Sorunlarımız Önerilerimiz

NIZIP TE FEN LISESI YAPILSIN...HAKIMIZ.?

ahmetaksoy Üye
Degerli dostum,vekillim sayin SARI.... umarim yaklasik 39 ILDEN büyük ilçemize tam donanimli bir FEN LISESI kazandirmak sayin milletvekilimiz Mehmet SARI ya kiismet olur..temenisi ile dilegimi yinelemek istiyorum..gön geçtikçe büyuyen ilçemize sayin vekilimzin üstün gayretleri ile kavusurüz..derken basta tü Niziplileri destege davet ediyorum.özellikle KAYMAKAM BEY ,BEL.BASKANI ,ILÇE MILLI EGITIM MÜDÜRÜ VE TÜM SIYASILERI gayrete davet ederken ,ilçemizin acilen bir FEN LISESINE kavusmasini candan dilerken ..egitim kalitesinin yükseldigi alandaki memnuniyetlerde bizim yüzümüzü güldurdugunu de belirtmek isterim..ayrica yeni egitim yilinda tüm velilerimizin ögrencilerimizle yakinen ilgilenmelerini istrken miniklerimize hayirli br egitim yili diliyor..sevgiler sunarim...ALLAHa emanet olun.......... .......
admin Yönetici
Bende okullardakibarınma kalitesinin her y?l daha da iyiyle?ti?ini görüyorum. Sebep olanlardan Allah raz? olsun. Umar?m e?itim kaliteside yükselir.
benbaskan Üye
en az?nda andolu ö?retmen lisesi yap?lmas? iii olur ama hazırdaki fakülte binas? dahada faaailiyete geçmedi ve geçmesi halinde Nizipimiz kalk?n?r
ahmetaksoy Üye
29-30 ilden büyük olan ilçemiz gerçekten böyle bir liseyi çoktan hak ediyor.bu konuda destekçi bekliyoruz?
benbaskan Üye
aynen abi ?uan anda yap?lacak siyeset etkili olur sadece m.sar? de?il Nizipli diplomat ve büyük lerin katk?s? ile gercekle?ecek diyorum
denizAKdeniz Üye
ke?ke yap?lsa ilçemizden beyin göçü olmazd?....
talha273 Üye
Bu konuda özellikle Say?n Milletvekilimiz Mehmet Sar?'danyard?mc? olmas?n? diliyorum...O gerçekten isterse bu i?i halleder...
Mezopotamya Üye
Çocuklar?m?z? küçük ya?ta Nizip d???na göndermekten kurtuluruz..

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim