Merhaba arkadaslar... Muharrem Bey’’’’in ve forumdaki diger dostlarin önerisiyle Nizip Radyo’’’’da internet araciligiyla Nizip disinda yasayan hemsehrilerimizin bizlere buradan ulastirdiklari mesajlari ve armagan etmek istedikleri sarkilari Nizip’’’’teki akraba, dost ve sevdiklerine ulastirmaya çalisacagiz. Mesai saati içerisinde olmasini istemediginiz için saat 21.00-22.00 arasi haftada iki gün, birer saat sizler için program hazirladik. Bu programi sizin mesajlariniz ve istekleriniz yönlendirecegi için haftanin hangi günleri sizin için uygun olur, siz karar verin. Ancak hemen karar verirseniz sevinirim, çünkü bu hafta basliyoruz. Bir de internetten radyomuzu duyup duymadiginizi belirtirseniz, eksikliklerimizi kisa sürede tamamlamaya çalisir ve saglikli bir iletisim kurmus oluruz. Evet simdi sevdiklerinize mesajlari ve isteklerinizi buradan bekliyoruz. Saygilar.
Basından Nizip Haber
Gurbetçiler programi için mesajlarinizi bekliyoruz
Necla Han?m,
Öncelikle tesekkürlerimi belirtmek isterim.Bence günü önemli de?il.Siz karar verin.
Fakat internetten radyo dinlemek konusunda sorunlar ya??yoruz.Çözülmesi acil dile?imizdir.
Ben iste?imi ve de nesajımı b?rakmak istiyorum:
"Merhabalar.Ben Ayd?n Didim'den Muharrem B?LGEHAN,Uzun y?llardan beri o ?irin Nizip'ten uza??m.Her?eyini ve de herkesi çok özledim.Nizipte bulunan abilerim,karde?lerim ve ye?enlerim,amca çocuklar?m ve çocuklar? ,arkada?lar?m Yusuf NALÇACI,Ömer KILIÇPARLAR,Re?at ÇET?NKAYA ve isimlerini sayamad???m tan?d?klar?m için Yavuz B?NGÖL'den "YAR ??MD? NERELERDES?N(TÜRKÜ GÖZLÜM) " adl? parçay? istiyorum.
Ayr?ca bizlere bu güzel f?rsat? veren de?erli NRT yetkililerine de yürekten tesekkürler.
Her?ey gönlünüzce olsun.
Selamlar,sayg?lar.
muharrem
ya merhaba bende bir istekte bulunacam ama olurmu bilmiyom ben frankfurttan zeynel bütün YORULMAZ lara sizin iciniz den gecen güzel bir parca hediye ediyorum sevgiler alman yadan zeynel
ama radyo yu biz dinleyemedik ten sonra ne farki varki ama yine de sagulun belki bizde bir gün Nizip tv yada radyoyu burdan dinleriz
Necla han?m,
Yay?n?n hangi günlerde oldu?u belli oldu mu?E?er belli oldu ise gününü yazar m?s?n?z? E?er günü belli olursa ona göre mesajlar?m?z? b?rakal?m.
Sayg?lar.
Muharrem ve zeynel karde? NRT ilk pro?ram?n? yapt? ve çokta güzel oldu, hatta internettende yay?nland?. Siz gelecek pro?ram için mesajların?z? b?rakmaya devam edin, ?imdilik küçük bir problem var giderip tekrar yay?na internetten devam edecekler.
Arkada?lar "Gurbetçiler" program?m?z iki haftad?r devam ediyor. Program SALI VE CUMARTES? GÜNLER? SAAT 21.00-22.00 ARASI yap?l?yor. Sizin istekleriniz do?rultusunda program sa?l?kl? devam edecek. Ayr?ca mesajların?z? "0 544 389 38 33" GSM nosuna da b?rakabilirsiniz. Muharrem bey mesaj?n?z ilk gün yay?nland?. yine ayn? meaj? yay?nlayaca??z. ama eklemek istedi?iniz ki?iler varsa buraya ekleyebilirsiniz. Sayg?lar.
