Sanatseverlerimiz

Nizipli Deli Mehmet

suat sabuncu Üye
Biz cocukken cumhurıyet okulunun karsı kosesınde turk tıcaret bankasın sagında ılk ben turızım yerı bunlarındı şimdi halen onların olması gerek 2 bacısı vardı turk tıcaret bankasının yerı kose bası ıdı ali taşkesenın kırtasıye dukkanı ıdı orda bır yaşlı adam vardı kapı onune sandalye atar oturur du bacısından ...zaman zaman başına 3 /5 kışı toplanır kalabalık olurdu eger 1965 ten once rahmetlı olmamamışsa o adamdı bacılarını evı ıyı hatırlıyorum yanın celal doganerlerın lastık bayılıgı dukkanı vardı
thm Üye
YouTube üzerinde aç
Deli Mehmet Efendi - Anam Olasın Ömer (Taş Plak Kaydı) - YouTube bu kayıt başka yerde yoktur buradan dinleyebilirsiniz daha kayıtları da var zamanla koyacağım inşallah
AYKUT ÜNAL Üye
NİZİPLİ DELİ MEHMET -TAŞ PLAK ESERLERİ - BİR ÇİÇEK AÇMIŞ. YAVRİ YAVRİ GARİP BÜLBÜL . BÜLBÜL NE YATARSIN.DUMAN DUMAN OLMUŞ KARŞIKİ DAĞLAR.MALATYA NIN ÜZÜM BAĞI .ANAM OLASIN ÖMER.YAZAN KATİP YANLIŞ YAZMIŞ YAZIMI.KARŞI DAĞDA KARA CADIR ORDU VAR. BUGÜN AYIN ÜÇÜDÜR.CEKELİ MECİDT VE BİLAL BEY . GİTTİ KIŞ GELDİ BAHAR ADLI TAŞ PLAK KAYITLARI ARŞİVİMDE MEVCUTTUR AYRICA MİLLİ KÜTÜPHANEDE BU ESERLER VARDIR İSTEYEN BANA ULAŞSIN ARADIĞIM ESERLER VAR.tel 05392514797.
cankut88 Üye
Öncelikle iyi aksamlar dilerim nizipli deli mehmet efendi 1885 yılında doğmus tur. Önceleri kemani haydar tatlıyay eslik ederken 1930 lu yıllardan sonra genç tamburi malatyalı fahri kayahan eslik etmistir bu sanatçı milli eser okuyan feryadi hafız hakkı.sivaslı halit efendi..zileli halil. bu sanatçıların çağdasıdır

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim