Şanlıurfa Birecik'te bugün yapılan ÖSS sınavında bir çete çökertildi.
Yaklaşık bir milyon 700 bin öğrencinin girdiği ÖSS sınavında Birecik'te usulsüzlük yaptıkları tespit edilen ve içlerinde öğretmenlerinde bulunduğu toplam 17 kişi gözaltına alındı. Sınavda yerine adam sokmak,cep telefonu ve çeşitli iletişim araçları kullanmak ve öğrencilere göz yuman 17 kişilik şebeke üyeleri Şanlıurfa Organize suçlar ve kaçakçılık büro amirliği ile Birecik emniyet müdürlüğünün ortaklaşa çalışmasıyla çökertildi.
Olayla bizzat ilgilenen Kaymakam Tuncay Sonel olayın Birecik’te yaşanmış olmasının üzücü olduğunu lakin suçluların yakalanarak adalete teslim edildiğini belirterek olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattıklarını bildirdi.Birecik 100.Yıl İlköğretim Okulu ve Atatürk Lisesi’nde yakalanan çete üyeleri ilk sorguları alındıktan sonra cumhuriyet savcılığına sevk edildi.
Basından Nizip Haber
BİRECİK'TE ÖSS SUÇLULARINA DARBE
değer miydi peki?o kadar insanın hakkını yemek?Peki ya sınav iptal olsaydı...o kadar öğrenci aynı stressi bi kere daha yaşasaydı?Şanlıurfa Organize işler ekibini kutlarım...
Buz dağının görünen kısmı...
Üzücü bir olay. Öğretmenlerin isimleri varmı elinizde?
BU BİR REZALET BİR KAÇ KİŞİ YÜZÜNDEN BELKİ ORADA BİR DAHA SINAV YAPILMAYACAK BUNLAR YÜZÜNDEN HERKES SINAVA GİRMEK İÇİN BAŞKA İL VE İLÇELERE GİDECEK BU BERABERİNDE BİRECİK VE SINAVA GİRECEKLER İÇİN BÜYÜK KAYIP OLABİLİR
"Bana bir şey olmaz." felsefesi özellikle bu bölgede çok yaygın, ancak sahtekarlık mutlaka cezasını bulmalı, öğrencilerin gençliğine veriyorum, ancak öğretmenler için işin affedilir bir yanı yok...
UTANC VERİCİ BİR DURUM
MERAK ETME MEHMET SENİN ADIN YOK ARALARINDA BEN BAKTIM
Öğrenci ve öğretmen isimlerini biliyorum ancak soruşturma devam ettiği için isimleri açıklamam suç teşkil eder. İsimler yakında adli makamlar tarafından açıklanır.
ayıp yaw birecik'e yakışır mı o kadar emek veren öğrenci var onların hali ne olacak...
rüsvet verilirse yapilmicak bise yok bence
arkadaşlar şöyle bir söz var dinsizin hakkından imansız gelir diye bütün poyaları ortaya çıktı işte
ŞU ÖSS KALKSADA KURTULSAK.. AVRUPA BİRLİĞİNİN BİR ÇOK GELİŞMİŞ ÜLKESİNDE (FRANSA ALMANYA İNGİLTERE) ÜNİVERSİTEYE GİRİŞ SINAVI DENEN BİR SINAV YOK AMA TÜRKİYEDE HALEN VARR.
sınav sisteminde bir takım aksaklıklar olduğu müddetçe bu tür olayların önüne geçmek imkansız insan önce kendi iç muhasebesini yapmalı yada yapmay sevk edilmeli yoksa hiç bir konuda bir arpa boyu yol alamayız
sistem hatası. doyumsuz,kişiliksiz insanlara fırsat veriyor.bu tür girişimde bulunan sınav yetkililerini kınıyorum...
evet sonunda buda oldu hayırlı olsun bir bu eksikti ayıp yaww...
Pazar günü o haberi bende çektim ben oradaydım zanlıların altlarındaki arabaları görseydiniz bu işten ne kadar para kazandıklarını anlardınız. Birisiinin altında BMW diğerinde ise CITROEN vardı. Hayret kaldım inanın, o arabaları gördükten sonra
kim vurmuşsa darbeyi iyi vurmuş valla ellerine sağlık..
ney bu bereciklilerden çektiğimiz herf
Bunu yapan Birecik değil ki; söz konusu olaya karışanlardır.
YAZIKLAR OLSUN. BU KADAR KİŞİ GİRİYO HAKKIYLA KAZANMAYA ÇALIŞIYOR. BUNLARDA HAKSIZ YERE YAZIKLAR OLSUN BAŞKA BİŞEY DEMİYOM.Saygılarımla...
ibrahim SOYDAN
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.