Basından Nizip Haber

Eski esya ve kirtasiye toplama kampanyasina destek

ahmetaksoy Üye
Resim kaynağı
Türkiye yardimsevenler dernegi Nizip subesi tarafindan eski esya ve kirtasiye malzemeleri toplama kampanyasina destek vermek isteyenler olursa bize gönderebilirler. Bizler hep beraber çalisalim. ihtiyaç sahiplarine birlikte yardimci olalim. olmaz mi? Gelin dostlar,evinizde , is yerinizde ve dostlarinizda kulanmadiklari ,her türlü esyayi veya kirtasiye malzemelerini, kitaplari, defterleri, ansiklopedileri, kalemleri, silgileriihtiyaç sahiplerine birlikte verelim. Bu konuda herkesten yardimci olmasini sevgi ile bekliyoruz. Bu bir yardimlasma örnegidir. Bu gerektiginde birlik olabilecegimizin göstergesidir. Üniversiteye gidenler eski notlarini veya ödevlerinide gönderebilirler. .
admin Yönetici
Bence çok güzel olur. Toplamay? nerde yapacaks?n?z ?.
ahmetaksoy Üye
tab ki,bu konudaki çal??maya say?n KAYMAKAMIMIZ VE BELED?YE BA?KANIMIZDA DESTEK VER?YORLAR. e?ya toplamayi,derne?imize ait depoda ve tutanakla gerçekle?tirece?iz.bu konuda dileyen vatanda?lar kendi elliylede teslim edebilecektir. sayin admin ,?imdiden deste?ine tesekkürler.tabi ki,ilk yard?m sizden olacakt?r.sevgiler......
admin Yönetici
e?yaların yan?nda kullan?lm?? kitap defter falanda dü?ünülebilir
ahmetaksoy Üye
köy okullarına kütüphane deste?i için kitap al?nabilinir.iyi bir fikir.ilgin için tesekkür ederim
astelya Üye
Bendeörencilik y?llar?mdankalma hikaye kitaplar? var bunlar? sizin arac?l???n?zla köy okullarına verbiliriz..
ahmetaksoy Üye
beklerim sevgili astelya sever i?han? kat 2 adresimiz burada benimle irtibat kurabilirsin...
admin Yönetici
Ahmet bey toplama i?lemi ba?lad?m? acaba ? E?er kitap, defter, kalem benzeri e?itim arac? gönderecek arkada?lar varsa i?yerime kargo ile gönderebilirler. Ben kargo ücretinikar??lar?m. Yani kar?? ödemeli göndersinler, ben size ileteyim. Akpek Ticaret Cumhuriyet cad. NO:3 Nizip/Gaziantep 0342 5171254
Kumral Ada Üye
Nizip Belediyesi ile i?birli?ine gidilerek, kullan?lm?? giysi ve ev e?yas? toplayarak ihtiyaç sahiplerine ula?t?r?labilir. . Söz konusu kampanya ile ilgili olarak yeterli say?da el ilan? hazırlanarak su okuma memurlar? ile bütün ev ve i? yerlerine gönderilebilir. El ilan?nda özetle, “Belediyemiz Türkiye Yard?msevenler Derne?i Nizip ?ubesi ile i? birli?i içerisinde giysi, ayakkab?, mutfak e?yas? ve benzeri kullan?lm?? e?yalar toplayarak, gerekli bak?m ve temizli?i yap?ld?ktan sonra ?ehrimizde bulunan ihtiyaç sahibi vatanda?lar?m?za da??t?m? yap?lacakt?r.” denilebilir. Kullan?lm?? elbise ve e?ya toplama kampanyas? ile ilgili olarak ?ehrin muhtelif caddelerine afi?lerin as?larak gerekli duyuruların yap?lmas? da etkili olabilir.Bu kampanya ile bir sosyal dayan??ma gerçekle?tirilebilir. “Bu amaçla evlerde vatanda?lar?m?z?n kullanmad?klar? elbise, ayakkab? ve ev e?yaların? toplamak sureti ile yoksul vatanda?lar?m?z?n faydalanmas? sa?lan?r. .
bilimsel Üye
Bize yaramayan , kullanmad???m?z e?yalar belki birisi için çok acil ihtiyaç olabilir.Evde bulunan kullanmad???m araç ve gereçleri Ahmet Bey adresinize ula?t?raca??m, size müracaat eden ihtiyaç sahiplerine verirsiniz.
admin Yönetici
Özelime gelen bir mesaj? sizlere iletme ihtiyac? duydum. ?lgilenmek isteyenler, mesajdaki email sahibi ile irtibat kurabilirler. Gönderen: Caglari E-Mail: morcali_koyu@hotmail.com . Anadolunun iki ayr? ?irin köyünde halk kütüphanesi ve ilk ö?retim okulunda çocuk kütüphanesi kurmay? hedefliyoruz Konya Akören ilçesi Gazi Mustafa Kemal Pa?a ?lkö?retim Okulunda çocuklar için Okul kütüphanesi Karaman Morcal? Köyü Köyümüzde okuma al??kanl???n? yayg?nla?t?rmak ad?na Muhtarl?k binas?n?n yeni Lokalinde bir halk Kütüphanesi kurmay? hedefliyoruz Bu çabada hedefe ula?abilmek için herkesin deste?ine ve yard?m?na ihtiyaç duyulmaktad?r. Bu kampanyada karanl??a bir ???k da siz yakmak isterseniz, okul kütüphanelerimize, ÖSS, Haz?rl?k, her tür edebi eser, klasikler; ilkö?retim okullar?m?z için, LGS Haz?rl?k, öyküler, çocuk kitaplar?, ansiklopediler vb... kitap ba???ların?z? bekliyoruz. Katk?ların?z için ?imdiden tesekürler A??k Ça?lari Posta veya Gargo adresi : Mehmet Can Morcal? Köyü Muhtarl??? 70100 Karaman -Türkiye E Mail: morcali_koyu@hotmail.com ****************************************************** Nizamettin Do?an Gazi Mustafa Kemal Pa?a ?lkö?retim Okulu 42460 Konya Akören-Türkiye E Mail: nizamettindogan@hotmail.com.
ahmetaksoy Üye
bu konuda bize henüz ba? vuran olmad?
Sar?kam?? Üye
Gelecek yard?mlar köy ve kenar semtlerdeki ihtiyaç sahiplerine mi da??t?lacak?
fatma86 Üye
evet,ahmet aksoy bey ,bu konuda bilgi verebilir mi?
eylül Üye
Valla aksoy her ipte oynuyon maa?allah.seni tebrik ederim
ahmetaksoy Üye
ilginize çok tesekürler. kayseri den selamlar
ahmetaksoy Üye
sevgili kemal bey, bu konuda yard?mc? olabilirim.parasal konu ise,belediyenin yoksullukla mücadele derne?i olabilir veya di?er dernekler olabilir.giyim için ise bu konuda yard?mc? oluruz.sevgiler

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim