BEN ADEM NIZIP E.M.L SINI BITIRDIM SU AN ÜNIVERSITEDE OKUYORUM EGITIMIN VE ÖGRETIMIN DAHA DA IYI OLMASI IÇIN HERKESIN ÖGRENCININ ÖGRETMENIN VELININ ÜZERINE DÜSEN GÖREVINI YAPARAK DAHA KALITELI EGITIM VE DAHA IYI ÜNIVERSITELERDE NIZIPLI ARKADASLARIM GORMEK IÇIN EL ELE BURDA E.M.L SI ÖGREN CILERINE SESLINIYORUM SIZINDE SITEDE E.M.L ADINA MESAJLARINIZ OLSUN NE
selam herkese
Meslek Liseleri
NIZIP ENDÜSTRI MESLEK LISESI
slm bende eml mezunuyum şimdi f.ü bilgisayar öğretmenliğini pkuyorum biz okul olarak 3 yılda 1 öğrenci ünv göndeririz işte onlardan biriyim yani saıyımız oldukça az.
bende Nizip EML mezunuyum endüstri meslekteki hocaların kalitesi ile üniversite kazan ma dogru orantılı olarak gelişiyo bu böyledir bizim hocalarımız cocukları okuldan sogutmak için ne ler yapmıyolar ki ben cok basarılıydım halende öyleyim ama bana haksız yere verilen cezalardan ötürü teknik liseye gecemedim bişey de yapmamamıstım. heralde .......... hocanın bi yakınıyla tartısmıstık oda sağ olsun yaptı yapacagını ama suan mühendissem bu........... hocanın sayesindedir egitim sistemini onun gibilere bırakmamak için ben okudum inatla ve Allah simdiki ögrencilerine yardım etsin haa sunu da unutmayalım beni okulun kabadayıları sıkıstırmıstı ben de onlarla kavga edince beni attı sevgili............. hocamız yaptıklarını asla unutamam Allah tüm okulları.......... hoca gibilerin elinden korusun o bir egitim ögretim katilidir .
Merhabalar,
Ben Endüstri Meslek Lisesini 1988 de bitirdim.Torna Tesviye Bölümünden, ozamanlar sirf o okula gittigimiz icin havamiz vardi ama simdi duyuyorumki kimse begenmiyor okulu.
merhaba bende teknik lise meznuyum 2002-2003 mezunuyum şuan askerdeyim senin bölim hangisi
selam ben kemal bende Endüstri meslek lisesinde okudum 2003 mezunuyum Adem yayci dan bir yıl sonra onun bölümünden mezun oldum ve Gaziantep uni de 2 sınıfta bıraktımşu an askerliğimi bitirdim ama diğer arkdaşlara başarılar dilerim
Merhabalar...
Ben Aslen Kahramanmarasliyim...
95-98 yillari arasinda NIzip EML de yatili okudum .Ben Elektronik bölümünü bitirdim.
Benim için hayatimda ayri bir yeri olan ve hiç unutamayacagim
yillarimdan bir kesiti olusturan Nizipli yillarim benim vazgeçilmezlerinden.
bilmiyorum hepinizde iyi kötü bir anisi mutlak vardir ...
Okul Müdürü Nihat Mazlum
Okul Müdür YardimcisiISMAIL Gürün
halen görevde mi bu konuyu bilmiyorum...
Mesela bizim zamanimizda Fizikçi Celal,Kimyaci Sehmuz,Tarihçi Zilha,Edebiyatçi (sarapçi) Ismail,ruhugül, izzet ,Ali Kiliç ,Mehmet tiryakioglu,Aydin bozkurt,Osman tozcu,,,
bölüm hocalarindan 959697 de boray ve halide önder vardi kari koca..
SOnra Okan vardi... O.Ç.Ihsan vardi... Hayrettin vardi...kötü kedi serafettin vardi...Sonra elektronik bölüm teknisyeni Müslüm ede vardi...
Ve daha ismini hatirlayamadigim diger ögretmenler vardi...
Ve bir de biz yurtta kalan ögrencilerde ayri bir yeri olan Ali Kaya..
Ayni sekilde depo memuru olan Mustafa BALCI...
