Okul Arkadaşların Burada

EMNIYET TESKILATINDA ÇALISAN Polis Nizipliler

suat sabuncu Üye
LÜTFEN ISMI OLMAYANLAR ALINMASIN BILEN ARKADASLAR CEVAP VER I TIKLAYARAK BILDIKLERI HEMSERILERIMIZI ÇEKINMEDEN YAZINIZ Hüseyin Gümüs Ali Koç Hüseyin Polat Orhan Saman Zeynep Tiken Saygilarimla Nizip Kül Day Der Suat Sabuncu suat sabuncu Edited by - suat sabuncu on 23/03/2002 18:54:07
Hakan Ufuk Kirişci Üye
Erdal Sar?da? Bülent Sar?da? Müslüm Deniz Mehmet Deniz Ahmet Özgen Ertan Ö?üt Ömer Kurt Akif Gürsu hakan ufuk
Mehmet KASAR Üye
Mehmet KASAR
makin Üye
MEHMET ÖZÇET?N makin
Mehmet KASAR Üye
Metin D?KBA? Ufuk YORULMAZ
Mehmet KASAR Üye
Sait K?RK?Z
Mehmet KASAR Üye
Mehmet Hanifi ASLAN Mustafa ÖZGENÇ
bozkurt bey Üye
polis te?kilatında görevli süleyman y?lmaz da var. Tüm hem?ehrilerime sevgi ve sayg?larım? sunar?m.
Mehmet KASAR Üye
Arif KASAR
enescan Üye
Mehmet GÜNDAL Emn.Amiri
makin Üye
Sayg?de?er Hem?ehrilerim; Buraya yazd???m?z emniyet te?kilatında görev alan Nizip'lileri hepimiz akl?m?za geldikçe yaz?yoruzda bu arkada?larım?z?n Hangi ?lde ne görevde olduklarını neden yazmayal?m, bence herkes bu ismini yazd??? arkada??m?z?n isminin kar??s?na hem?ehrimizin görev yerini ve görevinide yazarsa bu ?ekilde biribirimizden destek görme imkanım?z daha fazla olur ne dersiniz , bundan sonra böyle yapal?m ve öncekileride gelin düzeltelim fikrime katılan varsa hemen ba?las?n , nas?l olur ? yok olmaz diyorsanız yine buraya yaz?n . Selamlar. makin makin
Hakan Ufuk Kirişci Üye
Sevgili Makin Karde?im Herşeyho? güzel dü?ünceleriniz çok iyide fakat te?kilatta çal??anlar belli y?llarda tayinci olduklarından ?imdi de?il ileride kar???kl??a neden olacaktır. Benim dü?üncem böyle sayg?larımla hakan ufuk
makin Üye
Sn.Kiri?çi Karde?im ; Do?ru diyorsun kar??abilir ortalık . Bende senin bu sözün üzerini hemen ?unu dü?ündüm o zaman o tayini çıkan hem?ehrimize ve gitti?i yerlerde ki Nizip'lileri de söylersek daha çabuk birbirilerini bulur kayna??rlar , taa bii sen ?imdi diyeceksin ki adamının tayinin nereye çıktı??nı nereden bilelim , sanır?m ço?umuz buraya yakinen tanıd??m?z arkada?larım?z?n ad?nı yazm??d?k onun için nereye tayin olduklarınıda biler ve buraya yazm?? oldu?umuz hem?ehrilerimizden o gitti?i ?ehirde olan varsa hemen temas etmesini sa?larız .Ayr?ca sana çok tesekkür ederim bak konu konuyu aç?yor ne güzel fikirlerimizi burada hem?ehrilerimize ve ilçemize faydal? olmas? için dile getiriyoruz .?nıaallah hep böyle oluruz ve sayım?z artar ,bence tüm tanıd?klarım?za bu siteye girip yaz? yazmalarını tavsiye etmeliyiz , ne dersin ? Kal sa?l?cakça. makin
Mehmet KASAR Üye
Mehmet KASAR ?stanbul Emn.Müd. Güvenlik ?ube Müd. Dernekler Büro Amirli?i Arif KASAR ?stanbul Emn.Müd. ?i?li Merkez Karakol Amirli?i Metin D?KBA? ?stanbul Emn.Müd. Trf.Tescil Denetleme ?ube Müd. Ufuk YORULMAZ ?stanbul Emn.Müd. Güvenlik ?ube Müd. Ekipler Büro Amirli?i Mehmet Hanifi ASLAN K.Mara? Emn.Müd. Özel Harakat ?ube Müd. SaiT K?RK?Z Daha önce Bursa Emn. Müd. Mali ?ube Müd. çal??oyurdu. Mustafa ÖZGENÇ Ankara Emn. Müd. çal??tı?? yeri bilmiyorum.
