Niye kaç defa yaktım yimekleri eliğe sağlık eyi bişirmişsin dirken eyidi demiibocan;76651 wrote:abi bence sen pişirme dibin e yakarsın, evdekiler pişirsinler...:D
Nizipden Duyurular Etkinlikler
18 Ağustos'da Nizip.com Toplantımıza Bekliyoruz
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.
Mustafa abi Herhalde ibrahim bu yazıyı yazarken sofradan kalkmiş... Yoksa Böyle hata yapacagını sanmıyorum...:D :D :Dibocan;76651 wrote:abi bence sen pişirme dibin e yakarsın, evdekiler pişirsinler...:D
Akraba, Allahına kurban senin.. Nerelerdesin sen yav!... Ben diyordum MUSTAFA ne zaman gelecekde bende hasbeli aş yaptırcam diyecek diye aylardır bekliyoruz:) Gerçi çeşitimizde baya oldu, zahmet etme istersen akrabam.Mustafa KANAL;76637 wrote:BEN HASPELİ AŞ PİŞİREYİM TABİ UYGUN OLURSA
YOK AKRABAM NE ZAHMETİ BENİM İÇİN BİR ZEVKTİR.HEM YEMEK İÇMEK BAHANE MAKSAT BİR ARADA ŞENLİK OLSUN BERABER OLALIM YOKSA YEMEK İÇMEK NEDİRKİ!
walla bu toplanantı çok guzel olacak gıbıme gelıyor ıns. toplantıya katılırım
açicık kavurma dürümü accak nohut dürümü tabiki yöresel yemekler hele birde davul zurna vay anam vay daha ne olsun şimdiden emegi geçenlere teşekkürler.
İnşallah iyi olur ama bazı kardeşlerimizde **************************** neyse artık onlarda hoşgörü gösterir heralde
Yer konusunda Okan parkını düşünüyoruz arkadaşlar, farklı fikri olan varsa açığız.
Masa sandalye işini nasıl yaparız acaba ?
toplantıya katılmayı bende istiyorum.inşallah bende katılırım.
İnşallah geliriz
valla her seferinde katılımcılar diyorki, maksat muhabbet, tanışmak kaynaşmak...ama ne hikmetse 6. sayfaya ulaşan konunun yarısı yemek üzerine...:D
Aslında abi bir devlüp ya da bulgur fabrikası gibi biz bize olabileceğimiz bir yer olsa daha iyi olurdu gibi. Okan Parkı çok ayak altı değil mi sizce?
admin;77004 wrote:Yer konusunda Okan parkını düşünüyoruz arkadaşlar, farklı fikri olan varsa açığız. Masa sandalye işini nasıl yaparız acaba ?
Tabii adamın narlarını yediniz..bir daha nar bahçesine götürür mü? arayın bakalım yer... :))))
Admin senin bahçada nardamı var.Yaw bu kadar cimri olma nasıl olsa yerine yenisi çıkar 1 sene sonra.:)Tarhan;77172 wrote:Tabii adamın narlarını yediniz..bir daha nar bahçesine götürür mü? arayın bakalım yer... :))))
ııh yok, biz hepsini çektik.
Ama fabrika fikride mantıklı
Belediyenin taziye evlerinden biri olmazmı? selamlar
Okan parkında, yani geçen yıl yaptığımız yerde olma ihtimali yüksek. Hem yeşil alan hem yanında taziye evleride var.
Niye Taziye ziyaretimi yapacağızz..:Dfsoyarik;77253 wrote:Belediyenin taziye evlerinden biri olmazmı? selamlar
Ya abi geçen sefer taziye evi fikrini hatırlasanız ben vermiştim. Bu sefer özellikle hatırlatmadım. Taziye evinde nasıl halay döneceyik?!.. ;)
admin;77263 wrote:Okan parkında, yani geçen yıl yaptığımız yerde olma ihtimali yüksek. Hem yeşil alan hem yanında taziye evleride var.
Dayım Şinasi Özyurt'un fabrikasında da olabilir.
Bence senin bağça olsun,ADMİN.Narları elleyenin elini kırarım.
mustafa abı narlar kırıldı bıle
Yokk yawww..Nizipli_mehmet;77532 wrote:mustafa abı narlar kırıldı bıle
war abı nar wardı ama sımdı sadece agacları war yerınde
niye abi kuru-frik çıkabilirmi diyon yani
Nizipli_mehmet;66415 wrote:sız gene yemegınızı yeyın abı ne olur olmaz :D
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.