selamlar sevgili Nizip.bi kac gündür internetimde sorun oldugundan Nizip.com a giremiyordum.simdi hersey düzeldi.cok sükür sonunda Nizip teyim.baya özlemisim bu siteyi.herkese selamlar.hep burdayim.
İmamHatip Lisesi
NIZIP VE NIZIPLILERE ÖZLEM DUYANLAR
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.
nedense bugunlerde kimse Nizip e özlem duyanlar sayfasina gelmiyor.Galibi artik Nizip e özlem duyulmuyor..!
Sevgili Ahmet bu Mehmet Akif'le Muharrem bizi di?er sayfaya att?lar orada yaz dediler. Bna da durmadan koltuk veriyor yaz diye . Bende oraya geçtim fakat sen nereye gelin dersen ben gelirim ?a??rd?m ?imdi birde onlarla konu? istersen. Seni k?raca??ma Muharremin saç?n? bozay?m, daha iyi varsa tabi Re?at?n saç?n? gördüm biraz seyrekle?mi? ama duruyor. Benim saçlar?mda da ak var ama hepsi gür ve acaip yak???kl?y?m. ?nanmayanalr varsa Asyan?n en büyük foto?rafç?s? Foto ?pek'e gidip baks?n. Bülente bu resmi büyütüp cama as dedim ama ne yapt? bilmiyorum. Dr. ?drisin bile saç? kalmam?? birde doktor olacak.... Ahmet Karada??n pek saç?n?n kalmad???n? dü?ünüyorum.
Selamlar ve Sayg?lar
Slm tüm Niziplilere
yeni üye oldum çok güzel bir sayfa eme?i geçen tüm arkada?lara tesekkür ederim.
Ayr?ca tüm 1996 ?mam-Hatip Lisesi mezunlarına selamlar dilerim.Görü?mek üzere Esselamün-Aleyküm
arkadaslar ben su an Nizipten çok uzaklarday?m sizden tek ricam n?z?p?n g?ymat?n? bilin benim için de havas?n? soluyun...
selam gökhan nas?ls?n bayramda gelmiyormusun .
al?nt?:
"quote" CERDOLU demi? ki:
arkadaslar ben su an Nizipten çok uzaklardayim sizden tek ricam nIzIpIn giymatini bilin benim için de havasini soluyun...
Ada??ma sonuna kadar kat?l?yorum ahh Nizip ahh:)
Bu günlerde havalar çok sıcak,Nizip'e hiç gelme abicim... Havalar o kadar sıcakki,göçmen kuşlar bile şehri terk etti haberin ola....
Dostlar,
Özür dilerim bu konu kapanmış olmalıydı.
Selamlar Saygılar
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.