İmamHatip Lisesi

IMAM HATIP LISESI MEZUNLARI (1985-86 DÖNEMI)

Bu konu yeni yanıtlara kapalı.

felsefefe Üye
Sevgili Muharrem geri gidiyorsun bugün herhalde ama ben gelemedim çok üzgünüm Yani kendi başına çalışınca daha çok sıkıntı çekiyoruz. Ne bileyim. Sen iyisin inşallah diğer arkadaşlarla görüştün mü? Onlardan ses çıkmıyor da Selamlar/Saygılar
bbbb715 Üye
Dostlar, Osman hep geleceğim,gideceğim falan filan diyor ama ben daha ne geldiğini nede gittiğini gördüm gören varsa bana da bildirsin lütfen Selamlar,saygılar
omerk Üye
selamün aleyküm merhaba arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz, ahmet kardeş evvela hoş geldin aramıza osmanın geleceği yok her halde gelmesi hasan ali türküsüne döndü . muharremde hayat yok adam hemen geldi ve gitti ne kadar kal pazara gidersin dediysekte arkadaş kalmadı herhalde kulağını fena çekmişler o yüzden kalamadı selam ve sevgilerimle
admin Yönetici
Ahmet bey emailinize gerekli bilgileri gönderdim fakat, geri döndü adres yanlış olabilirmi ı isterseniz birde siz deneyin önce çıkıı yapın sonra şifremi unuttum linkine tıklayın açılan pencereye forumdaki email adresinizi yazın onaylayın size bir email gelecektir gelen emaildeki linke tıklayın açılan pencereye yeni şifrenizi yazın kolay gelsin
admin Yönetici
istek üzerine bu bölümü kapatıyorum. Yeni yazışma adresiniz İmam Hatip Mezunları kolay gelsin

Bu konu yeni yanıtlara kapalı.

WhatsApp iletişim