Basından Nizip Haber

İnternette kaç zamandır dolaşan bir haber!!!

freee_27 Üye
> >>>ASIL DEGERI 9 (DOKUZ) TRiLYON DOLAR .DiKKAT 9 MiLYAR > >>>VEYA 9 MiLYON DEGiL9 TRiLYON DOLAR... ABD SADECE 40 KIRK MiLYON DOLARA > >>>KAPATACAK.. YAZIKLAR > >>>OLSUN.... KAPTIRANA, VERENE...SUSUP SEYREDENE....ALTI USTU BIR MAIL > >>>GONDERMEKLE BU IS OLMAZ DIYE DUSUNMEYIN LUTFEN. > >>>BUÜLKEYİ SEVEN HERKESE > >>>GONDERELIM, HEPINIZIN BILDIGI GIBI ETIBANK > >>>OZELLESTIRILECEK .. (VE > >>>ALICISI > >>>AMERIKA) VE BOR ?SLETMELERI ETIBANK BUNYESINDE. > >>>KONULAN FIYAT NEDIR 40 > >>>MILYON $ . LUTFEN BIR DAHA OKUYUN VE LUTFEN HERKESE > >>>ILETIN... > >>>¶nemli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!.. Borla calisan araba > >>>uretildi,Turkiye > >>>kiskacta. > >>>Arabayi bor madeniyle calistiracak patentli 600 proje > >>>oldugu ortaya > >>>cikti. > >>>Turkiye, dunya rezervinin yuzde 70`ine sahip ve > >>>uluslararasi > >>>teroristler > >>>Turkiye uyanmadan bu kaynagi ele gecirmeyi > >>>planliyor. > >>>Bu maili coklu > >>>yollayarak en azindan bir toplumbilinci olusmasina > >>>yardim > >>>edebiliriz... ya > >>>da direkt silin.... . Olduğu gibi alıntı yaptım. Ne kadar doğru bilmiyorum. Ama doğru ise vayyy halimize... .
Gökhan Dokuyucu Üye
Nette çok mailler var böyle eskiden zincir mektuplar vardı şimdide zincir mailler..
Kasım Böler Üye
görmek istersen tıkla daha önce verilmişti.... Edited by - kkasim on 28.01.2007 15:58:40
freee_27 Üye
haberim yoktu fakat ikinci bir baskı olarak görüyorsanız site sorumluları olarak yazıyıkaldırabilirsiniz.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim