Resim kaynağı
Eski belediye baskanlarindan Sayin Ömer Pekmez Beyfendinin,yillar önce belediye baskani iken Belkisa ; ''''bu dagin basina fidanmi dikilir'''' sözlerine kulak asmadan diktigi fidanlar,simdi kocaman bir orman oldu,ve suan ki belediye baskanimiz Sayin H.Fevzi Akdogan Bey''''e burayi mesire alani yapmak nasip oldu.Gaziantep''''ten bile piknik yapmaya gelenlerin oldugu bu doga harikasi, halkimiz için mükemmel bir piknik alani olmustur,tüm ilçe halkinin burayi görmesini tavsiye ederim.
Belk?s Mesire Alan?'na piknik yapmaya çok gittim gün geçtikçe; tek kelimeyle harika oluyor.Manzara mükemmel Orhan Bey'in atm?? resimde de görüldü?ü üzre insan kendini Ege sahillerinde san?yor.Tuvalet, oturaklar, mescit gibi düzenlemelerde yap?lm??.Ba?kan?m?za ve ekibine tesekkür ederim.
Burada bir tek yanl??l?k var onuda düzeltmek biz vatanda?lara dü?üyor:
Lütfen çöpleri konteyn?rlara atal?m.Bir sonraki hafta nas?l bulmak istiyorsak öylece b?rakal?m
Bugün ta?ba?'tayd?k....BELKIS haftaya in?allah...
Bence böyle iyi olmad? galiba..Önceleri bir KARPUZATAN vard?. Art?k seçici olmak zorunday?z. karar vermek çok zoooorrrrrr.
O ne ya...!!! muhte?em bi yermi?.... Kumral?m gerçekten de güzel bi yere benziyor, bak istersen gel ?u bizim piknik meselesini yine gündeme açal?m , ne dersin ?
Orhan abim elinize sa?l?k , belk?s resimde harika duruyor,Ömer pekmez belediye ba?kanl??? yaparken ben yeni do?mu?um,e?er o dönemde olsayd?m bende fidan dikerdim.
arkada?lar, ta?ba?a hiç gitmedim ama, orada çok güzel bir Nizip manzaras? oldu?unu duydum. yaza in?allah...ama belk?staki göl manzaras? hakkaten güzel. bir de alt k?s?m a?açland?r?lsa daha nezih bir yer olur. tabi temizli?e dikkat etmek gerekir. lütfen çöpleri çöp kutularına atal?m.
Allah izin verirse bu y?l, otopark k?sm?n?da asfaltlay?p,daha güzel bir hale getirece?iz.
NOT: Benba?kan ve noir-doiser beyfendiler; Nizip'e geldi?iniz zaman in?aallah sizleri ben gezdirece?im,bana muhakkak u?ray?n.
ORHAN VALLA GÜZEL ETM??S?NDE SENDE DAHA GÜZEL RES?MLERDE VARDIR ONLARIDA KOYDA M?LLET RESM?YLE DOYSUN.HERŞEY?N ?Y?DE O TELEFON YÜZÜNE SEN? AFFETM?YECEM....
CÖMERTL?K CENNETTEN DÜNYAYA UZANMI? B?R DALDIR TUTTA ?ÇER? G?R ORHANCI?IM...
HEHE https://smilies.sofrayt.com/%5E/_950/dousing [Eksik eski medya kaydı] https://smilies.sofrayt.com/fsc/angry8 [Eksik eski medya kaydı]
al?nt?:
"quote" gokhandokuyucu demi? ki:
çok güzel görüntüler birde 7 k?z mezarın?n ns?l muhaza edildi?ine dair foto?raf yada bilgi verirseniz sevinirim.
Sevgili Gökhan; in?aallah en k?sa zamanda dedi?in yerin resmini çeker, buraya yüklerim.Ayr?ca bu 7 mezar ile ilgili özel bir an?m var,geldi?inde anlat?r?m. En son geli?inde,söz vermeme ra?men , a??r? yo?unluktan dolay? sana zaman ay?ramad???m içinde ayr?ca özür dilerim,bir daha ki sefer telafi edece?im in?aallah.
SAYGILAR.
Çok güzel! resimlerdeki görüntüleri görünce, gerçekten ilçemize yeni bir akci?er gelmi? diye dü?ündüm. Çünkü bu mesire yeri hava kirlili?ine kar?? yeni bir depo olacakt?r. Eme?i geçen herkese tesekkürler.