Aksak balci..Dede balci...
sonra eyüp vardi temizlikçi...
asçi Ibrahimammi vardi...sonra da kadir ve ahmet vardi...
Ne güzel günlerdi yaa...
2004 yilinda gittigimde Nizip e gördüm ki o çam agaçlari koca koca olmuslar...
bizim zamanimizda üsütnden atlardik...
Evet arkadaslar ben okul bittikten sonra hayat sartlari ve EML nin vermis oldugu egitim sonucu Üniversite okumadim.
Fakat hayat bazen insanlara altin tabak da sunuldugu gibi bana da öyle oldu...
Suanda istanbuldayim.
yaklasik 8 yil oldu burdayim...
Ve bu 8 yillik Istanbul maceramda ise 7 yillik bir Muhasebecilik geçmisi ve son 1 yillik dönemde ise REKLAM & TANITIM konusunda çalisiyorum...
DIyeceksiniz ki nerden çikti bu Muhasebe ...
Evet hersey çok farkli ve tesadüflerle dolu bir hayattan çikti...
Ortagimla birliktemuhasebeyi birakip kendi isimizi yapmaya karar verip reklam tanitim sektöründe faaliyet gösteren kendi sirketimizi kurduk...
Ve suanda 1 yillik geçmise sahip sirketimizle kendi markamizi yaratma gayretleri içerisindeyiz...
Umuyorum ki Siz Nizipli arkadaslarimda ayni sekilde...
Ileriye dönük iyi projelerle hazirlanirsiniz...
Çünkü gerçekten hayat çok acimasiz...
Eskiden oldugu gibi anani boyayip babana satmiyorsun...
artik baban da uyandi...
O yüzden hersey siz isteyince oluyor...
Hersey Nizip EML için...
Hersey NizipEML’liler için...
Yokmu simdi bizim dönemden kimse...
ERARENG
KAHRAMANMARASLI
Fizikçi Celal,Kimyaci Sehmuz,Tarihçi Zilha,,Ali Kiliç ,Mehmet tiryakioglu,Aydin bozkurt,Osman tozcu,,,Müslüm ede
Halagörevdeler bende 2002 mezunuym
Evet arkadaslar ben okul bittikten sonra hayat sartlari ve EML nin vermis oldugu egitim sonucu Üniversite okumadim.
bu valla bahane derim gönül istemeye görsün :)
Okul Müdürü Nihat Mazlum
Okul Müdür YardimcisiISMAIL Gürün
halen görevde mi bu konuyu bilmiyorum...
Mesela bizim zamanimizda Fizikçi Celal,Kimyaci Sehmuz,Tarihçi Zilha,Edebiyatçi Ismail,ruhugül,Kel izzet , Ali Kiliç,Mehmet tiryakioglu,Aydin bozkurt,Osman tozcu,,,
bölüm hocalarindan 959697 de boray ve halide önder vardi kari koca..
SOnra Okan vardi... O.Ç.Ihsan vardi... Hayrettin vardi... serafettin vardi...Sonra elektronik bölüm teknisyeni Müslüm ede vardi...
Bende o okulda okudum mezun oldum valla
Merhaba.
Bende Nizip Teknik lise sinden mezunum.
Okul kalitesini okulu bitirınce anladım ama neye yarar :) iş işden geçti aslında bu ülkenin kalitelibir Meslek liselerine ihtiyacı var...
Egitimli elemen demek ülkenin kalkınması demek ama EML ni üniversiteye bile almıyorlar.
.
alinti:
gokhandokuyucu demis ki:
Fizikçi Celal,Kimyaci Sehmuz,Tarihçi Zilha,,sirik Ali ( Ali Kiliç ),Mehmet tiryakioglu,Aydin bozkurt,Osman tozcu,,,Müslüm ede
Halagörevdeler bende 2002 mezunuym
bu valla bahane derim gönül istemeye görsün :)
Neyse bunlar ayri konular...
Simdi kimse yokmu bizim dönemden kimseler...
98 Elektronik Mezunu kimseler yok mu...
yav bizden başka eml yokmu
bu arada size birşey soracak eml ölcü birimini bilen :)varmı bak ben 2005 mezunuyum eskiler bilmeye bilir :).
Acaba Endüstri meslek lisesindeki Eski öğretmenler hala duruyorlar mi merak ettim
YAV GENÇLER BENDE 1992 YILI ELEKTRONİK MEZUNUYUM. BAZI SAYDIĞINIZ HOCALAR ZATEN DEMİRBAŞTIR ARKADAŞLAR.
MESELA İSMAİL GÜRÜN HEP VARDI HALADA VAR.
OSMAN HOCA. CELAL HOCA. ZILHA .. ŞABAN HOCA VARDI MESELA PSİKOLOGUMUZ... :-))))
ESKİ VE YENİ MEZUN ARKADAŞLARA SELAM OLSUN..
İsmail Gürün olsun İzzet hoca olsun birde Tesviye bölümü öğretmenleri zaten beni çok sever onlarkim yeni olarak varsa selam söylesin benden yana
İsmail gürün = Nizip EML
İzzet hoca = Nizip EML
vs.vs..
Bende 98 Mezunuyum...Yatılı okudum Nizipte...
Endüstri meslek lisesinin öğretmenleri çok iyi hemde çok biliyor musunuz neden derseniz bana çok yardımları oldu Hala da yanlarına ziyatine gittiğim zaman beni sever sayarlar derdim sıkıntın varsa söyle derler ama ben yok diyorum çünkü onların hepsi çok iyi insanlar eğer bir gün oraya giden olursa benden taraf selam söylemeyi unutmayın :)
Kemal EKMEKÇİ.
bende2002-2003 endüstri meslek lisesi kimya bölümümezunuyum we 3 yıldır eskieşhir de kimya müh. okuyorum.gerçekten tüm hocalrımıza tekrar tşk ederim onların sayesinde burda olduğumu çok iyi biliyorum onların bana öğrettiği şeylerle hiç birsinin hakkını ödeyemem hepsine çok tşk ederim
gökhan abinin de dediği gibi sayımız gerçekten çok az ama umarım bu ileride aşılır e.m.l öğrencilerinden bunları bekliyoz zaten
SEVGİLİ ERARENG NERDESİN SESİN SOLUĞUN ÇIKMIYOR
SEVGİLİ EML MAĞDURLARI
BEN DENE YAZIK Kİ O OKULDAN MEZUN OLDUM AMA İŞ İŞTEN GEÇTİ İŞTE
EML MEZUNU OLMAKTAN SADECE ÜNİVERSİTEYE GİRİŞ KONUSUNDA KENDİMİ MAĞDUR GÖRÜYORUM. YOKSA O OKULDA GEÇEN SÜRE ZARFINDA ÇOK GÜZEL GÜNLERİMİZ GEÇTİ. ADI GEÇEN HOCALARLA HEPSİYLE İYİ KÖTÜ ANILARIMIZ OLDU.
sewgili kerdeşim metal firtina o kadar da mağur değiliz kii bende muzunum we birçok arkadaşım da şu an üni e okuyo hem zaten şimdi ki sınaw sistemi bize daha çok yarıyo
haklısın saldıray27 suan yarıyor olabilir ama yaklaşık bir 8-9 yıl önce bizler mezun olduğumuzda hiçbir avantajı olmadığı gibi puan kaybımız bile oluyordu.
haklsın galiba ama şimdi farklı olduğunu sende biliyosun kardeşim bu daha da ilerleyeceğinden şüphem yok
selam gençler
bende 2 yıl EML de çalıştım.Oradaki öğrencilerin insanlığını ve ahlakını unutamam.keşke YÖK engel koymasaydı da sizler gibi pırlanta gençler üniversitelere rahat girseydi.2002-2004 yıllarındaki öğrencilerin tümü beni tanır.hepsi benim kardeşlerimdir.Selamun aleykum....
vay deli Ahmet nerelerdesin 88 de okul bittikten sonra kayıplara karıştın be seni burada görmek güzel
alıntı:
kadirkayan063 ;
merhaba bende teknik lise meznuyum 2002-2003 mezunuyum suan askerdeyim senin bölim hangisi
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.