İlçemizde Açılan bu derneğe Kitap bağışı için Sitemizin Değerli eğitim gönüllü kardeşlerimizden yardım istiyorum...Her konuda hassas olan üyelerimizin Eğitim konusunda hassasiyetini bildiğim için Bu konuyu sizlerle Paylaştım.. Milli eğitimin ,Kaymakamlığın, Belediyemizin ve diğer resmi kurumlarınında Gençlerimiz için açılan bu derneğe yardım edeceğine Gönülden İnanıyorum...
Kitaplığı boş , Alacağı öğrenci Kapasitesi az olan ve Kendi imkanları ile ısıtılmaya çalışılan bu derneğe yardımınızı bekliyorum....
Resim kaynağı .
Resim kaynağı .
Resim kaynağı .
Yardım yapmak isteyen kardeşler bana veya Derneğe bırakabilir....
Derneğin yeri vakıfbankasının karşısındaki işyerinin 3. katı zeugma internet kafesinin üstü vakıfbankasını bilmiyen yoktur değilmi:) diğer bir tarifle safa dersanesinin bulunduğu binanın karşısı....
Resim kaynağı .
Milli eğitim verdiği ödevlerin çoğu İnternet ortamında gençlerimizi internet kafelere yöneltmenin yerine bunu eğitim gönüllü arkadaşlar sayesinde dernekte yapılabilir aşağıda görülen resimdeki gibi....
Resim kaynağı .
inş kardeşim...yalnız kitapları nereye bırakıcaz...gidip elden mi teslim etcez yoksa eskisi gibi sen mi bu konuyla ilgilineceksin...bu arada resim görünmüya ya en alttaki...
Herkes evinde bulunan 1 kitap bağışlasa herhalde yukarıdaki resimden daha fazla bir kütüphane oluşturulur. .
NRT aracığıyla hemşehrilerimize duyurulursa daha da güzel olacağı kanaatindeyim..
Öncelikle resmi kurumlardan yazı bekliyordum. Buraya bunun için ana sayfaya attırdım ama hala resmi kurumlardan biri çıkıp tamam elimizden geleni yaparız demedi Resmi aç.
Şimdi tekrar sesleniyorum Orhan abi, Metin abi Ve diğer büyüklerimiz bu dernek Nizipli gençler için kuruldu lütfen bir cevap yazın....
Şimdiden Teşekkürler....
Her kitap bir dünyadır....
Allahtan abi siz yeni duyanlardansınız ve duyupta duymazdan gelenlere ne demeli??
Milli eğitimin ,Kaymakamlığın, Belediyemizin ve diğer resmi kurumlarınında Gençlerimiz için açılan bu derneğe yardım edeceğine Gönülden İnanıyorum..
Gönülden inandıklarıma ne demeli...:)
Kıymetli dernek üyeleri ansiklopedi olarak dernekte hangileri var
Birkaç takım ansiklopedi alıp İstanbul olarak yollayalım.
buraya olanları yazabilirseniz veya istediklernizi bizde gücümüze göre ilave yapalım