Genç Muhabbet

ŞİİR SEVER NİZİPLİLER BURAYA...

asi ve mavi Üye
Su Susuz Bırakmıştır Toprağı; kan iremdir Dara çekerken hüzün mutluluk hallacını Tarih kim bilir nerde kaybetmiştir tacını Şair sessiz ölmeli “âh” kokulu her izde Akacak yön kalmamış artık; pusula kırık Koynundan karanfiller derilecek denizde Haramiler kuşatmış yârini ırakların Kurtulmayı bekleyen azgın bir devdir hayal Yalnızlık gözlerine köz koymuş ırmakların Aslı nedir kimseler bilmiyor; can veremdir Kelimeler ki, çarpıp duruyor karanlığa İmge, bir kuraklığın ortasında Kerem’dir Söz sahilinde umut savruluyor kum gibi Su susuz bırakmıştır toprağı; kan iremdir Şiir bin bir yerinden çatlamış, tohum gibi Hâtıralar tarihin başucunda âvâre Tarih hâtıraların ardında pâre pâre
Nurullah Genç
asi ve mavi Üye
Siyah Gözlerine Beni de Götür... Daha dokunmadan kurudu irem Çöllere bir türlü yağamıyorum Yeni bir koşunun başlangıcında Biraz deprem sonrası Biraz şehir hülyası Bir kalp yangınından geriye kalan Siyah gözlerine beni de götür Artık bu yerlere sığamıyorum. Pembe uçurtmalar yolladığından beri Sarardı tiryaki menekşeleri Sonbaharın tozlu kafeslerinde Sevgi turnaları yakalıyorum Turnalar gidiyor; ben kalıyorum Avareyim, asudeyim, yorgunum Bilmiyorum neden sana vurgunum Erzurum garında banklar üstünde Uyku tutmuyor karanlıkları Yitik düşlerimi kovalıyorum Gölgeler gidiyor; ben kalıyorum. Binbir türlü kokuyorsa yaylalar Siyah gözlerine beni de götür Baharın koynundan koparıp sana İpek bir mendile sardığım yüreğimle Şehzade gülleri gönderiyorum Umutlar kalıyor; ben gidiyorum. Bütün yelkenlileri, deniz fenerlerini Kaptanları sorgulayan Yanından geçen küheylanların Korku tufanına yakalandığı Siyah gözlerine beni de götür Güneş ülkesinden gelen yiğitler Benzeri olmayan bir dünya kursun Cellat, ayrılığın boynunu vursun. Usul usul intizarı çürüten Bu hercai diken, bu çılgın arzu Sürüklüyor imkansız muştuların Eşiğine gönül vadilerini Bir ağaçtan düşen yapraklar gibi Düşüyorum tanyerine Ya topla yaralı kırlangıçları Ya da bu vefasız şarkıyı bitir Özgürlüğe giden tutsaklar gibi Siyah gözlerine beni de götür.
Nurullah Genç
Gökhan Dokuyucu Üye
Arkadaşlar bu güzel şiirleriniz için çok sağolun...
miksam1988 Üye
rica ederim gökhan ne demek her zaman atarız
Gökhan Dokuyucu Üye
Miksam kardeş yorumlarını da bekliyorum şiirlere böylece şiire senin bakış açınla da bakmış oluruz;)
Gökhan Dokuyucu Üye
Ellerim uzaklığından üşürken, Gözlerim yokluğuna kanıyor.. Ruhum aşkına sürgün.. Diyebilsem sana, Diyebilsem uzakları yakın eden sesimle, Desem ki, al beni buralardan, Alır mısın yar...
nizipli_mehmet Üye
asının sıır zevkıne hayranım
asi ve mavi Üye
teşekkür edrim mehmet şiir zevklerimiz benziyo birbirlrine o yüzden seviyosundur..tekrardan teşekkürler...
nizipli_mehmet Üye
ben tsk ederım sana bızı boyle guzel sıırlerle bulusturdugun ıcın
miksam1988 Üye
En Güzel Sevda Sarı saçlarınla hava atarsın Soğuk gecelerde yalnız yatarsın Mazide yaşanan sevdalar ölsün Yeniden yaşamak hayalin olsun Gençliğim var diye fazla güvenme Rüyaya yatıp ta hülyaya dalma Sevmezsen birini gönlünü verme Elbet sevilenler bulunur bir gün Bu alem acımaz sana ve bana Ümidin kırılır kalırsın yaya Çektiğin acılar zor gelir sana Güzellik yüzünde hep kalır sanma Sözlerim kırmasın güzelim seni Gözler bu alemde süzer insanı Maziyi unutup çevreni tanı Gönül ister inan candan seveni Osman gezer her gün sokakta barda Yakıyor insanı hep kara sevda Başın sıkışınca kalmasın darda Sevene yakışır en güzel sevda
Gökhan Dokuyucu Üye
Osman gezer her gün sokakta barda Yakıyor insanı hep kara sevda Başın sıkışınca kalmasın darda Sevene yakışır en güzel sevda bizim osman barda da geziyormuş:) bu güzel şiir için çok sağol kardeşim;)
miksam1988 Üye
Gökhan Dokuyucu;69371 wrote:Osman gezer her gün sokakta barda Yakıyor insanı hep kara sevda Başın sıkışınca kalmasın darda Sevene yakışır en güzel sevda bizim osman barda da geziyormuş:) bu güzel şiir için çok sağol kardeşim;)
önemli degil her zaman böyle güzel şiirleri atarız
miksam1988 Üye
Son akşamım olmalı artık sisle örtülü, Eğer gönlün isterse doğacak bir başka gün. Rüzgârın dağıtacak yüreğimdeki külü, Ayrılıklar romanda, şarkıda kalsın hüzün Pırıltı gözlerinde ümidin bir çift gülü. ....... Çalmadan kapımı zâlim karakış, Sararan hazanı bahara çevir. Sevdân yüreğime işlenen nakış, İçimi mâmur bir diyâra çevir. *** Ne zaman düşünsem yalnız odamda Hayâlin gülümser karşıki camda Yağmalandı dünyam, çöken akşamda Ömrün ziyanını gel kâr´a çevir. ....... Sevincin hür ufkunda ben hiç böyle değildim. Senden gelen en hafif esintide eğildim. Hüznün en sarp burcunda bir tutukluyum şimdi, Varolmanın esrârı bu çiledeymiş; bildim!
nizipli_mehmet Üye
osman 27 gezer ama dıgerı benı ılgılendırmez osman 27 senı tekrar aramızda gormek ısterız
hattüç Üye
memo dostum sen nıye atmıyon bugunlerde sıır
nizip güzeli Üye
YİRMİ YIL SONRA SANA RASTLADIM BİR AKDENİZ AKŞAMINDA BAKIŞLARINDA HALA O ESKİ DELİ SEVDA DUDAKLARIN DA BİR KIRIK HÜZÜN VARDI O ESKİ UTANCIN HALA ÜSTÜNDE VE SAÇLARIN HALA ÖYLE SİYAHTI... MUTLU DEĞİLDİN AMA GÜLMEYE ÇALIŞIYORDUN YALANCIKTAN HALİMİ SORDUN KESİK CÜMLELERLE TİTRİYORDU SESİN ESKİ HATIRALARIN YÜKÜNDE YİRMİ YIL SONRA SANA RASTLADIM BİR AKDENİZ AKŞAMINDA DEDİN Kİ; YAZLIĞIM YAKINDABİR ÇAYIMI İÇ BU AKŞAM TANIŞTIRAYIM SENİ KOCAMLA BİRAZ ÜRKEKTİ DAVETİN DÜŞÜNDÜM DE NE DİYECEKTİN O NA KALBİMİ SÖKÜP ALAN ESKİ SEVGİLİMM...
miksam1988 Üye
Sen ve Ben Bir ateş yanıyor içimde, Ateşi sen dumanı ben, Bir umut ışığı var içimde, Umut sen arayan ben, Dilimde ayrılık şarkıları, Söyleten sen söyleyen ben, Bir özlem var içimde, Özleten sen özleyen ben, Umut dolu gözlerim, Ağlatan sen ağlayan ben, Gecelerin ortasındayım, Karanlığı sen sessizliği ben, Şimdi kara topraktasın, Tabutun sen kefenin ben, Bekledim beklerim yılları O dünya da sen bu dünya da ben Olsan da beklerim be GÜLÜM....
nizipli_mehmet Üye
o da guzel mıksam
MUH@MMED F@TİH Üye
BİR GENÇLİK, ZAMAN BENDEDİR VE MEKAN BANA EMANETTİR. ŞUURUNDA BİR GENÇLİK KİM VAR DENDİĞİNDE: SAĞINA VE SOLUNA BAKMADAN BEN VARIM DİYEBİLEN VE BENİM OLMADIĞIM YERDE KİMSE YOKTUR(DAVA AHLAAKİ) ANLAYIŞINA SAHİP BİR GENÇLİK İŞTE,İMAM HATİP GENÇLİĞİ
columbarium Üye
Konu başlığı 'şiir sever Nizipliler buraya' Nizipli olmayanlar okumasın mı yani şimdi :(
yesrip571 Üye
ewet katılıorum her sefer bangır bangır bağırıorum bu siteye Nizipli olmayan Nizip sewerlerde üye die ama kimse beni anlamıo:(
columbarium Üye
napcaz yesrip biz ya. üvey evlat muamelesi görüyoruz resmen :(
yesrip571 Üye
öle ya ilgilier nerdesin bi ilgilenseniz diom arkadaşlar sizi duyarlı olmaya dawet ediorum...
Mustafa Bilici Üye
sizde bir konu açın Nizipli olmayanlar buraya diye
yesrip571 Üye
mustafabilici;69965 wrote:sizde bir konu açın Nizipli olmayanlar buraya diye
tawsiyeniz için teşekküler

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim