Nizipde Spor ve Gençlik

Nizipte oglan everme

gökhan_27 Üye
valla cansu han?m çok do?al olmu?.Sizi tebrik ediyorum .
mizarli27 Üye
cansu karde? bizim ?iveyi nerdeyse unuttumdu sayende hafta sonu iznimde ufakta olsa memleketimin havas?n? ald?m burada öyle konu?tunmu gülüyolar bi?eyde anlam?yolar bende inad?na konu?im askerlik bitene kadarda konu?cam tekirda?da ÜÇ E ÜJ BE? E BEJ D?YOLARBende onlara güliyom . . . . . . . ?EERT EVE SEEERT SÜYÜ?E SÜLLÜMÜ DAYA TA?ADAN ?ÇERYE DALL ZAHREEV?NE G?R TELMAHM?L?N YANINGDA MIH DA SAHOMM DANCARAAAMII AL DÜVENE GELL...
zühre33 Üye
Bence güzel bir anlat?m ve de çok ho?. Cansu arkada??m?za tesekkür ederim.
Too_rule Üye
B?ld?r sevdim se?i Ke?kem sevmez olayd?m La yorum e?g?n gudurttu begi Tebeatini agnayamad?m Ari?in dal?na bülbül ötermi Tagadan yel geçermi insan sevdi?ine beyle edermi Tebeatini agnayamad?m A?k?n c?nc?k g?r?g? kimi börümü deldi :)
hekim2727 Üye
yav bu ?ive kadar güzel bir ?ive varm? ben Nizipli olmaktan gurur duyorum memleket süper ya
mahmut KÜÇÜK Üye
Kesinlikle yöresel ?ivemizden utanm?yoruz bilakis kültürel çe?itlili?e katk? sa?lad???n? dü?ünüyorum eline sa?l?k karde?im.Bursa'dan selamlar.Mahmut KÜÇÜK..
cengizkrbck Üye
yav adam?n okurken bile a?z? sulaniy ?imdi burada olsada yesek ke?ke ?öyle ist de ev yeme?i(bizim yemeklerden) yapan ter sofras? açan bir yer olsa heç çıkmam al?nt?: "quote" Mezopotamya demi? ki: Avrat ak?ama ?endik gelecek temetozlu a? yap yan?na so?an g?r buss kimi ayran yap.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim