Resim kaynağı Firdös: Kele Emne baci bizim hössün mâmedin bir böyük kizi vardi.Noldu kele o.
Emne: Nolcak kele anam.evde oturiy herhalda.
Firdös: Kociya mociya varmadi delmi.
Emne: Yok kele bacim. Kara sattim gibi bir kiz. Kim netsin onu.
Firdös: Tama anam kani sirin diyler kizin.
Emne: Beee ! Kele get anam.Elleri ayaklari mese odunu kimin. Basaratsiz. Kim diy kele size eyi diye. Herif eve ac gelse bir haspeli asi bisiripde önüne koyamaz. Aman bacim akliizi basiniza devsirin.Ogliiin hayatini mahvetme.
Firdös: Amaaan. Ne biliiim. Hara gidim bilmim. Bacim oglan askerleni yapti. E düyençi selahin yaninda nacarlik yapiy. Eyi kötü avradi ac birakmaz. Namisli içkisi cigarasi yok. Kele kuzu kimi oglan. E zatilam benim bir ayâam mezarda. Ölür mölürüm kele öte dunyaya everimde gidimoglani. Ya rebbi gisikizi nasib edesin ogluma. Ne bilim Allah bes gheyirsize düsürmiye. Rezil malamat etmiye
Emne : Amin bacim amin
Aman yanl?? anla??lmas?n.Bu benim fikrim de?il.Mehmet ali isimli karde?imiz cevap olarak göndermi?.Çok ho?uma gitti ana menüye ta??yay?m dedim.Kendisinden özür diliyor ve tebrik ediyorum
cansu arkadas?m tek kel?meyle super ya ben gaz?antepl?y?m ama s?vey? konusam?yorum ve bayada merak sard?m burdan ogrenmeye cal?s?yorum umar?m yaz?ların?z?n devam? gel?r
Haso day?dan A??o deyza ilk kez ?ehre gidiylermi? önlerine bir nehir çıkm?? ikisi de yüzme bilmiy.O s?rada ordan geçen bir herif ben yüzme bilim deyip sizi gar??ya geçirim demi?.Önce A??oyu kar??ya geçirmi? herif kötü niyetlimi?. .
A??o deyzay? sudan çıkar?p gaç?rmaya kalkm?? .Bunu gören Hasso Day? ba??rmaya ba?lam??. .
-G?zz A??o vur gözüne gözüne, .
A??o Deyza: .
-G?ll? kolunu dolam?? özüme ben nas?l vurim gözüne gözüne .
büyüklerimizden dinledi?imiz çok güzel meseleler vard? ama ço?unu unttum eski anlat?lan Nizipten eser yok.ya?ant?s?yla ,örf adetle ço?u yönden de?i?mi? durumda.
arkada?lar ben bursadan mahmut küçük bugün ilk defa bu siteyi ke?fettim hemen üye oldum çok harika ?eyler var.Yaz?lar resimler ele?tiriler çok seviyeli.?nan?n Nizip'i Nizip a?z?yla konu?may? o kadar çok özlemi?imki beni tekrar çocukluk günlerime götüren yaz?lar resimler için çoook tesekkürler.
ha bu arada ben bursa da uluda? elektrik da??t?m A.? bursa il müdürlü?ün de memur olarak çalışıyorum