Değerli dostlar,
Seçim sonuçlarına göre AKP GAZİANTEP 3 ncü sıra milletvekili adayımız Sayın Mehmet SARI ilçemizi temsilen yine meclisteki yerini almıştır. Kendisine ve NİZİP'imize hayırlı olmasın yüce mevladan niyaz ederiz...
Kaliteli ve olaysız geçen bu seçim süreci için tüm siyasi partilere, temsilcilerine ve milletvekili adaylarına teşekkür eder, Allah razı olsun deriz...Bu bir yarıştır, herkesin hakkına hayırlısı neyse odur.
Nizipden Duyurular Etkinlikler
MEHMET SARI'YA ve İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN
Vekilimizi Kutlarım...ayrıyeten 7.sıra millet vekilimiz çiçeği burnunda özlem hanımada bu yolda başarıLar dilerim... Ülkemize ve Gaziantepimize hayırlı Olsun... Zafer İnananLarındır...
özlem hanımın çıkmasına en çok sevinen cali olsa gerek:D
vekillerimizi canı gönülden kutluyorum...
sayın yeni vekillerimizi kutluyor çalışmalarında başarılar diliyorum,
saygılarımla
ilker kayar
vatana millete hayırlı uğurlu olsun...
Allah utandırmasın.Vekilimize meclis yolunda başarılar..
Vatana millete hayırlı uğurlu olsun Mehmet Sarı ya başarılar......
gönül isterki diğer partili arkadaşlar da tebrik etsin bizim kardeşliğimiz devam ediyor biz kırgın değiliz görmek isteyen önceden görüyordu şimdide onlar gördü kırılmaya gerek yok tekne gezisinde görüşmek dileğiyle...
Vatana millete memleketimize hayırlı olsun, inşallah yeni dönemle beraber ilçemizdeki gelişmeler sürecektrir.
Sayın Mehmet Sarıya görevinde başarılar diler vatanımıza hayırlı olmasını dilerim. HALİL TEKŞEN ingilizce öğretmeni
vatanımıza milletimize hayırlı olsun vaatlerinin ardında durmasını temenni ediyoruz başarılar yeni dönemde.
hayırlı uğurlu olsun memleketimize
ilçemize hayırlı olsun bir dahaki seçime yerine bana bırakırsa sevinirim, mehmet abi ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inancım sonsuz.
TÜRKİYE CUMHURİYETİ İÇİN HAYIRLI VE UĞUR OLSUN.
Milletimize hayırlı olsun. Sayın Sarı'ya başarılar.
memleketimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun..sayın vekilimizede başarılar dilerim..saygılar...
HERKESE HAYIRLI OLSUN.DURMAKYOK YOLA DEVAM....
:):)Çok degerli vekilimize bu seferki görevinde başarılar dilerim.Rabbim yar ve yardımcısı olsun.Vekilimin bu
dönem eski döneme göre daha başarılı olacagından şüphem yoktur.Bütün Niziplilere hayırlı ugurlu olsun :):)
hayırlısı olsun ama en önemlisi Nizip için hayırlısı olur inşallah. başarılar dilerim sayın vekilimize
HAYIRLI UĞURLU OLSUN.HİZMETLERİNİN DEVAMININ KESİLMEYECEĞİNDEN ŞÜPEMİZ YOKTUR.YOLUN AÇIK OLSUN
allah hayırlı uğurlu etsin...
Allah yollarını açık etsin hayırlı olsun
Annenizin ak sütü gibi helal ak oylarla, Ankarara güle güle gidin
Nizip'e ve Niziplilere hayırlı, uğurlu, kademli olsun.
Bu arada Bursa 4. sıradan AKP bayan milletvekili sayın canan hanım da (gaziantepli) milletvekili seçilmiştir
onuda tebrik ederiz.M:KÜÇÜK BURSA
Bu arada seçim günü akşam bursadan telefonla orhan kardeşimizi aradım çok sevinçliydi.
haklıydı sevinmekte,görmedim ama çok çalıştıklarını tahmin ediyorum ALLAH c.c elhamdülillah
emeklerini boşa çıkarmadı.tekrar tebrik ediyorum herkese hayırlı olsun M:KÜÇÜK BURSA
Hayırlı olsun. Durmak yok, yola devam mı deniyordu? :)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.