Istanbulda kalan tüm ögrencilere barinak imkani !
Nizip kültür ve dayanisma dernegi baskani sayin mehmet cankesen bey, bugün sitemizi ziyaret etti ve sitedeki çalismalarimiz için tesekkür etti.
sayin cankesen, görüsmemizde asagidaki duyuruyu yapmamizi istedi.
buna göre;
"code" style="width: 98.49%; height: 156px" Istanbulda okuyan ve kalacak yer konusunda sıkıntı çeken tüm Nizipli ögrencilere kalacak yer konusunda yardim yapilacaktir.
kadiköy kisminda kalmak isteyen kiz ögrenciler için 350 kisilik kiz yurdu temin edildi ve sizlerin müracaatini bekliyor.
anadolu yakasinda kalan kiz ve erkek ögrenciler içinse bir kurulusta kalacak sekilde, barinak konusunda yardimci olunacaktir.
kalacak yer ve diger egitim konularinda acilen baskana cep telefonundan veya bizzat dürümcü ammi lokantasina giderek veya dernege müracaat ederek basvurulmasi gerekmektedir.
dürümcü ammi, mehmet cankesen cep tlf: 0533 760 30 10
Okul Arkadaşların Burada
Istanbul’daki ögrenciler mutlaka okuyun
bu de?erli hizmeti vermesi nedeniyle sn.mehmet cankesen bey'i takdir etmek ve ona sonsuz tesekkürlerimi bildiririm.
selamlar,sayg?lar
bunu di?er okullarda okuyan ö?renciler içinde yap?l?rsa Nizipli ö?renci arkada?lar?m?z?n barınak sorunu kalmaz hiç bir bir toplulu?un elaman? olmaz her ?ey Nizip için.
yapm?? oldu?u çal??malarından dolay? say?n mehmet cankesen'i teprik ediyorum.bu?ekildeki çal??malar Nizipli hem?erilerimizin daima birlikte olmaların? saglar ve buda hem?erilerimiz aras?ndaki dayan??may? artt?r?r.
.
Sevgili büyüklerimiz bu yıl öss'yi kazananlar için bu yine geçerli mi yani Nizipten istanbulu kazanan kardeşlerimize yardım eliniz ulaşacak mı bizi bilgilendirirseniz seviniriz...
saygılar.
Allah Dürümcü emmimizden razı olsun. Dualarımız onunla.
7 DÖNEM DERNEK BAŞKANI MAHMUT TANYOLDUR HALEN GÖREVİ DEVAM ETMEKTEDİR
İSTANBUL NİZİP KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ 6.DÖNEM BAŞKANI
SAYIN ŞIH MEHMET CANKESEN KIZ ÖĞRENCİ LERİMİZİN YURT LARDA BARINMASI KONUSUNDAKİ İLGİSİNE TEŞEKKÜR EDERİZ
SUAT SABUNCU
5. DÖNEM NİZİP DER BŞK.
Edited by - suatsabuncu on 9/13/2006 01:24:24 AM
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.