29/07/07 pazar günü sabah 08:30 Tura Çıkıyoruz.
Lütfen Not Bırakın.
Havalar ısınmaya başladı artık su kenarlarını görmek lazım...
yani daha önce düşünülen zeugma'da yat turuna ne zaman çıkalım 40 kişiyi bulursak gemi kalkar halfetiye kadar gidebiliriz evet artık top sizde düşüncelerinizi bekliyoruz...
tabi okulların tatil olmasını beklemek iyi ama şimdiden düşüncelerinizi bekliyoruz...
Nizipden Duyurular Etkinlikler
Tekne ile Zeugma ve Rum Kale Turuna Çıkıyoruz
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.
Eh hadi bende geleyim bari.....
hiiiim.mustafa kardeş çok haklısın... vallahi çok iyi olur
inşallah bende orada olrum ve gelırım
ÇOK İYİ OLUR YA SÜPER
beni unutmayın...
ARkadaşlar o tekne 40 kişilk olmaz. Çok sıkışık gidip gelinir bir zevki olmaz. En fazla 15 kişi ile gidin bakın ozaman zevkine...
evet mustafa abi gıdelım cok ıyı olur
EE şöyle hım şimdi havalr sıcak oralar çarpmasın bizi yav bu güneşli havada
Şöyle güzel bir tekne turu üstünede yelledikmi kebapları değmen keyfimize birde demli çay hoş sohbet ve arkadaşlıklar bizden zengini olmaz valla dünyada
haklısın yılmaz arkds
yaw kardeş ağzından bal damlıyor sen ne diyorsun.... tahmini olarak adam başı 10-15 ytl ye bu iş yemekli bile olabilir ama yeterli çoğunluğu sağlamamız lazım...yilmaz_korkmaz;63338 wrote:Şöyle güzel bir tekne turu üstünede yelledikmi kebapları değmen keyfimize birde demli çay hoş sohbet ve arkadaşlıklar bizden zengini olmaz valla dünyada
abı bızlerı unutmayın ha bızde onu beklıyoruz ;)
sabah nohut nasıl olur herkes nohut yermi bide gönüllü varsa köfte yoğurmaya oda olabilir...
Çok güzel olur. Köfteyide yoğuracak birkaç arkadaş bulabiliriz. Bu işi artık neticelendirsek iyi olur. Fakat ben tek başıma öne düşmek istemiyorum.
Tekne kaça gidip gelecek ?
Diğer masraflar önemli değil
40 kişiye gerek yok yaww..........15 yada 10 kişi ile çok güzel olur gezii fiyati ne kadar gezinin sadece vapur parasi yanii
biri öncülük yapsın artık şu işe,gidecekler isim yazsınlar..1.ncisi ben....
GÜNÜNÜ BELİRLEYELİM ARKADAŞLAR O ZAMAN HEP BİRLİKTE GİDERİZ
Ama geleceklerin şimdiden burda bildirmesi gerek bence çünkü adamlar ona göre organize edcekler gelecek katılımcılar bildirsin geleceklerini
BEN GELMEYECEĞİM
sevgili hemşerim bizde varız ama tarih bize uymuyor.temmuz ayının başında oradayız inşallah.kısmet olursa bizde geliriz
Tura Katılmak İsterim. tarih için şimdiden bişey söylemek zor. Düzenleneceği zaman haberim olursa uygun olduğum takdirde mutlaka katılırım.
son aldığım bilgilere göre temiz bi yerde yüzme şansımızda varmış...
mehmet ne zaman toplayacan adamları??
BIZ GELEMIYORUZ KISKANDIRMAK ICIN MI YAPIYORSUNUZ BUNU:(
Mustafa gel sen bizi 29/07/07 pazar günü sabah 09:00 da götür. Kaç kişi gelirsek kişi başı öderiz artık. Heralde komple kiralamaya gerek yok. Yiyecekte domates falanmı olur birşeyler ayarlayalım artık.
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.