Necla han?m,
Kusura bakmay?n?z,program?n ne zaman oldu?unu geç ö?rendi?im için fazla mesaj b?rakamad?m.Ama bundan sonra her sal? ve ve cumartesi mutlaka mesaj b?rakaca??m.Ayr?ca ?iir de gönderebilir miyiz?
Sayg?lar
Sevgili NRT çal??anlar? merhaba.
Bu güzel programa eme?i geçen herkese yürekten tesekkürler.Benim sevgili hem?erilerime bir mesajım olacak:Nizip'in ve Nizip'teki güzelliklerin k?ymetini bilsinler.Yoksa bizler gibi hasret kal?p "ah ah Nizip derler." Nizip'imiz gerçekten çok güzel.
Sizlerden sitemizin kurucusu sevgili Mehmet Akif AKPEK için Y?ld?z T?LBEN''nin con cd'sindeki 12 numaral? parça olan uzun havay? istiyorum.(parçan?n ismini hat?rlayamad?m da...)
Buprogram? hazırlayanlara da hediye deiyorum.
Herkese selamlar,sevgiler
Muharrem B?LGEHAN
selamlar Nizip tv ben antalyadan yaz?yorum ad?m halil sizden bir sark? calman?z? istiyorum sevdiklerim için . emel say?ndan _gidecegin yere beni de götür istersen soranan bas?m?n belas? dersin . adl? sark?y? ailem ve tüm sevdilerim için . tesekürler
slm Nizipililer mersinde ya??yorum...
ne zaman Nizipintenet sitesine girsen Nizipradyo ve televizyonunu izleyemiyorum internet üzerinden yay?nlarsan?z vmenmun olurum varsa yol gçterin tesekkürler.........tüm arkada?lara....
yollayal?m oraya linkini izle..
Merhabalar,öncelikle uzun süredir yazamad???m için program yetkililerinden özür diliyorum.
Sizlerden Nizip'te bulunan arkada?lar?m için,akrabalar?m için (onlar? çok özledim);an?lar?mda ya?ayanlar için,ama en önemlisi milli e?itim müdürü sevgili s?n?f arakada??m Mahmut kurt için (ona geçmi? olsun dileklerimi
gönderiyorum) "Onur AKIN'dan "EY HAYAT" adl? parçay? istiyorum.
Selamlar,sevgiler
slm. Nizipli dotlar?m...
ben hatay mku' de ö?renim görmrkteyim.
hemen hemen her gün memleket hasretini gidermek için bu siteyi ziyaret ediyorum.
bu siteyi hazırlayan dostlar?m?zdan allah razi olsun...
bu sitede nrt nin yay?nların?da görmek istiyoruz...
herkese saygilar...
"code" b?zde sev?k tama yorum......:))) .
evet arkada??ma bende kat?l?yorum bu sideden ntr yay?nlan?rsa canl? olarak kat?lmak ve dinlemeyi çok arzu ediyoruz. lütfen.........
slm ben istanbuldan sakıp sızlerı ve nızıp halkını cok sevıyoruzz tum nızıplılerre slm
Yeni proğramınız hayırlı olsun. Sadece radyo mu, yoksa tivide de olacakmı?
merhaba ben izmirden fulya nrt yi netten izliyorum.tüm çalışalara teşekkür ederim.izmirden saygı ve sevgiler.
bende her gun ıspartadan takıp edıyom super bır sey olmus emegı gecen herkese tsk ederım
Bunun için teşekürler NRT radyo bir bakıma Nizip e gitmiş gibi oluyorum....:).
cok harikasiniz biz almanyadan bazen dinliyoruz bazen kopukluk var bunuda giderirseniz cok seviniriz mesela simdi hic bir sey yok ne goruntu nede radyo
saygilar berlinden
behcet
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.