001_Ramazan TARHAN
Birçok Ulusal dergi, gazete ve teknik bültenlerde inceleme-araştırma makaleleri yayınlanan ve sitemizde de bölgemiz ile ilgili araştırma çalışmaları yayınlanan Ramazan TARHAN'a, 2006 yılının araştırma ödülü verildi.Nizip Gazeteciler Cemiyeti öncülüğünde Beger Restorant da yapılan geceye Gaziantep Valisi Sn. Süleyman KAMÇI, İl Emniyet Müdürü Sn.Dr. Ali YILMAZ ve Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Sn. Mehmet ASLAN başta olmak üzere Nizip Kaymakamı Mustafa Canarslan, Birecik Kaymakamı Tuncay Sonel, Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, Birecik Belediye Başkanı Abdulkadir Yüksel, Garnizon Komutanı Yarbay Bayram Boztemur, Jandarma Komutanı Üsteğmen Engin Onur, İlçe Emniyet Müdürü Hayri Ceylan ve birçok seçkin konuk katıldı. Ramazan Tarhan'a Ödülünü İlçe Emniyet Müdürü Hayri CEYLAN verdi. Ödül için İstanbul'dan gelen Ramazan Tarhan kendisine verilen bu ödülün çok anlam ifade ettigini söyleyerek Nizip Gazeteciler Cemiyetine teşekkür etti.
Ramazan Tarhan a Anlamlı Plaket
İlçemiz için çalışma ve araştırmalar yapan ve bunları sitemizde de yayınlayan değerli abimiz Ramazan Tarhan'ı bizler de tebrik ederiz.İlçemiz için çalışmalarına devam etmesini temenni ederve kendisine başarılar dileriz.Teşekkürler.
Birçok üyemiz gibi Nizip’in araştırılması konusunda azimli çalışmalar gösteren Tarhan övgüyü haketmektedir. Herkes gibi karşılıksız gösterdiği gayreti için teşekkür ederiz. Bu tür etkinlikler ilçesine gerçekten hizmet eden ve elinden geldiğince yardımcı olan fedakar hemşerilerimizi memnun eder. Böyle etkinliklerin devam etmesi dileğiyle...
Sayın Tarhan sizin asıl plaketiniz gönlümüzdedir. İyiki varsınız...
tebrikler tarhan.çalışmalarınızın devamını diliyorum.iyiki varsınız.
Bu ilce, bu vatan sizin gibi insanlara hep muhtaçdır, tşk ederiz abi, çalışmalında başarılarının devamını dilerim...
Yakışır abime....
Yaptığı o kadar hizmete karşın az bile.. .
Ramazan abi artık kitabınız da çıkınca ödülleri Akif abi kargoyla göndedirir....
Aziz Dost .
sitemize başladığın günden bu yana bize çok şey kattın. .
Unuttuğumuz yada bilmediğimiz bir çok Nizipliyi bize tanıttın. .
Ara sıra güldüren karikatür ve yazılar senin eserin... .
Herkes seni çok sevdi... .
Yazılarını büyük bir ciddiyetle okudu... .
Sitemiz de bir çok konu senin eserin... .
Öncelikle yazıkların uğraşıların ve desteğin için teşekkür ederiz... .
Sana ödülü veren tüm Resmi Erkana ayrıca teşekkür ederiz. .
Yazıların, çalışmaların ve başarılarının devamı için ayrıca yüce Allahım sana güç ve kaabilyet versin ..
.
Başarılarının Devamını Dilerim Abi....
Bu ülke için bir taş kaldıran başımızın taçıdır....
Ramazan bey, tebrik ederim.
PLAKET GÜZEL AMA MEKAN İYİ OLMAMIŞ HOCAM SİZDEMİ ALEMCİSİNİZ.BİRDE PLAKETTEN ÇOK PLAKETİ VEREN KURUM ÖNEMLİ.
.
Ramazan bey i tebrik ederim çalışmalarıyla bizleri aydınlatmasını dileriz ..
.
Tebrikler Tarhan bey başarılarınızın devamı dileğiyle.
.
tebrikler
başarılarınızın devamını diliyorum.
.
selamlar,.
.
ilker kayar.
.
Kurban Bayramınızı kutlar Sağlık mutluluk Ve Esenlikler Getirmesi Dileğiyle Nice Daha Güzel Başarılarda Ödül almak dileğiyle .
Saygılarımla.
Başarılarının Devamını Dilerim gercekdende çok anlamlı bi hediye başarılarının devamını dilerim
ilk önce Nizip’in beyin göçlerinden birisi olarak değerlendirdiğim dostum Ramazan beyi canı gönülden takdir ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum..
Nizip için gerçekten nefis tespitlerde bulunan ve ufuk açıcı çalışmalar ortaya koyanh kardeşimiz bu ödülü hak etmiştir. başarısnın devamını dilerim..
.
Ödül esnasında bende ordaydım...Az kalsın bravoooooooooooooooooo diye bağıracaktım. .
Şaka bir yana güzel bir organizasyon ve güzel bir gece idi. Bu vesile ile Ramazan abi ile bol bol sohbet etme şansı yakaladım..
tebrikler ramazan abı.
Her muvaffakiyetin temelinde azmin ve kararlılığın harcı vardır.Bu ödül kesinlikle sana yakışırdı üstat.Başarılarının devamını dilerim..
Sevgili kardeşim tebrik eder.Çalışmalarınızda muafakiyetlert dilerim.Selamlar
tebrikler Ramazan abii...
Ramazan Beyi tebrik ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum.O insan daha nice güzelliklere nice başarılara imza atacak... EMEĞİNE SAĞLIK ÜSTADIM....
***her an keşfetmek için bak***.
RAMAZAN bey’ e tek kelime "HELAL OLSUN" diyorum.........
Nizip Gazeteciler Cemiyeti,Türkiye Gazeteciler Cemiyetine bağlı bir kurum degildir.Ancak Nizip bölgesi içinde monoton yayın yapmayan 2 gazete hariç süreli yayın yapan diger tüm gazete veyerel medyayı bir çatı altında toplamayı başarmışaktif faaliyet gösteren başarılı bir kurumdur.Nizip'teGaziantep İli Mülkü amirlerini veİlçe mülki amir ve yerel yöneticileriniBirecik ilçesini de içerecek şekilde bir arda toplamayı başarmak oldukça önemli bir başarıdır.İlçe bazındabölgesinde degişik alanlarda başarı göstermiş mümtaz şahısları bir plaket ileödüllendirmek de oldukça anlamlı ve ince bir davranıştır.Bu sebeple başta Nizip Gazeteciler Cemiyeti başkanı Sn.Veysel KARAYILAN başta olmak üzere cemiyete üye tüm meslaktaşlarımı tebrik etmek isterim.Araştırma ve inceleme yazıları ile Nizipli olan herkesi konu başlıklarına çeken ve degindigi konular ile ilgi odağı olan Sn.Ramazan Tarhan'a verilen plaketin en anlamlı palaket olduğu kanısındayım ve kendilerini tebrik ediyorum...
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.