makin Üye
Sn.Ada??m ; Allah senden raz? olsun ,çok ho? olmu? ?imdi bu siteye girip buraları ilk kez okuyan hem?ehrimiz bilirki emniyet te?kilatında ?u arkada?larım?z var ,benim akl?mdan geçen buydu , bence bu ?ekilde daha h?zl? birbirimize ula??r?z ve kayna??r?z , de?ilmi . Kal sa?lıkça. makin makin
mhkurban Üye
MEHMET NUR? KURBAN ANK TRF ?B MUD EMEKL? slmben hakan.Ankarda ki veya emniyet teskilatindaki Nizipliler kismunda babamin (Mehmet Nuri Kurban)isminin olmasi gerektigini dusunuyorum.Kendisi 30 yil emniyet teskilatinda calisitiktan sonra gecen yaz emekli oldu.pek cok saglik problemiyle ugrasti bu sure zarfinda yinede bizim egitimimizi tamamlamamiz icin elinden gelen herseyi yapti ancak babami 3 ay once kaybetttik. Ben 8 ay once USA ye geldim ve burda egitimeme devam etmekteyim. Sizden babamin isminide buraya eklemenizi rica ediyorum . Nizipte hala pekcok akrabamiz bulunmakta(Mahmut Ozkir,Salih Ozkir,Yunus Cengiz...). size calismalarinizda basarilar... M.Hakan Kurban Edited by - suat sabuncu on 01/12/2002 20:01:03
batman Üye
Kam?l EKMEKCI
admin Yönetici
M.Hakan Kurban karde?, zaten kendin eklemiş oldun, gördü?ün gibi her isteyen arkada? buraya yazabiliyor. Buralarda biriken arşivlerle ilerde daha derli toplu sayfalar hazırlayaca??z, onun için akl?m?za gelen her türlü bilgiyi yazmakta fayda var. herşeyNizip için
bbb254 Üye
D?YARBAKIR EMN?YET MÜDÜRLÜ?Ü TRAF?K DENETLEME ?UBE MÜDÜRLÜ?Ü KAD?R ARI TRAF?K POL?S? AHMET KARADA?
suat sabuncu Üye
evet sevgili hem?erim kusura bakma ba??n sagolsun babanla ankarada çok oturduk hatta orada 40-50 ki?ilik gayri resmi hafta sonları yemekli toplantılar yaptık böbrek sorunu vard? dedenin evi eski hacıbekir sabunun fab kar??s? kasap kelsalah?n evinin dibi ziyareti çapraz kar??s? idi etlikteki evinizede ben geldim seni tanıyorum mahmut özk?r benim eni?tem olur sevgiler suat sabuncu suat sabuncu
ffarukkaplan Üye
f.faruk kaplan adiyaman emn?yet md. tem ?b. tüm meslekta?larima ve konu sah?b?ne selamlar .
tikencan Üye
böyle bir dü?ünce içerisinde oldu?unuz için size tesekkür ederim.ben ?.urfa emniyet müdürlü?ü muhabere ?b.müdürlü?ünde polis memuruyum.0414 313 00 00 ali tiken
alperen79 Üye
ula yorum h?ç ?stanbulda çali?anlari dem?n?z. nahsen ?ah?n, cemal ç?çek, mehmet al? kilinç, bunlari heps? ?stanbul çev?kte çalışıyler
Huzi Üye
İstanbul'da görev yapan kasapoğlu abimi unutmayın.... Polislerin kralıdır o....
f.deliaslan Üye
SEVGİLİ İYİ NİYETLİ HEMŞERİLERİM; BURADA; POLİS OLAN HEMŞERİLERİMİZİN ADLARINI VE ÇALIŞMIŞ OLDUKLARI YERLERİ YAZMIŞSINIZ DA! PEKİ AMİRLERİMİZE VE MEMUR ARKADAŞLARIMIZA SİZLERİN İSİMLERİNİ SİTEMİZE YAZIYORUZ, BU KONUDA İZNİNİZ VARMI DİYE SORDUNUZ MU? YAZMIŞ OLDUĞUNUZ BU BİLGİLERİN ART NİYETLİ KİŞİLERİN ELLERİNE GEÇEBİLECEĞİNİ, BU ARKADAŞLARIMIZI, HEMŞERİLERİMİZİ TEHLİKEYE DÜŞÜRDÜĞÜNÜZÜ HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ? KENDİ İSTEĞİ VE RIZASIYLA YAZANLARA BİR ŞEY DEDİĞİMİZ YOK.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim