Resmi Kurum Duyuruları

Eğitimde Sportif ve Kültürel Ekinlikler,Çalışmalar

Metin Kılıçparlar Üye
Resim kaynağı
2003 yılından bu yana İlçe Milli Eğitim olarak öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin katkılarıyla İl ve Türkiye geneli spor veproje yarışmalarında, OKS ve ÖSS’de, kültürel faaliyetlerde,resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında büyük başarılar elde edilmiştir.
Metin Kılıçparlar Üye
. . . 4-5. SINIF ÖĞRENCİLERİ ARASI BİLGİ YARIŞMASI. .
Resim kaynağı
. 2005-2006 öğretim yılında Nizip Ticaret Odası,2006-2007 öğretim yılında Nizip Belediyesi sponsorluğun İlköğretim 4-5. sınıflar arası bilgi yarışması düzenlenmiştir.. Edited by - Metin Kılıçparlar on 12/23/2006 5:58:58 PM
Metin Kılıçparlar Üye
6-7-8 . SINIFLAR BİLGİ YARIŞMASI.
Resim kaynağı
Resim kaynağı
. 2004-2005 ve 2005-2006 öğretim yıllarında Nizip Belediyesi sponsorluğunda 6-7-8. sınıf öğrencileri arası bilgi yarışması düzenlenmiştir..
Metin Kılıçparlar Üye
ORTAÖĞRETİM 9. SINIFLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI.
Resim kaynağı
.
Resim kaynağı
. 2004-2005ve 2005-2006 öğretim yıllarında Nizip Kaymakalığı tarafından Ortaöğretim öğrencileri arası bilgi yarışması düzenlenmiştir..
Metin Kılıçparlar Üye
YIL SONU SERGİLERİ.
Resim kaynağı
. İlköğretim,Ortaöğretim,Halk Eğim Merkezi ve Mesleki Eğitim Merkezi yıl sonu sergileri düzenlemektedir..
Metin Kılıçparlar Üye
Resim kaynağı
. İlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa CANARSLAN merkez İlköğretim okullarına 2’şer, köy ilköğretim okullarımızın tamanına 1’er takım 100 Temel Eser alıp, okullarımızın kütüphanesini zenginleştirmiştir..
Metin Kılıçparlar Üye
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ATÖLYESİNDE YAPILAN ÇALIŞMALAR. OKUL SIRALARI ESKİ HALİ.
Resim kaynağı
. YENİ HALİ.
Resim kaynağı
. YENİ HALİ.
Resim kaynağı
. YENİ HALİ.
Resim kaynağı
. MARANGOZHANEMİZDE KÜTÜPHANE YAPIMI.
Resim kaynağı
. MARANGOZHANEMİZDEPANO YAPIMI.
Resim kaynağı
. MARANGOZHANEMİZDETÜM OKULLARIMIZA BAYRAK DOLABI YAPILDII.
Resim kaynağı
. İlçe Milli Eğitim personeli Mustafa KILIÇ;Mesleki Eğitim Merkezi’nden Marangoz ustalık belgesi alarak okullarımızda yıpranmış olan sıraları onarıp öğrencilerimizin hizmetine sunmaktadır.Bu sıraların dışarıda satış fiyatı 120,00 YTL olup marangozumuz 19,00 YTL maliyetle sıralarımızı kullanılır hale getirip, her sırada 101,00YTL kazançlı olmamızı sağlamıştır.2003 yılından bu yana toplam 900 tane sırayı onarmış,okullarımıza bayrak dolabı, pano,kütüphane yapmış ve sayısını hatırlayamadığım kadar kapı ve pencere tamiratı yapmıştır..Personelimiz Mustafa KILIÇ emekliliği dolmuş olmasına rağmen sırf devlete fayda sağlamak için emekli olmamaktadır..
Metin Kılıçparlar Üye
"BU BENİM ESERİM" PROJE YARIŞMASI.
Resim kaynağı
.
Resim kaynağı
.
Resim kaynağı
. 2005-2006 öğretim yılında Atatürk İ.Ö.O. 2 Matematik Projesi ile Türkiye derecesi yapmıştır.2006-2007 öğretim yılında ilçemizden gönderilen projeler Gaziantep Çalışma Grubu tarafından değerlendirilmiş olup. Gaziantep’i temsilen Adana’ya gidecek olan 137 Fen ve Teknoloji projesinin58 tanesi, 70 Matematik Projesinin 31 tanesi NİZİP’te eğitim gören öğrencilerimizi aittir..
Metin Kılıçparlar Üye
"BİR BAHAR AKŞAMI" ŞİİR DİNLETİSİ.
Resim kaynağı
.
Resim kaynağı
. 2004-2005 VE 2005-2006 öğretim yıllarında kendi öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan "Bir Bahar Akşamı" şiir ve türkü dinletisi gelenekselleştirilmiştir..
tomoglu Üye
Nizip Milli Eğitim Müdürlüğünün yapmış olduğu kültürel etkinliği ilgiyle izliyorum.Güzel şeyler yapıyorlar bunlardan biri de geçen yıl oynanan bir tiyatro çalışması idi. Hakikaten halk arasında ilgi de görmüştü. Oynayanlar öğretmendi sanırım tiyatroyu yazan da bir öğretmenmiş.Şahsen bir öğretmenin zamanını harcayıp kafasını yorup o oyunu yazması yine oyunun ilgiyle birkaç ilçemizde seyredilmesi beni şahsen çok mutlu etti. Hatta imkanım olsa da bu öğretmeni ödüllendirsem diye içimden geçti .Sonra bu tiyatronun haberini ulusal basında görünce Oyunun emeği ve kalitesi hakında yanılmadığımı anladım.. Geçenlerde Nizip İlçe Milli Eğitimin ödül töreni olmuştu bu tiyatroyu yazanın ve oynayanların hiç birine bir plaket dahi verilmeyince kendi kendime dedim ki: Vay be, bir öğretmen dersin dışında kültürel olarak daha ne sağlayabilir?. Yine aynı şeyi tekrar ettim keşke imkanım olsa da bir ödül verebilsem....
mukarrir Üye
İlçe milli eğitimi çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum.Şunu samimiyetimle söyleyebilirim ki Tüm Türkiyeye örnek olacak bir çalışma içerisindelerdir.Nizip bu yönüyle çok şanslıdır.Sosyal faliyetlerde Türkiyede ses getiriyor.Proje yarışmalarında ses getiriyor.Bilgi yarışmalarında ses getiriyor ve daha sayamadığım birçok alanda ses getiriyor.Tebrikler ve de teşekkürler Milli Eğitim müdürülüğ ve personeli. Sizde şunu gördüm çalışmak isteyen herkese ,herşey feda olsun ilkesiyle davranıyorsunuz.Tekrar tebrikler ,iyiki siz varsınız.........
Metin Kılıçparlar Üye
Resim kaynağı
. İlçemizde her yıl minikler ve yıldızlar kategorisinde atletizm yarışmaları düzenlenmektedir..

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim