdin diye birinciliği sana vermek haksızlık olur:) Belediye SU İŞLERİNE bir gün uğrarsan personelin ve o personelin insanımıza nasıl değer ve hizmet verdiğini görürsen belki bana hak verirsin. İlçe Milli Eğitim ikinciliği gerçekten hakediyor.Tabi sizide üçüncülük, Nüfus Müdürlüğünede ilçe dördüncülüğü yakışıyor.
baba_zula Üye
OLUMSUZ DAVRANIŞI OLAN KURUM MEMURLARINIDA SIRALAYALIM İSTERSENİZ..AKLIMA İLK GELEN 1.TAPU SİCİL MÜDÜRLÜĞÜ 2.VERGİ DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ
ibrahim Üye
bende, emniyet müdürlüğü ve PTT müdürlüğünü ekleyebilirim olumsuz olarak...
Eren_Demir Üye
Olumsuz olanlara ilçe seçim kurulunu eklemek istiyorum.
baba_zula Üye
OLUMSUZ LAR SINIFINA her ne kadar özelde olsa sonuçta Nizip halkına hizmet verdiği için bende AKBANK demek istiyorum.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim