herzaman yapıcı olmaya çalışalım, eserler anlamlı veya anlamsız olabilir o kişinin bakış açısına göre değişir, ama unutmayın ki çekilen her fotoğrafta bir emek vardır, en azından emeğe saygı gösterelim. hiç kimse dört dörtlük değildir, olduğunuda sanan büyük bir hata içindedir..
Değişik bir etkinlik olsun istedik, mesajlarımız bu çerçevede olursa iyi olur arkadaşlar. Aksi tartışmalar bize fayda getirmiyor, dışardanm girenleride ilgilendirmiyor. Maksadımız hoş kareler çekilmesini sağlamak, ilçemizin farklı açılarını yakalayıp insanlara izletmektir. Zaten bu nedenle ortaya ödül koymadık.
Sizlerden ricam bu konuyu toparlayıp kapatmanız, yanlış anlaşılmalardan doğan kırgınlıkları unutmanızdır. İkinizdende çok güzel fotoğraflar gelmeye başladı, eminim etrafınızdaki arkadaşlarınıza da söylerseniz birazda çeşitlilik olacaktır.
İlginize ve anlayışınıza teşekkür ederim..
Yarışmanın tamamlanmasına yaklaşık 29 gün kaldı. Acaba yarışma nasıl bir şekilde sonuçlanacak. Hemen şurada mini bir anket yapalım mı? Bu arada bu yarışma çok geri planda kaldı. Ben hergün bol bol fotoğraf göndermek istiyorum hatta gönderiyom ama sanırım hatalardan dolayı siteye yüklenmiyor.
Resim kaynağı
Nizip resmen dizi ve film çekim merkezi haline gelmeye başladı. "Yersiz-Yurtsuz" adlı dizinin bazı sahneleri Nizip’in tarihi mekanlarında çekildi. Çekim sırasında yardımseverliklerini göstermeyi ihmal etmeyen bazı Nizipli vatandaşlar sahnelere dahil edildi. Arkadaşlarımız usta sanatçılara taş çıkartacak derecede başarılı oldukları gözlendi..
Edited by - Thalep on 28.03.2007 11:24:27
Orhan Abi seninde fotoğrafçılığa meraklı olduğunu öğrendim. Sitede varmı bir kaç karen? Maksat sinerji yaratalım...
HER AN KEŞFETMEK İÇİN....
Edited by - Thalep on 28.03.2007 15:32:12
İbrahim Abi’nin Martı fotoğrafıçok hoşuma gitti gerçekten. İbrahim abi ile Nizip.com adına güzel çalışmalar yapmak isterim. Saygılar......
Edited by - Thalep on 29.03.2007 15:51:57